Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 11. Apr. 2007 18:31

Damyanchyka napisal/-a:marsikdo se tuk ne vid-pa je bližje doma..pač pomoje je stvar organizacije..

kolikokrat po koliko časa se pa potem vidita?
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 11. Apr. 2007 19:59

tko se ene pet dni ne vidva pa sva pol 4dni skup..tut 10sva že bla..pač kukr pride..za več dni vedno...
Uporabniški avatar
*Diar*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2006
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a *Diar* » 12. Avg. 2007 10:32

no pa da še jaz povem mojo zgodbo..
Spoznala sva se,ko je on bil v mariboru kot del folkart festivala v sklopu festivala lent..Njegova skupina prihaja s cipra. S prijateljico sva njega in njegove kolege spoznali po naklučju in jaz sem bila njemu všeč že takoj prvi dan, jaz sama pa sem sprva zavračala njegova čustva do mene in mu dopovedovala da med nama ne more biti ničesar ker ga vidim samo kot prijatelja..Dva dni pred njihovim odhodom na Ciper se je to spremenilo, saj smo v času ko so bili tukaj preživeli dost časa skupaj, pa skos so med nama smsi leteli..In pol sem se zaljubla še jaz..Imela sva samo 2 dni pa se je tolko stvari zgodilo..Zaštekala sem se z njim pa tut obratno, kot še z nikomer kljub temu da je med nama toliko razlik in ovir..Vera, on je musliman, razdalja, leta.On je star 27 jaz sem mlajša od njega skoraj 10 let..Vem da se marsikomu zdijo že leta dovolj velika razlika, ampak ne znam opisat kak sma se navezala, nikol prej nisem občutla tega kar čutim zdaj..Ko je prišel trenutek da se poslovima, je bilo res hudo..Oba sma jokala..Preden sem odšla domov me je gledal v oči in bil tiho, ampak saj mi je itak pogled vse povedal..V trenutku ko sem spustila njegovo roko da bi se obrnila in odšla mu je po licu stekla solza in nikoli ne bom pozabla njegovega "I love you, don't forget about me.." Res je blo hudo vse to za mene..Od tega zdaj mineva en mesec in vsak dan sma v kontaktu..Hotel ja da to poletje pridem za njim in preživim del poletja tam ampak žal zaradi doočenih stvari ni šlo..Načrtujema pa da se bova v kratkem vidla..in res upam da bo tak..Pred 4 dnevi je imel prometno nesrečo in to so bli najhujši trenutki v mojem življenju ker nisem mogla bit ob njemu..Včasih se sprašujem zakaj more med nama biti tolikšna razdalja, ker kljub temu da sem še mlada, ga mam res rada in ničesar si ne želim bolj kot biti z njim..Pravijo, da se vse da če se hoče..
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lillu » 13. Avg. 2007 7:17

Midva z mojim sva bla zdele pol leta narazen (od februarja), ker je bil na Kosovu..pač vojak je in so imeli misijo..je blo kar stresno, obiskala sem tut psihologa ker nisem zdržala tega pritiska :cry: če nebi imeli dol interneta da bi bla na msnju bi pomojem kr fino znorela :roll:

Distance means so little when you love someone so much :zustimm:
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Uporabniški avatar
*Diar*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Diar* » 13. Avg. 2007 9:34

uh jej..no važno da je zdaj doma..moj je mel pa prometno v sredo..in ubija me ker nisem ob njemu.. :( :cry:
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lillu » 13. Avg. 2007 9:41

*Diar* napisal/-a:uh jej..no važno da je zdaj doma..moj je mel pa prometno v sredo..in ubija me ker nisem ob njemu.. :( :cry:

ni še doma..še 10dni pa pride moj soldier :jump:

*Diar* upam da bo vse vredu
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 13. Avg. 2007 12:33

Lillu napisal/-a:Midva z mojim sva bla zdele pol leta narazen (od februarja), ker je bil na Kosovu..pač vojak je in so imeli misijo..je blo kar stresno, obiskala sem tut psihologa ker nisem zdržala tega pritiska :cry: če nebi imeli dol interneta da bi bla na msnju bi pomojem kr fino znorela :roll:

Ojej, to more bit pa res težka situacija. :( Sam pri njegovem poklicu je pač tak, nikol ne veš kdaj bo mogu kam it, pa za kok časa ... Js ne vem če bi zdržala kej takega, nism dovolj močna oseba. :( No pa sej, me veseli da bosta vsak čas lahk spet skupi. :wink:
Drugač pa, o zvezah na daljavo: en moj kolega je lani poleti na Tajvanu spoznal eno punco (Tajvanko pač) in sta bla prib. mesec pa pol skupi tam, pol sta pa pač mela zvezo na daljavo, prek mailov, msn-ja, webcama in to, in js sm bla zihr da tole ne bo ratal, ampak sta še vedno skup in čez natanko 12 dni on odhaja na Tajvan kjer bo eno leto, tak da bosta lahk končno spet skup. :) Sm ful vesela za njega in vesela zato, ker mi to daje upanje, da ljubezen res lahko premaga vse, po drugi strani si pa vseen mislim - kdo ve če mu je ona bla tam res zvesta, če ga ma res tak rada ... Pa tud, kaj bo potem, po tem letu, ko pride on nazaj? Tole je težko, sploh zato, ker je med njima res OGROMNA razdalja. Sej edina možnost je itak da se nekdo izmed njiju preseli k drugemu (reku je da bi on šel tja), sam vseen morta najprej oba študij končat, kar še bo kr trajal vsaj ena 4 leta. Js se vsekakor ne bi šla take fore, ker vem da bi preveč trpela. :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
M!NA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a M!NA » 13. Avg. 2007 13:11

Doživela, preživela, vendar nikoli več! Ne predstavljam si, da bi se videvala poredko, sploh zaj, ko sva skupaj celo večnost. Sva pa bla narazen 500 km zaradi njegove službe.
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 13. Avg. 2007 22:31

Sva narazen okrog 30 km, pa sva skupaj že 15 mesecov. In nama očitno gre, res jst ga mam tok rada, da mi razdalja ne predstavlja ovire.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 13. Avg. 2007 22:56

Dead_kid napisal/-a:Sva narazen okrog 30 km, pa sva skupaj že 15 mesecov. In nama očitno gre, res jst ga mam tok rada, da mi razdalja ne predstavlja ovire.

Draga moja, ne mi zamert, sam 30km ni nobena razdalja. :wink: Tud moj bivši je bil prib. tolk stran od mene, pa sma se vedno lahk normalno videvala. Pa moj zdejšnji (dokler ga še mam) je precej stran od mene (enih 100km), ampak tud to za mene ni zveza na daljavo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
*Diar*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Diar* » 14. Avg. 2007 6:05

no angel tut jaz sem vesela za tvojga kolega, res..upam lahko samo da se bo tut pri meni in vseh ostalih puncah izšlo... :razz:
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 15. Avg. 2007 9:36

no angel napisal/-a:
Dead_kid napisal/-a:Sva narazen okrog 30 km, pa sva skupaj že 15 mesecov. In nama očitno gre, res jst ga mam tok rada, da mi razdalja ne predstavlja ovire.

Draga moja, ne mi zamert, sam 30km ni nobena razdalja. :wink: Tud moj bivši je bil prib. tolk stran od mene, pa sma se vedno lahk normalno videvala. Pa moj zdejšnji (dokler ga še mam) je precej stran od mene (enih 100km), ampak tud to za mene ni zveza na daljavo.

Men se pa to zdi, da tud to je razdalja. Jst sm z mojmu narazen okol 70-80km..in če hočm pridt do njega mi uzame kr dost. Sam to sam zarad tega ker še nimam izpita..in morm pol naprej na avtobus (45min) pol pa še na vlak s katerim se vozm skor 2 urce. No in zarad tega je men to ˝zveza na daljavo˝.
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 15. Avg. 2007 9:46

Midva sva pa 1000km narazen, pa se mava super! :rofl: :lach:
This too shall pass.
Uporabniški avatar
*Diar*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Diar* » 15. Avg. 2007 10:13

sienna od kod pa je on? kak dolgo vama že ratuje?
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 15. Avg. 2007 20:12

Iz Berlina, čez tri dni bo eno leto. :ja: ;D
This too shall pass.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]