Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
moncy napisal/-a:v mojmu primeru deluje zveza na daljavo že več ku eno leto...čez tedn se sišva, po sva pa cel vikend skupi. sej od začetka je težko, ma pol se navadš na tako razmerje, čeprov mam kumi 17 let pa sva oddaljena 70 km:)
Veza na daljavo z zvestobo ali brez? Sori samo vprašam, ker meni osebno se pač to ne zdi mogoče...če pa je pa vse čestitke
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
- Maja the Bee
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2006
Jz pa mislim, da se da, ce se hoce. Ampak je pa res, da je potrebno full full vec potrpljenja in zaupanja in vztranjosti. Jz furam tako vezo ze skor leto in pol, razdalija med nama je 150km in mi ni problema. Se nikol nism bla tok srecna kot zdej. Vidva se na vsakih 10dni za povprecno 5dni, drugac pa se slisva. Pred to vezo sm tud jz bla mnenja, da take veze ni mogoce obdrzat, ampak zdej se mi pa zdi, da je to cist mozno, sam kot pravm, moras bit res zalublen in vztrajen.
Vsec mi je tud, da mam cs za sebe, za fax, za prjatle, pa tud za mojga lubija, k sva skupi. Sicer pridejo vcasih trenutki, k mi je res full tezko, pa se mi zdi, da ni vredno tega, sam te trenutki so res redki, tko da to hitr mine. Poznam kolegice, ki s fantom zivita dost blizje, pa so manj z njimi
Pr nama je se tko, da nisva iz iste drzave, tko da ob vezi pridejo se drugi problemi, ne samo pogresanje, sploh je vcasih problem pri komuniciranju
Glede varanja pa mislem, da se lahko vara isto, ce fant zivi blizu tebe, al pa ce je tok delec stran
Punce, vse se da, ce se hoce...
Vsec mi je tud, da mam cs za sebe, za fax, za prjatle, pa tud za mojga lubija, k sva skupi. Sicer pridejo vcasih trenutki, k mi je res full tezko, pa se mi zdi, da ni vredno tega, sam te trenutki so res redki, tko da to hitr mine. Poznam kolegice, ki s fantom zivita dost blizje, pa so manj z njimi
Pr nama je se tko, da nisva iz iste drzave, tko da ob vezi pridejo se drugi problemi, ne samo pogresanje, sploh je vcasih problem pri komuniciranju
Glede varanja pa mislem, da se lahko vara isto, ce fant zivi blizu tebe, al pa ce je tok delec stran
Punce, vse se da, ce se hoce...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
jemina napisal/-a:moncy napisal/-a:v mojmu primeru deluje zveza na daljavo že več ku eno leto...čez tedn se sišva, po sva pa cel vikend skupi. sej od začetka je težko, ma pol se navadš na tako razmerje, čeprov mam kumi 17 let pa sva oddaljena 70 km:)
Veza na daljavo z zvestobo ali brez? Sori samo vprašam, ker meni osebno se pač to ne zdi mogoče...če pa je pa vse čestitke
Ma zakaj se vam enim zdi to tako nemogoče?
Pišuka, teh 60,70 km za nekatere še razdalja ni, za druge pa ovira za dva, ki se imata rada...
A vi ljubezen pogojujete s tem, da se vidite vsak dan, očitno za nekatere velja res tisto: daleč od oči, daleč od srca.
OK, če ste iz prejšnjih vez navajene tipa stalno imeti ob sebi, pol nekak štekam.
Moja bivša veza je bila enaka, kot jo opisuje moncy:
s fantom sva bila glih tolk narazen, videla sva se čez vikende, ki sva jih preživela na domu enega ali drugega in to od petka do nedelje ali celo ponedeljka zjutraj, starši so naju pri tem še podpirali...
Se mi zdi to še celo boljš, če cel vikend živiš skupaj, si takrat del njegovega življenja, greš sem in tja, spoznaš njegovo družbo, sorodnike, nasploh vso okolico, kot pa če se vsak dan dobivaš nekje po kafičih za urico ali dve ali iščeš kotičke za mečkanje... Dala sem samo primer.
In men je blo tako čist kul - čez teden sem itak imela dost dela s šolo, vikendi so bli pa odklop od šole, popolnoma.
Pol, ko sm šla na faks, je blo vedno več skupnih dni, nazadnje sva se tud preselila skupi in pol sicer šla narazen, ampak niti približno nisva nehala zaradi daljave.
Mal sm dolga, sam sm morala to napisat!
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
jah ne vem... midva tud živiva nekje 150kom narazn... sicer hodiva na isti faks, tak da se cez teden vidiva na faksu... sam vikendi so včasih mače težki, ko se gre domov cunje oprat ker sva pač navajena, da sva čez teden skupaj, pa so vikendi malcek težji... sicer ne živiva skupaj in tud ne govoriva v tem, ker nama tole ustreza...
ampak tak ko je rekla mimi: ma sej ni vazno a si vsak dan skupi a ne... vazno je da je skupen cas kakovostno preživet... tuki pa lahk nastanejo problemi... midva sva cele dneve na faksu in se nama zvečer ne da in se zavlečeva vsak za svoj računalnik delat seminarske itd... in učas mal norim, ker si redno uzameva čas zase... ampak sva rekla da se bova potrudla.
ampak tak ko je rekla mimi: ma sej ni vazno a si vsak dan skupi a ne... vazno je da je skupen cas kakovostno preživet... tuki pa lahk nastanejo problemi... midva sva cele dneve na faksu in se nama zvečer ne da in se zavlečeva vsak za svoj računalnik delat seminarske itd... in učas mal norim, ker si redno uzameva čas zase... ampak sva rekla da se bova potrudla.
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
jemina napisal/-a:moncy napisal/-a:v mojmu primeru deluje zveza na daljavo že več ku eno leto...čez tedn se sišva, po sva pa cel vikend skupi. sej od začetka je težko, ma pol se navadš na tako razmerje, čeprov mam kumi 17 let pa sva oddaljena 70 km:)
hm...glede zvestobe...nima veze a si blizu doma al daleč...moj bivši je mene varav pred nosom, vsaki dan sma se vidla, celo živela sma skup čez teden..med vikendom sma tud bla skos skup-sma 10km narazen doma...tak da ni v tem problem a si blizu al daleč...poznam pa par takih ki majo tipe od daleč pa se ne vidijo tolk pa sm ziher da se ne varajo...
- moncy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 12. 2006
veza je z zvestobo, ker tko al tko sva skozi v stiku in veva kej kdo dela.
-
jemina - Cosmopsiho
^^ok no men 70km niti ni veza na daljavo...to so pač različni konci slovenije in se lahko pelješ 2 urci pa se videš vsak vikend skorej...če se pač potrudeš in narediš veliko za to zvezo.
Zame je veza na daljavo tko Slovenija- Španija ipd...to je zame veza na daljavo
Zame je veza na daljavo tko Slovenija- Španija ipd...to je zame veza na daljavo
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ja, kako, a zveza na 70 km, ki zate ni daljava, se tu pa ne zdi možna??
zdej se pa odloč
-
jemina - Cosmopsiho
Joj mogoč sem mal narobe tole citirala...tega ne bi smela citirat pa bi blo kul
torej veza na 70km se mi zdi mogoča, če se res potrudeš kkšna meddržavna pa ne. dost jasn zj?
torej veza na 70km se mi zdi mogoča, če se res potrudeš kkšna meddržavna pa ne. dost jasn zj?
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Čisto odvisno je, kako pojmujete zvezo na daljavo. Za nekoga je daleč 20km, za drugega je to na drugem koncu sveta. Zase bi lahko rekla, da imam zvezo na 'daljavo'. Oddaljena sva 60km. On študira jaz sem še v SŠ. Ja, stara sem 17 on 22. včasih se mi zdi, da sva res daleč. Ampak se imava zato še rajši. Ko se v četrtek res že ful pograšava in so zato najini vikendi ful ful lepi. In res sva skupaj skoraj vsako prosto urco med vikendom. In na varanje niti pomislim ne in rada ga mam še vedno tako kot prvi dan. V tako zvezo verjamem in mogoča je, če si le dovolj 'zrel' in resen. (sicer pa komaj čakam, da lubi letos konča fax, da bova pa lahko skoz skupaj ).
glede zveze, ko maš partnerja pa res na drugem koncu sveta pa.... ne vem. Nisem je preizkusila, verjetno je niti ne bom. Mislim pa, da taka zveza rabi res maksimalno ljubezni (ali pa je to samo v filmih ?). če se s partnerjem vidiš enkrat na leto je to malo bed. no zase vem, da tega ne bi zdržala. tega je sposoben le malokdo. in vsaka čast tistemu ki je.
glede zveze, ko maš partnerja pa res na drugem koncu sveta pa.... ne vem. Nisem je preizkusila, verjetno je niti ne bom. Mislim pa, da taka zveza rabi res maksimalno ljubezni (ali pa je to samo v filmih ?). če se s partnerjem vidiš enkrat na leto je to malo bed. no zase vem, da tega ne bi zdržala. tega je sposoben le malokdo. in vsaka čast tistemu ki je.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
v bistvu je vse odvisno od tega, kakšne situacije si navajen. midva sva bila poleti skupaj ogromno, videla sva se povprečno 6x na teden, potem je pa prišel oktober. v treh tednih, ko sva bila narazen slabih 30 km, ker je on živelj v lj, jst pa ne, me je skoraj ubilo. sicer sva bila narazen samo med tednom, ampak jst takrat nisem mogla jest, nisem mogla spat, čisto sem bila fuč. sej se sliši patetično, ampak rabim stik z njim, tako da tole na daljavo pri nama ne bi prav dolgo delovalo.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Jaz bom pa napisala samo tole (prosto po spominu iz Alkimista).
Razdalja (med ljubimcema) je kot veter za ogenj: majhnega pogasi, velikega razplamti.
Tudi to naj si razlaga vsaka po svoje
Razdalja (med ljubimcema) je kot veter za ogenj: majhnega pogasi, velikega razplamti.
Tudi to naj si razlaga vsaka po svoje
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]