Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Princeska18 - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2006
- Kraj: štajerska
Jaz tudi nebi mogla. sem bla nekaj čas in to je samo bolečina nič drugega.
Vsaj zame.
Vsaj zame.
God made men first, but then he had a better idea.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja men se spet obeta zveza na daljavo...seveda sem mu rekla, da če bova skupaj, da mora biti pripravljen na zvezo na daljavo in da je tukaj zelo pomembno zaupanje...upam, da nama bo uspelo...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Zveza na daljavo pri meni ne bi fukcjonirala,ker nism takšen tip človeka...pomoje bi šla kar hitro narazen
Občodujem vse tiste,ki lahko to zdržijo
seveda nimam v mislih slovenijo npr. lj-mb ali mb-kopr...ampak druge države...
Občodujem vse tiste,ki lahko to zdržijo
seveda nimam v mislih slovenijo npr. lj-mb ali mb-kopr...ampak druge države...
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
dd666 - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2005
- Kraj: koper-ljubljana
moj razmišlja o študiju v Angliji...sej nevem a naj grem z njim al naj se tukaj matram nočem pa da bi se temu odpovedal zaradi mene(čeprav vem-samo rečt bi mu mogla naj ne gre... -samo jst hočem najboljše zanj...)zdej se pa smilim sama sebi
''Ti si mi Arhimedova točka...
Mogoče res ne pašeš v moj svet, ampak jst te hocem v njem...''
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ornk premisli kaj boš naredila...pretehtaj kaj je najboljše za oba...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
dd666 - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2005
- Kraj: koper-ljubljana
ja,se strinjam,izkušnja več-samo da on finančno malo boljše 'stoji' od mene...da bi mi pa on plačal-no way.Upam da bo šel.Vem da je tako še najboljše zanj,pa tudi najina zveza bo na 'preizkušnji',kar je po eni strani fajn...ma,sploh je pa prezgodaj še o tem razmišljat,ker greva oba komaj v 1.letnik faksa jeseni...
''Ti si mi Arhimedova točka...
- sporty
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 12. 2004
spellca napisal/-a:Nočem nikogar užalit, ampak mi je kr mal smešno, ko rečete, da mate zvezo na daljavo, pol pa napišete, da je eden recimo iz LJ, drugi pa MB in se vidite za vikende. OK, če sta oba še v srednji šoli al pa študirata in nimata sredstev, da bi se videla vsak vikend, ampak vseeno so razdalje med slovenskimi kraji tako majhne, da bi jim komaj lahko rekli razdalje in tud če nimata avta, se da z vlakom kamorkoli v Slo prit v 3 urah. Sem bla tud sama v taki zvezi 3 leta, med nama je blo približno 180 km in se mi je takrat zdelo kot da sva pol sveta narazen. Šele zdaj, ko mam fanta, ki je stran 1000 km (oz. nekaj 1000 km trenutno) in iz druge države, vidim pomen zveze na daljavo. Če sta oba iz Slovenije in bosta ostala skupaj, ne bosta mela nobenih večjih problemov pri selitvi skupaj. Če pa sta iz različnih držav, verjemite, da je v taki zvezi malo težje. Prej ali slej se bosta morala dogovoriti kdo se bo preselil k drugemu v drugo državo, pa to je šele začetek. Ne pravim, da je vam lahko in meni 100x težje, ampak po mojem mnenju je težko govoriti o zvezi na daljavo znotraj tako majhne države kot je Slovenija.
se čist strinjam... Po logiki 100 km je vsaka zveza zveza na daljavo...
- poison_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: with .. bubii:D **
ce se maste radi se bo obneslo..sestra je hodila z enim iz bih..
najprej 2 leti..nato je prisel sem..sta se porocila.. imata otroka..
skupaj pa sta kksni 6 let..se masta rada...
tko..d .. ce jo mas rad in ona tebe boste skupaj 100po100..
kr tko naprej.čeprau menim je lepse d mas nekoga ob sebi:D
uziwaj.
najprej 2 leti..nato je prisel sem..sta se porocila.. imata otroka..
skupaj pa sta kksni 6 let..se masta rada...
tko..d .. ce jo mas rad in ona tebe boste skupaj 100po100..
kr tko naprej.čeprau menim je lepse d mas nekoga ob sebi:D
uziwaj.
- lubica23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2006
spellca napisal/-a:Nočem nikogar užalit, ampak mi je kr mal smešno, ko rečete, da mate zvezo na daljavo, pol pa napišete, da je eden recimo iz LJ, drugi pa MB in se vidite za vikende. OK, če sta oba še v srednji šoli al pa študirata in nimata sredstev, da bi se videla vsak vikend, ampak vseeno so razdalje med slovenskimi kraji tako majhne, da bi jim komaj lahko rekli razdalje in tud če nimata avta, se da z vlakom kamorkoli v Slo prit v 3 urah. Sem bla tud sama v taki zvezi 3 leta, med nama je blo približno 180 km in se mi je takrat zdelo kot da sva pol sveta narazen. Šele zdaj, ko mam fanta, ki je stran 1000 km (oz. nekaj 1000 km trenutno) in iz druge države, vidim pomen zveze na daljavo. Če sta oba iz Slovenije in bosta ostala skupaj, ne bosta mela nobenih večjih problemov pri selitvi skupaj. Če pa sta iz različnih držav, verjemite, da je v taki zvezi malo težje. Prej ali slej se bosta morala dogovoriti kdo se bo preselil k drugemu v drugo državo, pa to je šele začetek. Ne pravim, da je vam lahko in meni 100x težje, ampak po mojem mnenju je težko govoriti o zvezi na daljavo znotraj tako majhne države kot je Slovenija.
Tud 100km je lohk veliko:) sploh ce si navajen da vidis tipa vsak dan..pa ce nimas avta,pa ce si studentek s praznim zepom,pa ce...eh...
Problem,ja.
Zivljenje ni igra,pa vendar jo igramo,ljubezen ni zoga pa vendar si jo podajmo,sreca ni nevidna,pa vendar je ne opazimo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov