Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Snowgirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Snowgirl » 15. Feb. 2007 22:10

Anona napisal/-a:Ampak res pa je, da moraš nekje v prihodnosti videti resnične možnosti, da bosta nekoč lahko skupaj nekje. Ker če tega ni, potem pa vse skupaj nima smisla. Večno tkole na daljavo ne gre.

To pa sigurno. Se čist strinjam. Največ še par let. Pol bo pa treba dorečt določene stvari ... kako naprej :)
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 16. Feb. 2007 21:06

Anona napisal/-a:Men se zdi, da so tele zveze na razdaljo odvisne od veliko dejavnikov. Mogoče od starosti in izkušenj obeh. No, ne vem, jaz pred leti nikoli ne bi nekoga čakala, če bi bil pač daleč od mojih oči, bi slej ko prej začela živeti po svoje in bi ga pozabila. Ampak sedaj si mislim, da je resnično težko spoznati nekoga, s katerim ti je res kul in ga je vredno počakati. Ampak res pa je, da moraš nekje v prihodnosti videti resnične možnosti, da bosta nekoč lahko skupaj nekje. Ker če tega ni, potem pa vse skupaj nima smisla. Večno tkole na daljavo ne gre.

:gut:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 16. Feb. 2007 21:29

Jst pa ne bi mogla tak. :? Ga rabim ob sebi.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 18. Feb. 2007 23:00

...
Zadnjič spremenil *hox*, dne 13. Jan. 2012 13:32, skupaj popravljeno 2 krat.
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2006
Kraj: sončna pega

Neprebrana objavaNapisal/-a psenica » 19. Feb. 2007 9:10

se mi zdi, da še vse gre pri teh zvezah..sej se tud dva ki nista tak daleč doma včasih po cel teden ne uspeta videt. ampak najhujše je takrat, ko ga res rabiš ob sebi, da te stisne k sebi pa reče da bo vse ok..pa ne more priti..sej se po telefonu pogovarjaš,ampak v tistih kriznih trenutkih je to premalo :(
Snowgirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Snowgirl » 19. Feb. 2007 9:32

psenica napisal/-a:se mi zdi, da še vse gre pri teh zvezah..sej se tud dva ki nista tak daleč doma včasih po cel teden ne uspeta videt. ampak najhujše je takrat, ko ga res rabiš ob sebi, da te stisne k sebi pa reče da bo vse ok..pa ne more priti..sej se po telefonu pogovarjaš,ampak v tistih kriznih trenutkih je to premalo :(

Res je :( Jst mam trenutno ful težav z zdravjem in bom mogla na eno bolečo preiskavo. In vse kar bi rabla bi bil v tistem trenutku on. Njega pa nikjer :nein: Sej je reku da me bo poklicu pred tem in po tem, ampak to ni zadost :cry: Ja, zna bit kr težko vse skupi. Ampak bom že nekak.
Uporabniški avatar
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Anona » 19. Feb. 2007 14:23

Snowgirl, tuki te pa čist štekam. Res rabiš v takih trenutkih nekoga, ki je dejansko in fizično zraven tebe. Je čisto drugače. Pa čeprav veš, da mu ni vseen za tebe, pa da bi bil zraven tebe, če bi lahko, ampak vseen ne deluje.
Snowgirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Snowgirl » 19. Feb. 2007 20:01

Anona napisal/-a:Snowgirl, tuki te pa čist štekam. Res rabiš v takih trenutkih nekoga, ki je dejansko in fizično zraven tebe. Je čisto drugače. Pa čeprav veš, da mu ni vseen za tebe, pa da bi bil zraven tebe, če bi lahko, ampak vseen ne deluje.

Točno to :( Take stvari res bolijo. Ampak pol spoznaš še neki druzga ... da če se z nekom štekaš 110% pol se splača vse pretrpet. Sej kt sm že rekla ... večno ne bo tko :)
Uporabniški avatar
*tamalla*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 3. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a *tamalla* » 21. Feb. 2007 11:31

evo v četrtek bo 8 mesecev ko sma že skupi .. razdalja najina je celje-slovenska bistrica 42 km .. vidiva se vsak vikend in pa vsako sredo pride al on k meni al pa jst k njemu ... je teško včasih ko ga tak pogrešam da bi šla kr tja pa če bi šla peš ... sam zdržima nekak in nikoli nebi rekla tako kot ene da daleč od oči daleč od srca ker mislim da nama to da se ne vidiva vsak dan ravno otrdi še dodatno vezo ker potem ravno bol ceniva dneve ko sma skupi in jih res na polno izkoristima
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a šejla » 21. Feb. 2007 13:59

Tako! Moja zveza z italjančkom je končana. Vseen sva bila mal predeleč. Potrebuješ nekoga,ki ti je blizu, zveza preko mobitela ni funkcionirala predolg. Js sem si najdla novga fanta,k je v bližini mene,in on punco v Italiji. Vseen sva še ostala v stikih,si pišema vsaj 2-3x na mesc in če bom kdaj pristala v Italiji,se bova zagotovo dobla in tud obratno,če bo prišel on v Slo. Lepo je bilo,dokler je šlo,lepa izkušnja je za mano in mi ni žal. Žal sva oba preveč zaposlena in se zadnje čase res ni najdo čas za naju2.
Ampak to ne pomeni da ne more nobena zveza funkcionirat na daljavo,čist odvisn od človeka in od volje. Velik sreče vsem,k imate svoje drage mal dlje!! :wink: Upam da se vam posreči!
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Panasonic » 21. Feb. 2007 14:10

šejla napisal/-a:Tako! Moja zveza z italjančkom je končana. Vseen sva bila mal predeleč. Potrebuješ nekoga,ki ti je blizu, zveza preko mobitela ni funkcionirala predolg. Js sem si najdla novga fanta,k je v bližini mene,in on punco v Italiji. Vseen sva še ostala v stikih,si pišema vsaj 2-3x na mesc in če bom kdaj pristala v Italiji,se bova zagotovo dobla in tud obratno,če bo prišel on v Slo. Lepo je bilo,dokler je šlo,lepa izkušnja je za mano in mi ni žal. Žal sva oba preveč zaposlena in se zadnje čase res ni najdo čas za naju2.
Ampak to ne pomeni da ne more nobena zveza funkcionirat na daljavo,čist odvisn od človeka in od volje. Velik sreče vsem,k imate svoje drage mal dlje!! :wink: Upam da se vam posreči!
Vsako enkrat sreča pamet, tud ostale bo... :)
Uporabniški avatar
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Anona » 21. Feb. 2007 15:07

Šejla, kolk časa pa je ta stvar funkcionirala? Iz katerega dela Italije je pa bil? Ker Italija drugače ni tako daleč. Mislem, ni se tak problem obiskat. Sam ko rabiš človeka, ga pa ni.
Ni vse zlato, kar se sveti.
Uporabniški avatar
~IsaBella~
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2007
Kraj: in my dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a ~IsaBella~ » 24. Feb. 2007 22:50

_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:
LyLa napisal/-a:mah sj ni stvar v zaupanju (mislm je, sam jst nism tega misla) :? stvar je v temu, da se res redko vidta in vse kar je povezano s tem..

lej nic slabega nocem rect.. dalec od tega, sam take zveze so rade ze v naprej obsojene na propad, iz enostavnih razlogov, kot so pomanjkanje skupnega quality time-a, vsakodnevnih informacij o tem kaj partner pocne, s kom je bil zunaj, kako je na sihtu/faxu, ipd.. clovek se enostavno navadi bit dalj casa odtrgan od partnerja..in kar naenkrat se lahko zgodi, da ugotovi, da ne cuti vec tisega kot bi moral, ker ga enostavno ne vidi in teh custev ne more vzdrzevati... mau sm zabluzila, sam mislim da stekas moj point.
nism pa rekla da je vedno tko..
potrudita se in dajta cimvec v komunikacijo, da bosta vedla cimvec kaj se s kom dogaja, posiljajta si majhna darilca ipd..rada se mejta in pogresajta se

sj te razumem, vem kaj si hotla povedat, če mi verjameš več vem o njej s katero se poznam že par mesecev, kot o nekateri s katero sm bil vsak dan... vsak dan si poveva kako je bilo na faxu, kako sm se jst imel v službi, kje sm bil cel dan, kaj sem kej počel itd. Tko da s komunikacijo ni problemov, jo pa neznansko pogrešam... in bi jo imel ob vsakem trenutku pri sebi, za zdaj to nažalost ni možno... :(

hmm ja tudi jaz sem sedaj že nekaj česa v zelo podobni vezi, saj je moj fant iz Beljaka...sicer pa kako pa se vidva sporazumevata, po nemško? In ker nisem prebrala še vsega...sta še skupaj, kako vama gre?lp
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 25. Feb. 2007 11:44

Včasih je še v "normalni" zvezi težko ohranit stvari tako kot morajo bit, kaj šele v vezi na daljavo. Čestitam tistim, ki vam uspeva :wink:
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ×mishy× » 25. Feb. 2007 11:46

jaz sem bila par let nazaj pred tako odločitvijo in sem raje vse skupaj končala. če katerim uspeva pa vsa čast !

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov