Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 15. Okt. 2006 18:49

jah no, tud če maš tipa v sosednji ulici, lahko na avtobusu najde drugo. in bolj ko si sumičav in ljubosumen, večja je verjetnost, da bo to tudi storil. neron, bistvo veze na daljavo je v zaupanju, nehaj psihirat ženskam. samo zato ker si ti psihotično nezaupljiv, ni treba, da še ostale takšne ratajo.
neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2006
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a neron » 15. Okt. 2006 18:54

čisto nič ji ne psihiram,če ji kdo si to ti povem ji kakor je res
ljubiti nekoga je kot v pravljici,a pravljica le v knjigi še živi
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 15. Okt. 2006 18:56

neron napisal/-a:čisto nič ji ne psihiram,če ji kdo si to ti povem ji kakor je res

tejk it izi neron
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 15. Okt. 2006 18:59

neron napisal/-a:čisto nič ji ne psihiram,če ji kdo si to ti povem ji kakor je res

kako pa ti veš, kaj je res? a jo poznaš? a poznaš njenega tipa? kje si ga videl z drugo, da tako prepričano trdiš, da tu ni zvestobe 100% ni?
Uporabniški avatar
bella_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a bella_ » 15. Okt. 2006 19:38

ma tuki sploh ni vprasanje zvestoba, v to ne dvomim niti 1%. prevaram lahko tut tipa k zivi 5sekund stran, zato je to brezveze omenjat to, ampak v vsakem primeru hvala vam!
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 23. Okt. 2006 11:39

Jst sem po novem vsebolj mnenja da zveza na dačjavo ne more it.NAmreč všeč mi je en tip ki je v tujini in ga že nisem vidla en mesec in ga nenormalno pogrešam.Ko pride v Slovenijo sva kar neki skupaj.Daje mi nek občutek da mu le nekaj pomenim.Ampak ko pomislim da če bi bila skupaj in da bi ga vidla samo enkrat na mesec... :eek: :eek: :eek: .Ampak ga mam tako zelo rada,da me te misli da je tako daleč minejo...A naj vztrajam al pa naj postim vse ksupaj pr miru?
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 23. Okt. 2006 12:04

Corfu poglej...
js ti pravim, da počakaj! Vem, da ga pogrešaš in da ti je težko brez njega... ampak če se ti zdi, da se ti izplača, da je zanj vredno čakat... potem to tudi stori! Kako dolgo pa se poznata? Kako vezo imata? Kolkrat se vidita? Kolk narazen sta? .... vse to in še več, so dejavniki kateri vplivajo na tvojo odločitev...
Nevem kaj ti naj svetujem, ker ne poznam situacije... če mi mal boljš razložiš, se bom potrudla, da ti dam kakšno objektivno mnenje :wink:
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 23. Okt. 2006 12:08

kr.ena napisal/-a:Odvisno, kakšen človek si. Kaj ti je prioriteta. Midva sva že štiri leta na daljavo ( 200km ), pa nama je v redu. Se slišiva vsak dan in vidiva vsaj čez vikend ali pa še več, ker imam jaz bolj free službo. Saj včasih me prime, da bi živela skupaj, ampak potem mi je pa spet super, da imam svoje stanovanje in svoj mir. Imava se pa vedno rajši :)

To sem napisala pred enim letom. In zdaj je prišlo do tega, da se selim k njemu. Ja, prej ali slej je treba nekaj ukrenit pri zvezah na daljavo ... :wink:

Se je pa pri nama očitno obneslo pet let ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 23. Okt. 2006 20:35

*pupika* napisal/-a:Corfu poglej...
js ti pravim, da počakaj! Vem, da ga pogrešaš in da ti je težko brez njega... ampak če se ti zdi, da se ti izplača, da je zanj vredno čakat... potem to tudi stori! Kako dolgo pa se poznata? Kako vezo imata? Kolkrat se vidita? Kolk narazen sta? .... vse to in še več, so dejavniki kateri vplivajo na tvojo odločitev...
Nevem kaj ti naj svetujem, ker ne poznam situacije... če mi mal boljš razložiš, se bom potrudla, da ti dam kakšno objektivno mnenje :wink:

Lej saj nisva skupaj.Poznam ga skoraj pol leta in v tem cajtu sem ga videla kakšnih 7krat in to je tudi vse.Ko se vidiva sva dosti cajta skupaj in mi da vedeti da mu nekaj le pomenim(nevem mejbi da se motim)...Je ful v redu tip ker se mi zdi v nasprotju z vsemi ostalimi daleč najbolši,...Kolko je stran?Točno v km ne bi vedla ampak nekje pr mejah Nemčija in Švica.On je vsega skupaj nekje 10% v Sloveniji...On ve da mi je všeč.Pa tud meni je on napisal da sem mu všeč :) ...Res je da je ful sramežljiv tak a moram jst ponavadi stopit do njega ampak ko prevladuje alkohol je kar pogumen :D :D ...
Jst nevem kaj naj...Čedalj bolj mislim da ga moram pozabit ampak ko to negre tako na izi način,...
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a šejla » 23. Okt. 2006 22:26

Ni dolg nazaj,ko sm tud js napisala,da je vse mogoče,če je zaupanje... Sej vrjetn še kr drži tole,sam je pa težk,k ga ni ob meni... Sej se vsak dan slišva,sam js ga rabm ob sebi,pogrešam ga v svoji bližini. Nevem kaj nardit. Težko bo,ampak upam da o. :D Sicer pa komi čakam-še 2 tedna in pride k men. :love: :knuddel: :D
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 23. Okt. 2006 22:49

Corfu... poglej... mislim, da je še prekmalu, da bi ti js rekla VZTRAJAJ ali PUSTI GA, da gre svojo pot...

če ti je z njim fajn, kot si rekla, ti je nekej posebnega, potem z njim ne prekini stikov! Dobivajta se, (kolikor je pač to mogoče), ker boš samo tako ugotovila kaj pravzaprav čutiš! Vem, da je težko, če človeka vidiš enkrat na mesec in če govorita različne jezike (predvidevam, da je tujec, če živi na meji med Švico in Nemčijo).
Sej boš videla... čas bo prinesu svoje (ja, kolk js sovražim besedo ČAS)... ampak, drugače mislim, da ne bo šlo...

če se ti zdi dečko vreden zaupanja in tvoje enrgije... VZTRAJAJ in se bojuj za vaju! KER, SE DA, ČE SE HOČE! Potrebna je volja (ampak z obeh strani- tudi z njegove...) Zato mogoče predlagam, da se pač iskreno pomeniš z njim in mu zaupaš kolk ti pravzaprav on pomeni! Mogoče pa je z njim enako...

Js držim pesti, da se zgodi točno tako, da bo zate najboljše...
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
>Pikica>
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: Štajerka v Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a >Pikica> » 24. Okt. 2006 7:19

Nisn brala vseh odgovorov..a tole je moje mnenje..
lahko da se zveze na daljavo obnesejo nek kratek čas ko je prisotna še tista sveža zaljubljenost a se mi zdi da pol nekako vse skup izzveni..ne vidta se dost..manjka telesnega stika..telefoni postajajo rutina in kar naenkrat zmanka dinamike in vznemirjenja..dolgoročne se po mojem mnenju ne obnesejo
a to je le moje mnenje :P
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 24. Okt. 2006 9:45

Saj govori slovensko,ker ma starše tukaj amoak se mu na hip malce zatakne.
Drgače pa on neve kaj čutim ve le to da mi j evšeč in drugo nč.Pravzaprav sem vsem njegovim kolegom rekla da nisem zaljublena vanj(čeprav sem lagala)ker mi je samo všeč in drugo nč,...Ja sej bom itak dala času čas ker drugače ne gre in potem bomo vidlei kaj bo z nama.
Uporabniški avatar
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ancy007 » 24. Okt. 2006 10:24

jst vem da veze na daljavo ne bi mogla met, k rabm osebo k jo ljubim ob sebi.jst že zlo težko zdržim če se z dragim ne vidva par dni, kaj šele da bi bli to tedni, meseci.ni šanse da bi šlo. k se mi nekak zdi, da bi skor pozabla da ga mam, k ga nikol nebi blo ob men.
k se mi zdi da morš ti človeka res spoznat, to pa prek telefona ne morš doseči
saska1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a saska1 » 24. Okt. 2006 18:04

..
Zadnjič spremenil saska1, dne 22. Jan. 2008 13:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't Let My Cute Face Fool Ya!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]