Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- vrtnica24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2007
Občudujem vse, ki vzdržujejo zvezo na daljavo. Zagotovo mora biti zelo boleče (vendar se vse potrpi). Sama poznam nekoga, ki je tako zvezo ohranjal sedem let, sedaj pa se poročata in po dolgem pričakovanju bosta prvič zaživela skupaj. Res jima želim vse naj naj naj.
- Šušuu.x3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2007
Jas murska sobota, on velenje. Oba sva še dijaka pa nama kljub temu odlično gre. Pa upam, da bo sedaj še lepše, ko dobim avto. =) In v zvezi na daljavo je potrebna gora zaupanja, brez tega ne gre. Pravijo, da ljubezen premaga vse ovire.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men se pa zdi to čist ql, da si z nekom pač sam med vikendi skup. Js sm tega navajena in se mi ne zdi neki mučno al pa kej. Pač vsaj potem znaš cenit čas, ki ga lahk preživiš z nekom, pa cel tedn se ful veseliš vikenda, pogrešaš to osebo in je pol tok lepše, ko se spet vidita ... Js si ne predstavljam, da bi po cele dneve visela s fantom.
Drugač pa, res vsaka čast tistim, ki mate zvezo na daljavo (zares na daljavo, kar za mene ni 50km), ker js vem da česa takega ne bi zmogla. Že zato, ker npr. ne bi zdržala da ne bi nekoga vidla več mesecev, pa tud zato, ker bi ful težko zaupala človeku. Konc koncev res ne morš vedet, pa ti lahk še ne vem kak zatrjuje, da te ma rad in nima drugih, ko sej ne veš. Sej vem kak je, če te nekdo hoče varat, te lahk tud, če živi 5min stran od tebe, ampak tak se vsaj lahk zve, kak boš pa zvedu kaj počne nekdo ki živi 1000km stran? Js nasplošno v take zveze ne verjamem, ampak mam pa sama dokaz, da je možno, zato dopuščam izjeme. So pa pomoje zlo redke. Slej ko prej tak ne gre več, ker da bi par let živela tak da bi se vidla enkrat na pol leta? To je res nerealno pričakovat.
Drugač pa, res vsaka čast tistim, ki mate zvezo na daljavo (zares na daljavo, kar za mene ni 50km), ker js vem da česa takega ne bi zmogla. Že zato, ker npr. ne bi zdržala da ne bi nekoga vidla več mesecev, pa tud zato, ker bi ful težko zaupala človeku. Konc koncev res ne morš vedet, pa ti lahk še ne vem kak zatrjuje, da te ma rad in nima drugih, ko sej ne veš. Sej vem kak je, če te nekdo hoče varat, te lahk tud, če živi 5min stran od tebe, ampak tak se vsaj lahk zve, kak boš pa zvedu kaj počne nekdo ki živi 1000km stran? Js nasplošno v take zveze ne verjamem, ampak mam pa sama dokaz, da je možno, zato dopuščam izjeme. So pa pomoje zlo redke. Slej ko prej tak ne gre več, ker da bi par let živela tak da bi se vidla enkrat na pol leta? To je res nerealno pričakovat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Malena|8 - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 12. 2005
Eno leto sva bla skup,...no rečmo od marca pa do zdej sva bla non stop skupej, razen med vikendi ko sva šla vsak posebej ven,...domov sva se vrnila pa skupej (razdalja 7 km),... In zdej se je dolocu da gre do oktobra v tujino,...no tega je minil ze 4 tedne... In mi je ful hudo, ko morem spat sama, ko se ne moreva vsak dan slisat, saj potem ne bi nix zasluzu, ampak bi ta dnar dala za telefonske racune. Tako da,... se sama sebi prav cudim, da zdrzim, po vsem tem ko sva bla zdej cele dneve skupej. Sem misla da bo vcerej priso ze domov malo na par dni, pa jim je sef reku da se ne pridejo en cas - cca 4 tedne... sam vem da boi prsu domov, ker mi je vcerej ze sms napisal,...da ko mi bo sms napisal da naj pogledam kak vozijo,...al vlaK, al avtobus, al magari letalo , mu morem pogledat! Res ga pogresam in komej cakam da se vrne... drugac mi je pa prvi teden blo ful hudo, ker sem skos sam o tem razmisljala,...zdej pa delam prek studenta, pa se vsaj malo zamotim....Upam, da mi bo uspelo , za druge pa prav tako!
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
Jaz imam tudi fanta na Dunaju, sem s Prlekije pa se vidima samo za vikende. Je težko, še posebej ob nedeljah ko odhaja. Skupaj sva že skoraj 4 leta in si zdaj iševa stanovanje na Dunaju. Vem da nikoli nebova mogla nadoknaditi zamujenega, se pa zato bolj veseliva skupnega živlenja.
Lansko leto sem diplomirala pa še do zdaj nisem dobila službe, tako da mi sploh ni žal da se selim na Dunaj. Je fajn mesto, polno trgovin pa tudi služb je zelo polno. Malo mi je sicer žal za diplomo, ker dvomim da bom kdaj delala na Dunaju to kaj sem študirala, ali vseeno, glavno da boma skupaj :bussi: :knuddel:
Lansko leto sem diplomirala pa še do zdaj nisem dobila službe, tako da mi sploh ni žal da se selim na Dunaj. Je fajn mesto, polno trgovin pa tudi služb je zelo polno. Malo mi je sicer žal za diplomo, ker dvomim da bom kdaj delala na Dunaju to kaj sem študirala, ali vseeno, glavno da boma skupaj :bussi: :knuddel:
-
lei - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
js bom pa zdej mal mogoce offtopic, ampak vseeno. kolega nicolas prosi za cim vec spodbudnih besed, ker ima punco u buenos airesu on pa je na nizozemskem in je njej ful hudo. pa ji je zato sam naredu ta video, da jo potolazi in da vedt, da jo ima rad.
http://www.youtube.com/watch?v=AxYeReGEWDE#
Lp,
Lei :*
upam da ne smatrate tega kot spam, ce pa, pa lahko zbrisete.
http://www.youtube.com/watch?v=AxYeReGEWDE#
Lp,
Lei :*
upam da ne smatrate tega kot spam, ce pa, pa lahko zbrisete.
There are easier things in life than trying to find a nice guy...like nailing jelly to a tree for example.
- lady bug
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: Bratislava
Tud jst sm se znašla v situaciji, za katero sem mislila, da se mi ne bo zgodila oz. sem si to vsaj želela:
Čez 1 teden odhajam študirat za en semester v tujino in svojo svežo (2 meseca) ampak najmočnejšo, najlepšo, najbolj ljubečo in sploh use naj ljubezen puščam v Ljubljani. Težko mi je predvsem, ker sem bila pri prejšnji zvezi (4 leta) navajena v copatih odpeketat do sosednjih vrat, zdaj pa kar naenkrat tole!
Pa se tujine veselim, konec koncev gre zame, ampak tole z daljavo mi ne gre v glavo in nekako sem šele danes zares dojela, da dejansko grem. In me je kar precej stisnilo pri srcu...
Pa tu zaupanje nima nič zraven, njemu in sebi zaupam popolnoma, samo tale rek: daleč od oči, daleč od srca - me plaši - res sva še sveža.
Če takole pomislim, se mi 5 mesecev niti ne zdi veliko, ziher mi bodo hitro minili, ampak sej veste.. ko nekoga tako zelo pogrešaš, da se kar zviješ od bolečine..
In potem je še tale pomislek - da ko se vrnem bova pravzaprav skupaj že 7 mesecev, vem, kako sem se s prejšnjim v sedmih mesecih dobro spoznala in sprašujem se, če bodo pisma, mejl in kakšen klic dovolj?
Čez 1 teden odhajam študirat za en semester v tujino in svojo svežo (2 meseca) ampak najmočnejšo, najlepšo, najbolj ljubečo in sploh use naj ljubezen puščam v Ljubljani. Težko mi je predvsem, ker sem bila pri prejšnji zvezi (4 leta) navajena v copatih odpeketat do sosednjih vrat, zdaj pa kar naenkrat tole!
Pa se tujine veselim, konec koncev gre zame, ampak tole z daljavo mi ne gre v glavo in nekako sem šele danes zares dojela, da dejansko grem. In me je kar precej stisnilo pri srcu...
Pa tu zaupanje nima nič zraven, njemu in sebi zaupam popolnoma, samo tale rek: daleč od oči, daleč od srca - me plaši - res sva še sveža.
Če takole pomislim, se mi 5 mesecev niti ne zdi veliko, ziher mi bodo hitro minili, ampak sej veste.. ko nekoga tako zelo pogrešaš, da se kar zviješ od bolečine..
In potem je še tale pomislek - da ko se vrnem bova pravzaprav skupaj že 7 mesecev, vem, kako sem se s prejšnjim v sedmih mesecih dobro spoznala in sprašujem se, če bodo pisma, mejl in kakšen klic dovolj?
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
včasih so pisma in mejli še več kot telesna bližina.
lej, sej vsaka situacija je drugačna, ampak lahko ti pa povem, da je bila moja sestrična s tipom skupaj 2-3 mesece, potem je pa on odšel študirat na drug konec sveta za celo leto. ful jima je bilo težko, pogrešala sta se, vmes sta se že malo ohladila celo, ampak jima je ratalo, prišel je nazaj in zdej sta že več kot 2 leti skupaj. tako da se da.
lej, sej vsaka situacija je drugačna, ampak lahko ti pa povem, da je bila moja sestrična s tipom skupaj 2-3 mesece, potem je pa on odšel študirat na drug konec sveta za celo leto. ful jima je bilo težko, pogrešala sta se, vmes sta se že malo ohladila celo, ampak jima je ratalo, prišel je nazaj in zdej sta že več kot 2 leti skupaj. tako da se da.
-
lei - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
cau lady bug
moj kolega je sel cez isto stvar kot bos pravkar sla ti. bla sta skupaj slabe 3 mesce ko je on odsel za eno leto. vse sta preborbala in sta en najbolsih parov kar jih poznam. VSE se da, se se hoce.
vso sreco. btw- 5 mescou - piece of cake
moj kolega je sel cez isto stvar kot bos pravkar sla ti. bla sta skupaj slabe 3 mesce ko je on odsel za eno leto. vse sta preborbala in sta en najbolsih parov kar jih poznam. VSE se da, se se hoce.
vso sreco. btw- 5 mescou - piece of cake
There are easier things in life than trying to find a nice guy...like nailing jelly to a tree for example.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
lady bug držim pesti & verjemi, da se vse da!
Sicer pa, kot ste punce že napisale ... če se vidita za vikend je takrat toliko lepše, ni sploh časa da bi pomislil na kreganje, kaj šele da bi se skregala ... po moje veš bolj ceniti vsak skupaj preživet trenutek; saj je pomembna tudi kvaliteta, ne samo kvantiteta ...
Samo da se imata rada ... ljubezen lahko premaga vse ovire.
Sicer pa, kot ste punce že napisale ... če se vidita za vikend je takrat toliko lepše, ni sploh časa da bi pomislil na kreganje, kaj šele da bi se skregala ... po moje veš bolj ceniti vsak skupaj preživet trenutek; saj je pomembna tudi kvaliteta, ne samo kvantiteta ...
Samo da se imata rada ... ljubezen lahko premaga vse ovire.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov