Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Pri meni je tako kot pri Lorelai - pač ko mi je hudo ga potrebujem ob sebi.
Pa tudi na splošno potrebujem veliko pozornosti in bi jo bila težko deležna, če bi bil 300 km stran...
Pa tudi na splošno potrebujem veliko pozornosti in bi jo bila težko deležna, če bi bil 300 km stran...
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
black_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2006
hja,..tudi jaz sem prej mislila da se razmerje na daljavo ne obnese, pa ga zdaj sama uspešno furam že 1leto sicer mi je malo hudo ker se vidima samo čez vikend, sta pa zato strast in poželenje tolko večja ko se spet dobiva kot pravijo,...vse je za nekaj dobro
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Lorelai20 napisal/-a:No pri naju razdalja ni bila ne vem kako velika, Celje - Maribor pa se vseeno ni obneslo. Ko mi je hudo rabim ob sebi njega. Ne njegovih sms-ov, klicev ali mailov. Njega. Sm pač takšna oseba
A nista več skupaj
No moj je pa na izmenjavi v Franciji... in je prekleto težko. In sm bla že stokrat na tem da ga pustim pa ne samo zarad razdalje ampak zarad drugih stvari tudi, ubistvu sva bla danes že oba na meji tega, sam se mava preveč rada.. ubija naju razdalja trenutno ker se ne morva pogovorit kokr bi se hotla, vidva se pa čez en mesec
Ja, mene tud ni mogu tolažt ko sm padla letnik, pa ko nism vozniškega nardila.. Pol se pa vprašam če zaradi tega nism jokala ko se mi je to naredl.
Je drugač če si itak vedno narazen kokr pa če gre on/a za pol leta v tujino.. ker se morš privadit temu da nista skupaj ko bi hotla, prej sta pa bla.
- ewca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
S fantom sva oddaljena 184 km in sva skupj 14 mesecev, skupaj naju drži velika ljubezen in hrepenenje drug po drugemu. Vidiva se na štirinajst dni za vekend, včasih tudi vsak vikend, za počitnice sva pa skos skupej, tko da je prvi teden po končanih počitnicah praw težek k ga ne vidiš usak dan in k ne spiš zraven njega. Obadva bi rada videla da se bi preselila k njemu, toda na žalost še ne morem ker sem še dijakinja in sem mladoletna. Toda v prihodnosti bom pa študirala v njegovem kraju.
Boys break harts so why don`t you break their neck.
- lady bug
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: Bratislava
Zudi jaz zdajle doživljam vezo na daljavo, jaz na Slovaškem do januarja, on pa v Ljubljani-pa moram reči, da glede na to, kako zelo me je skrbelo in vse, je moja ljubezen do njega le še močnejša in res ga noro pogrešam, ampak je to sladko pogrešanje. Res ga ni ob meni, ko si želim, ampak veliko bolj cenim, to kar imava in ko se vrnem, bo ta izkušnja kvečjemu plus za naju.
Tako vsaj jaz čutim.
Grem pa domov čez 3 dni, tako da..komaj čakam;)
Tako vsaj jaz čutim.
Grem pa domov čez 3 dni, tako da..komaj čakam;)
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Pr men se bo pa spet začela veza na daljavo. Prej je blo eno leto pa pol samo kakšnih 100km, potem sva mela doolgo pavzo vmes... Zdej se pa jz selim na obalo tko, da bo med nama približno 250km. Prej sva se videvala večinoma med vikendi pa kdaj čez tedn, zdej pa ne vem kako bo... Upam na najboljše
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
linkica napisal/-a:tudi jaz spet prezivljam ljubezen na daljavo in mi je grozno dolgcas....
sj je men tud. ful ga pogrešam in vse skupaj... poslušam izjave o tem če sem res prepričana da nima nobene druge itd.... pa kaj to njih briga. Jst čutim da mu moram zaupat, da morm probat. Nikol ne veš kaj vse se lahko zgodi. Verjetno je tudi on v skrbeh zame, kaj počnem tu itd. ampak skušava graditi, oz. ohranjati najino zaupanje. In sem toliko bolj srečna ko slišim njegov glas po telefonu.... ali vsakič ko dobim sms. Več mi pomeni ta, kot mi ga je prej fant ki je živel stran od mene 800 m...
Ena preizkušnja več. Skoraj štiri leta sem imela fanta skoraj za soseda, sedaj pa vstopam v zvezo, kjer je fant takooo zelooo daleč Ampak prepuščam. Trenutno uživam, prebolela sem tisto fazo ko se mi je podiral svet ob prihodu s počitnic domov. Všeč mi je da je z mano vedno iskren, ne bom napisala da vsaj upam... včasih me znotraj obkrožalo manjši strahovi... ampak kaj bi potlej če bi ves čas razmišljala o tem? Jaz zase vem, da se mi je življenje obrnilo na glavo, da nisem več tisti človek ki ga je kljub zvezi zamikal tudi kak drugi... Če mi ne bo zvest bo imel sam s svojo vestjo težave. Že tako se za vsako malenkost sekira Upam samo da bo ostal dovolj trden in bo zaupal v naju in predvsem da bo zaupal meni..
In sedaj vztrajam. Če se ponesreči, imam na voljo drugo priložnost... Moje življenje se je šele dobro začelo.
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
tako je Jozica1...oprosti ce sem tvoj nickname narobe napisala... ni kar za obupati. in verjemi, da ce bi te prevaral, bi to kmalu videla.. v njegovih oceh. a sta ze dolgo skupaj? kaksna razdalja pa je? zaradi studija??
v bistvu si tako sama najbolj pametno napisala... sam bi se boril s svojo vestjo in dodajam, da ce bi bil s katero drugo, ti tako ni bil namenjen in ni bil pravi. druge pa ne poslusaj....sama negativna energija.to njih ne zanima...
v bistvu si tako sama najbolj pametno napisala... sam bi se boril s svojo vestjo in dodajam, da ce bi bil s katero drugo, ti tako ni bil namenjen in ni bil pravi. druge pa ne poslusaj....sama negativna energija.to njih ne zanima...
-
jozica1 - Debatorica
buubbika napisal/-a:jozica1 napisal/-a:linkica napisal/-a:tudi jaz spet prezivljam ljubezen na daljavo in mi je grozno dolgcas....
sj je men tud. ful ga pogrešam in vse skupaj... poslušam izjave o tem če sem res prepričana da nima nobene druge itd.... pa kaj to njih briga. Jst čutim da mu moram zaupat, da morm probat. Nikol ne veš kaj vse se lahko zgodi. Verjetno je tudi on v skrbeh zame, kaj počnem tu itd. ampak skušava graditi, oz. ohranjati najino zaupanje. In sem toliko bolj srečna ko slišim njegov glas po telefonu.... ali vsakič ko dobim sms. Več mi pomeni ta, kot mi ga je prej fant ki je živel stran od mene 800 m...
Ena preizkušnja več. Skoraj štiri leta sem imela fanta skoraj za soseda, sedaj pa vstopam v zvezo, kjer je fant takooo zelooo daleč Ampak prepuščam. Trenutno uživam, prebolela sem tisto fazo ko se mi je podiral svet ob prihodu s počitnic domov. Všeč mi je da je z mano vedno iskren, ne bom napisala da vsaj upam... včasih me znotraj obkrožalo manjši strahovi... ampak kaj bi potlej če bi ves čas razmišljala o tem? Jaz zase vem, da se mi je življenje obrnilo na glavo, da nisem več tisti človek ki ga je kljub zvezi zamikal tudi kak drugi... Če mi ne bo zvest bo imel sam s svojo vestjo težave. Že tako se za vsako malenkost sekira Upam samo da bo ostal dovolj trden in bo zaupal v naju in predvsem da bo zaupal meni..
In sedaj vztrajam. Če se ponesreči, imam na voljo drugo priložnost... Moje življenje se je šele dobro začelo.
jst sm v tem že 3 leta je res da je blo na začetku bol tko.. sam zdaj sva resna kot nikol in mi pomeni vse in je vse kar mam!!!
kok je to lepo prebrat
-
jozica1 - Debatorica
linkica napisal/-a:tako je Jozica1...oprosti ce sem tvoj nickname narobe napisala... ni kar za obupati. in verjemi, da ce bi te prevaral, bi to kmalu videla.. v njegovih oceh. a sta ze dolgo skupaj? kaksna razdalja pa je? zaradi studija??
ooo linkica hvala za podporo :bussi: Skupaj nisva dolgo, u bistvu se je vs eskupaj šele dobro začelo. Ampak nekako je ''drugače'' kot s prejšnjimi fanti... Sva na veliki razdalji (Slovenija - Turčija ), spoznala sva se med poletjem... Sem že imela kakega fanta med poletjem, ampak tokrat... ne znam opisat On je moj sončk in jst sm njegov. Samo je ful težko... ker ne vem kdaj se bova naslednjič videla, morm izvedt datume za izpite, pa on glede šihta... Sj nekak zdržim, sam včasih mi kr dol pade. Ampak tkrt se obrnem na ljudi, ki me ženejo naprej, me spomnijo na to da sem rekla da morm vztrajat Če ne bo šlo pa pač ne bo. Ne bom pa še pred tem vrgla puške v koruzo. Lepo se imej
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
jest sem imela eno tako vezo. sej se je dalo, z internetom, z kamerco, z umtsjem in mmsi ipd...pol je zveza postala mlačna zaradi drugih zadev.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Spoštujem vsako punco posebej, ki drži zvezo na državo in upam da vam uspe! drži pesti!
jz tega ne bi bila sposobna, ker sem že zdej vsa smotana, če se ne vidiva po tri dni, pa še ljubosumna sem preveč ... na žalost!
jz tega ne bi bila sposobna, ker sem že zdej vsa smotana, če se ne vidiva po tri dni, pa še ljubosumna sem preveč ... na žalost!
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
buubbika :knuddel: Pa ne smeš tko mislt no. Če vama je do zdej uspeval zakaj vama ne bi še naprej, rada se mata ful tko da še tistig 300km več sploh ni nč ...Sam ne obupat bejbi. Sploh pa greš lahko tud ti študirat drugo leto tja gor ( sej si neki govorila o tem se mi zdi). Držim pesti za vaju
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov