Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Tnx Ja sej ta bivši k sm ga omenla ni ta k sva zdj končala.Uglaunem zapleten je use skup.Drugač pa ja sej bo bolš sam zveze na daljavo ne mislm več met in to je to
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
~NIA~ napisal/-a:pupica20 napisal/-a:js sem pa v zvezi na daljavo že 4 leta zelo srečna! in tut js mislim da če je ljubezen prava,tut to daljavo premaga!res da je mal boleče,kadar nista en cajt skupi,sam je pa pol tolk lepš ko prideta skp.
dei mal napiš use.. kokrat se vidta pa use no kok sta narazn..
no ,tko,najina zgodba se začne že leta 98,ko sem js mela 14 on pa 17 let.in sva se na morju spoznala in pač romanca.sej mi je bil že takrat ful všeč in sem bla zalublea vanj,sem mu tut pol polno pisemcev pisala.no pol pa ene dve leti nič stikov.ko sem dubla pa mobitel,sem mu poslala pismo,pač če se me spomni in to pa če če me še kdaj videt al karkol in mu pripisala mobi številko.no in res me čez en mesec pokliče! sem bla ful vesela.no pol sva se dost po mobiju čula pa smse pošiljala,pol se je pa ene 3krat ustavu v ljubljani,kjer sem bla jst v internat,on se je pa peljal v mb,kjer je študiral(in še).no takrat nisva mela nič,čeprav je on hotu,sam js nisem tela,ker sem mela enga fanta zravn mi je bil pa en drug všeč.pač sem mogla mal pr seb razčistt.no in sva se menla da greva skp na morje in sa se eno poletje,4 leta nazaj to tut zmenla.js sem šla k jemu v postojno in seveda sva že prvo noč bla intimna.in tak sva ostala do danes in upam da bo še dolgo tak.no zdj pa še o razdalji.on je iz postojne,js sem iz tržiča.ko sva začela hodt je on študiral v mbju,js pa sem bla še v srednji šoli v ljubljani.in tko sem hodila vsake 14 dni k njemu,druga pa domov k sebi.res da mi je blo hudo,ker sva bla pač tolk cajta in tolk narazn,sam sva se a tut slišala vsak dan po telefonu.poletje sem pa prežvela pri njemu v postojni in pa na morju.no pol k sem končala SŠ sem šla v kočevje delat maturtetni tečaj.ta čas sem pa za vikende hodila k njemu v mb in to kar pogosto,tut tri vikende zapored. zdj pa sva že dve leti skupaj v študentski sobi in nama je lepo. tkole,razdalja je bla,težko nama je blo,sam nama je ratal. enostavno sva se mela in se še vedno mava ful rada,tk da zarad razdalje ne verjamem da gre človek narazen. odvisno kaka je to zaljubljenost,ampak sigurno so še kaki drugi razlogi da greta dva človeka narazen. hja,zdj bo spet težka,ko bo on po novem letu absolvent in pol bo končal s faksom in bo šel najverjetneje delat v postojno,js bom pa tle še tri leta!hja no,bo pač spet mal treba potrpet.ampak sej po moje zdj več ne bo take sile,ker pač sva vajena. nikoli nama ni bil problem razdalja. tko da js verjamem v veze na daljavo.in seveda želim srečno vsem podobnim parom in pa tudi parom,ki so blizu doma. mejte se radi!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
vse pisete neki da je dotik bol pomemben...sj pogresam objeme pa poljube pa tko ampak...dj vprasite se kako bo cez 30let ko dotikov in neznosti vecinoma ni vec...takrt ti preostane samo komunikacija...a sta se zmozna pogovarjat 24ur na dan brez da bi vama blo dougcs? men je to ful bol vazn kokr eno dotikanje al pa sex (kokr majo pac ksni briljantne ideje). js vem da mi s tem tipom ni be nikol dougcs in da ga mam rada to je pa tut vse kar rabm
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
nia,hvala! :bussi: bella,jah sja veš kak je-sto ludi sto čudi! itak da je v vezi pomembno ful več stvari,med drugim tut to,da ti ni dolgčas. če bi blo men dolgočasn bit s fantom bi pač končala,ker tu je pol brezveze se neki delat pa čakat ne vem kaj. komunikacija je ful pomembna.in oi pari ko so skp sam parkrat na tedn se bo pa že pokazal kolk trdna ljubezen je,ko bojo začeli skp nekje žvet.ker šele tle se pol pokaže kaki smo v resnici. normalno pa so tut dotiki in seks in vse kar spada zraven pomembni,ker tut če tega ni,pol neki ne štima. pa upam da ne misliš da je zdj to teror nad tabo,sem samo podala svoje in dopolnila tvoje mnenje.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
bella_ - Debatorica
ne ne ne itak se strinjam s tabo. ce ne bi blo sexa pa dotikov bi se ze vprasala kaj je narobe z mano al pa z njem sam hocm pa rect da je taka zveza mozna ce se mata dva rada a ne velik srece pa vsem zenskicam k majo tipa zelim seveda, pa tut tistim brez
- pikozza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2006
hoj..nism brala cist useh postov-jih je mal velik ,ampak lahk napisem da sm v zlo zlo srecni zvezi ceprov mam fanta vec kot 1000 km stran..ni prva resna veza je pa najboljsa..ker po mojih izkusnjah das vec sebe v to vezo,vec se pogovarjas..skratka nisi skup iz navade ampak si skup ker si zelis bit..ceprov financno je pa ojej.....telefon..letalske karte...hvalabogu za ryanair:)..je pa tut odvisno pomoje od tega kok si star in kok jasno dolocene cilje mas v zivljenju..ker ce ves kaj hoces ti ne bi smel bit nc pretezko,..pa da ne bo kdo tega zdej kdo zameru,to je sam moj misljenje..mejte se radi;)
-
bella_ - Debatorica
pikozza napisal/-a:hoj..nism brala cist useh postov-jih je mal velik ,ampak lahk napisem da sm v zlo zlo srecni zvezi ceprov mam fanta vec kot 1000 km stran..ni prva resna veza je pa najboljsa..ker po mojih izkusnjah das vec sebe v to vezo,vec se pogovarjas..skratka nisi skup iz navade ampak si skup ker si zelis bit..ceprov financno je pa ojej.....telefon..letalske karte...hvalabogu za ryanair:)..je pa tut odvisno pomoje od tega kok si star in kok jasno dolocene cilje mas v zivljenju..ker ce ves kaj hoces ti ne bi smel bit nc pretezko,..pa da ne bo kdo tega zdej kdo zameru,to je sam moj misljenje..mejte se radi;)
se strinjam vazn je cesa si zelis
-
bella_ - Debatorica
sj sploh nevem kje naj zacnem...ok te bom najprej uprasala tkole...a ce bi tvoja punca rekla da ne more pridt 1mesc ker se more ucit al pa zacne delat in pac ne more prhajat vsak tedn pol bi nehu z njo al kaj? pol to ni ljubezen. ne mors nehat z enim K GA/JO MAS RAD/A iz tazga bednga razloga. pa ne govort da ne more uspet-govor zase. zgleda da zenske nimas rd ce jo loh pustis
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Rdecman, men se zdi, da si malo preveč needy, nesiguren v sebe in njeno ljubezen do tebe in pač nisi prav tip človeka za zveze na daljavo. Ne pa pol spet mislit, da smo vsi isti, ker nismo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]