Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
Emina napisal/-a:Ja pol pa sploh ni problema. Zakaj torej tema?
ker takrat ko sem jo odprl, nisem bil preprican v najino zvezo
-
Kunigunda - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
- Kraj: SG
_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:Emina napisal/-a:Ja pol pa sploh ni problema. Zakaj torej tema?
ker takrat ko sem jo odprl, nisem bil preprican v najino zvezo
ja točno,ker človek včasih podvomi...js upam da sem js sam v manjši krizi...sj jutr grem za 1 tedn k njemu...sem prepričana da ko pridem nazaj bom rekla sam:"ne dam ga,ker je moj moj moj moj moj!!" :bussi: :knuddel:
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
- LORIS
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: štajerland
Če se imata 2 dovolj rada in sta prepričana da je to to, potem ni nobenih ovir, dokler se ne najde rešitev za skupno življenje. Jaz že imam to izkušnjo, ampak sva se razšla zaradi raličnih pogledov na življenje, dokler pa je zveza trajala nama je pa čisto lepo šlo... Pasalo mi je, ker sem kljub vsemu še vedno imela dosti časa zase...
Nikoli nisem bila in nikoli ne bom ena od mnogih!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ojla!
Nama se kar obnese. Skupaj sva ze dobri dve leti . Zaupanje, zaupanje. To je potrebno. Pogresam ga pa seveda fulll. Gorenjska in Stajerska.
Vso sreco
Nama se kar obnese. Skupaj sva ze dobri dve leti . Zaupanje, zaupanje. To je potrebno. Pogresam ga pa seveda fulll. Gorenjska in Stajerska.
Vso sreco
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
metulcica - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Kranj
vcasih se obnese vcasih ne...
js sm se v to podala... v prvo (kr-velenje) se ni izslo (tip ne bi neki resn) zj pa recimo da grem (kr-mb) ampak ... se res vidiva vsak vikend.. poleg tega sva pa se oba pouno zaposlena...(aja skupi sva 16 mescou:))
sam ce po pravici povem... ni kul... vsaj pol ko se navadis, da mas enga rad... je ful gadno bit tolk casa narazn...
velik srece
js sm se v to podala... v prvo (kr-velenje) se ni izslo (tip ne bi neki resn) zj pa recimo da grem (kr-mb) ampak ... se res vidiva vsak vikend.. poleg tega sva pa se oba pouno zaposlena...(aja skupi sva 16 mescou:))
sam ce po pravici povem... ni kul... vsaj pol ko se navadis, da mas enga rad... je ful gadno bit tolk casa narazn...
velik srece
we could be heros for ever and ever
- Curica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 10. 2004
ja sej metulcica, problem je pol k se ti ful na osebo navezes, pa k se sam 1x na teden vidita...pa ti je pol mal bed... sam po moje ce je volja, pa ce si resen/a, da bi moglo kej iz tega ratat...
..zelim ti se veliko lepih trenutkov pa velik srece....
..zelim ti se veliko lepih trenutkov pa velik srece....
- zsajni
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2004
men se je zveza obnesla Jst tržič on postojna. dve leti sva bla samo čez vikende skupi zdj pa sva končno skupi vsak dan. Je blo včasih težko Ampak ješlo zame ravno ni veljal oni izrek daleč od oči daleč od srca. Js sm ga še bl pogrešala. Letos bova mela tri leta tk d lhko se obnese. Potrebno je velik zaupanja in potrpljenja. ampak veš ko prideš po dolgem času skupi je še slajše :knuddel: Js vama želim velik sreče ljubezni in vsega lepega.
-
zoya - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2004
midva sva bila pa prej locena cca 1600 km, zdaj pa sva cca 60, pa se mi vcasih zdi, da mi je zdaj tezje
ne vem, prej sem vedela, da je dalec stran in da se en mesec ne bova videla, pa sva skoz na msn visela in klepetala. pol sva se pa videla in sva bila kake 3 tedne skoz skupaj in je bilo super. zdaj sva pa blizu pa spet tolk dalec, da se ne vidiva vsak dan. pa mi je vcasih tezko, ker vem, da je tu, pa vseeno nisva skupaj...pa veliko manj se pogovarjava po msn in vcasih res prav pogresam "stare case" ...
ne vem, prej sem vedela, da je dalec stran in da se en mesec ne bova videla, pa sva skoz na msn visela in klepetala. pol sva se pa videla in sva bila kake 3 tedne skoz skupaj in je bilo super. zdaj sva pa blizu pa spet tolk dalec, da se ne vidiva vsak dan. pa mi je vcasih tezko, ker vem, da je tu, pa vseeno nisva skupaj...pa veliko manj se pogovarjava po msn in vcasih res prav pogresam "stare case" ...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:Kaj mislite o zvezah na daljino? Jst živim v Ljubljani ona pa je na Dunaju... A ima kdo kakšne izkušnje s tem? A se je obneslo? Če ni, zakaj ne?
Men se ful obnese, samo ga vidim enkrat na teden. Samo se imava takrat toliko bolj fino. Drugače si pa cel dan pošiljava sms-e (vsakdanji klici na Hrvaško niso ravno poceni). In trenutno itak ne bi imela časa, da bi se z njim ukvarjala cele dneve. Zaupam mu pa popolnoma, drugač pa zveza na daljavo ne more delovat. Meni deluje že 3 leta.
-
manck - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: somewhere over the rainbow
js mam take izkušnje...js u slo on tm delč delč u nemčiji....je hudo ... sploh če se vmes zelo malo vidita...ampak če je ljubezen močna bosta zdržala...to je 100%
midva pa tok zlo narazn nisva zdrzala prov dovg in je on pršov nazaj k men(sj vem slčk največji ja)
midva pa tok zlo narazn nisva zdrzala prov dovg in je on pršov nazaj k men(sj vem slčk največji ja)
-
_Gia_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: naša mala lublanca...:)
js sm iz lublane, on iz kopra.skup sva pa skor 8mescov.in je use še zmer hudo.vidva se ponavad na 14 dni(za vikend)k so pa počitnce,sva pa cel tedn skp.u bistvu mava ful srečo da nama gre ker js sm 17 stara on pa 19 in če njegovi nebi šli usak vikend na njihov vikend pa če on nebi mew izpita...nebi blo sploh možnosti za karkol.najprej je blo kr težko zdej sm se pa že navadla in laži preživim cajt umes.u bistvu mi je zdej k je tok testov kr kul da mam cajt se učit,pol pa k pridm k njemu je pa ODKLOP.
~miška~
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Ja razdalja je lahko zelo huda zadeva.Mislim za oba...ko se ne moreš vedno videti je lahko kar hudo.Sicer če sta oba resna lahko definitivno obstane, samo težko pa je, ker se ti zahoče da bi ga objel , stisnil, pocrkljal pa ga ne moreš.Srček trpi še najbolj!!!!!!!!!! :bussi: :bussi: :knuddel: :knuddel:
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov