Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 25. Feb. 2007 11:47

Včasih je v zvezi na daljavo lažje ohranit stvari take, kot morajo biti. Ker ni tistih dolgočasnih vsakodnevnih problemov ... :wink: Vedno obstaja neka pozitivna napetost in privlačnost ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
~IsaBella~
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2007
Kraj: in my dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a ~IsaBella~ » 25. Feb. 2007 15:29

bubbika najprej vsa čast da vama je uspevalo toliko let v tej z vezi na daljavo!!pa sta imela kak dogovor, kot je svobodna zveza mogoče?? ker jaz sem to mojemu predlagala, ker mi je to veliko bolj všeč, kot pa da potem naprimer zveš, da se je varalo...no ampak on je bil zgrožen, zakaj zdaj to če ga nimma rada in podobno....ja držimo pesti zate bubbika!! :wink:
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 25. Feb. 2007 15:59

^^Od kod pa je?

Btw tudi jaz držim pesti za vaju...
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Anona » 25. Feb. 2007 18:59

Zakaj pa bosta nehala?
Ni vse zlato, kar se sveti.
Uporabniški avatar
Mala.Neja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mala.Neja » 25. Feb. 2007 19:11

Sama osebno s tem nimam izkušenj, vem pa preko sestre kako je to izgledalo... on je tudi živel na Dunaju, čeprav je Slovenec (tam dela), čez vikend je prišel samo v domači kraj in se spomnim, da sta s sestro hodila eno leto, pa še to se nista skoraj vsak vikend videla in je sama rekla zdaj po parih letih, da ji ni žal, da je naredila taki zvezi konec, ker imajo redke takšne zveze prihodnost. Ona je še takrat študirala, on pa že nekaj časa delal, pa vseeno nista zdržala dolgo. Nekaj drugega je, če se eden preseli k drugemu, ampak na daljavo zveza bolj težko preživi. Mogoče kratek čas, nikakor pa ne dolgoročno gledano.
The fashion is my passion.
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a me,myself&I » 02. Mar. 2007 12:20

Sm mela fanta, ki je živel 1000 km stran. Pa je blo čist ok.
Ni se obneslo, ker sva bla premlada (vsaj zame je te bil razlog), daljava nima tle veze.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 02. Mar. 2007 12:46

Po moje je to odvisno od vecih stvari:

1. a je to razdalja lj-mb, lj- dunaj ali lj- new york

2. recimo, da imamo razdaljo lj-new york....če sta oba recimo malo starejša, že v službah in po možnosti službeno dost potujeta v lj (ali vsaj bliz lj) ali druga oseba v new york, je stvar lažja...če je razdalja lj-new york in sta stara 15 let je stvar skorajda nemogoča saj bi jim redki starši dal keš za karto itd.

3. zrelost oseb v vezi, možnost komuniciranja prek neta, telefona itd. ..to seveda ne nadomesti ko se vidiš v živo ampak včas malo olajša
Snowgirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Snowgirl » 02. Mar. 2007 23:18

No, jst mam glih dons krizo :cry: Glupo je, ker včasih tko na daljavo pride do kakšnih nesporazumov, ki jih je pol velik težje razčistit, kot če bi bla skupej.

:cry:

Ampak jah no, ni ne prvič ne zadnjič. Bova preživela.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 03. Mar. 2007 8:08

JOjjj...mi2 sva tud na daljavo. No sicr sm v to temo že pisala sam usejen.

Cel tedn res komi čakam,žvim zato da se vidva. Use mi je laži nardit k se na to spomnem :)
Učer mi je reku d se ta wikend ne bova mogla vidt ker se ma tok za učit in sm kr u jok padla. No sj se je že prej velikat nardil d se niswa mogla vidt sam usejen. Sj ga razumem pa to. Sam včasih si res želim človeka k bi ga mela bliz sebe, sam to zgleda ni možn ( oziroma upam d bo v prihodnosti :) ).
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 03. Mar. 2007 11:05

Snowgirl napisal/-a:Glupo je, ker včasih tko na daljavo pride do kakšnih nesporazumov, ki jih je pol velik težje razčistit, kot če bi bla skupej.

Hmmm ... težje ali pa lažje. Odvisno kako vzameš. :)
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 03. Mar. 2007 17:39

js sm u NG, on pa čez tedn študjra u Kopru...in že to mi je ful tško... :(
Dakota_Ice
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dakota_Ice » 03. Mar. 2007 17:43

Če sta pravi osebi, bolja, neka stopnja zrelosti in sposobnosti normalne komunikacije, še kak finančni plus--> lahko uspe... In govorim iz lastnih izkušenj. Potrebnega je namreč fuull zaupanja, pa karakter moraš bit tak- samostojen in neodvisen od partnerja (odvisnih obsedencev je dandanes preveč,haha) :razz:
Uporabniški avatar
Vylynk@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vylynk@ » 04. Mar. 2007 16:46

jah ne vem, men se pa zdi da se obnese, če se imata dva res rada ...

sestra od moje bivše sošolke je šla v london al new york študirat pa je tam spoznala enga tipa k tm dela ... ne vem pa točn iz ktere države je ... no ona je bla dol ene pol leta, pol je pršla za ene pol leta domov, brez njega, ker ni mogel dobit vize, no zdj je šla pa spet dol za nekaj časa... medtem sta se slišala samo po telefonu, pa po internetu... ja treba je imet velik zaupanja ... no onadva se bosta baje letos poročila ... tko da - veze na daljavo se lahko obnesejo ... :)
CarTikA*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 3. 2007
Kraj: stajerka

Neprebrana objavaNapisal/-a CarTikA* » 04. Mar. 2007 18:19

hm zveza na daljavo.. mam izkusnje.. sam se ni odneslo... je pa nekaj mesecev trajalo (10 mesecev :) ) on v skofji loki jz pa v mariboru.. saj na zacetku se trudis pa vse samo da ohranih zvezo, kasneje pa ko mine cas tudi ni vec.. te zagretosti..

ce ti je res do osebe ko je dalec od tebe pa ce se trudita oba .. vama lahko uspe :roll:
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 11. Apr. 2007 18:14

Jst pa lahko rečem da laufa..mam fanta s koroške,jst sm dolenske..sam se zlo velik vi2..res sva velik skupi..klub temu da on študira u mbju jst sm pa u lj..marsikdo se tuk ne vid-pa je bližje doma..pač pomoje je stvar organizacije..sicr je drgač če je razdalja 100000km..k je težje,dražje..enkup problemou..sam če si neki želiš..pomoje ni problem..tut čakat na tiste redke trenutke..

Daleč od oči..daleč od srca..men se ne zdi to premosorazmerno :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov