Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MiSs AnGeL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiSs AnGeL » 10. Feb. 2006 13:09

Mene je pa zdej po pol leta začela ta veza na daljavo ful motit (čeprov je samo 100km)...u sredo sm zvedla da se do sobote ne vidva pa še pol mogoče ne in je preveč hudo da sm skos doma pa čakam kdaj se vidva med tem k se usi drugi zabavajo pa uživajo :cry: in zadne čase ga ni ko ga rabim in če pokličem kšnga druzga da mi on pomaga je pa spet use narobe.Počas mi bo ratal usen za use skup tko da grem dons lepo vn drugo me pa sploh ne zanima :?
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 10. Feb. 2006 13:28

Midva mava pa zadnje čase malo več časa drug za drugega... Tok da sem bla kar en del počitnic zdaj pri njem, pa on vmes pri men. In najbrž spet kaj pride v kratkem, clo očetu bo mogoče pomagal pri delu. :hearts:
Vse se počas uredi, če je volja. :wink:
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 10. Feb. 2006 14:03

MiSs AnGeL napisal/-a:Mene je pa zdej po pol leta začela ta veza na daljavo ful motit (čeprov je samo 100km)...u sredo sm zvedla da se do sobote ne vidva...

Jest sm imela vezo na daljavo od 17. leta dalje in nama ta daljava-60km-nikoli ni predtavljala takega problema.
Videla sva se le čez vikende, v šolo sva hodila vsak v svojem kraju, kasneje, ko sem šla na faks morda že kak četrtek ali še ponedeljek.

Nevem, nikol se nisem sama sebi smilila, ker ne moreva bit skupaj, vedela sem, da se imava rada, zaupala sem mu in oba sva potem težko čakala dan, ko sva bila skupaj in se takrat toliko lepše imela. nikoli me ni vmes prijelo kaj, da bi me kak drug zmedel oz. nisem se počutila, da bi mi kaj manjkalo, če ga 4 dni med tednom ne vidim.

Samo očitno nekateri dost bolj rabijo partnerja fizično blizu. Ali pa so morda tega navajeni iz prejšnjih zvez, pri meni je bila pa ta v bistvu prva resna.
Tako da take zveze vsekakor lahko obstanejo, samo če imata oba močno željo in sta se pripravljena čemu tudi odpovedat.
Uporabniški avatar
MiSs AnGeL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiSs AnGeL » 10. Feb. 2006 15:38

Ok Mimi_M ne vem če je blo to men namenjen da se sama seb smilim drugač to sploh ni tko,vem da ni vedno use popolno pa da je treba potrpet če koga več časa ne vidiš in se mi zdi to čist normalno.
Ja pr men je to da ga rabim fizično blizu že zarad tega k sm tega navajena iz prejšnih zvez pa zato ker mam zdej eno težavno obdobje in mi nč ne gre pa me use u slabo voljo sprav njega pa ni ob men in mu ne morm po telefonu usega razlagat :( če mi bo pa kdo drug pomagu bo pa jezn name tko da ni kej...
anonimka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a anonimka » 12. Feb. 2006 9:56

Pa da še js povem svojo zgodbico.

Midva s fantom mava zvezo na razdaljo že tko skoraj dve leti. On je iz Ribnice jz iz okolice Lj. Vidva se od pondelka do petka vsak dan, sam večina dni sam po 5minut kj takega, sva na isti šoli in mawa seveda vsak svoje obveznosti. Čez vikende se pa vidva sam enkrat na mesc kj takega... ker se nažalost ne izide da bi se večkrat vidla. Oba bi rada drugačno zvezo...tako da sva lohk skupej vsak dan... pa je to vseen al je pondelk al pa nedela. Sam nevem... pr nama se to ne izide. Včerej sva se spet o tem pogovarjala (o tem se pogovarjava skorej vsak mesc)... in sva si rekla da bi rada spremembo. Sam kakšna spremeba je sploh možna? On bi rad da js povem kaj hočem, da je tko kot zdaj al da se zmenva pa da sva sam prjatla (sam veva da to s prjatlstvom ne bo šlo...ker se bi velikrat vidla...ampak da bi pa res mela drugačno zvezo pa premalkrat). Js se pa ne morm odločt. Po esni strani mi je jasn, da tko lih ne gre več naprej...ker sm js ful žalostna kdr nemorva bit skupaj. :( :cry: In pol sploh nimam volje da bi kj druzga počela... sam ležim v postli... mogoče sm se preveč navezala nanga. Pa tut nič mu kj posebnga ne zamerm, da bi z lahkoto rekla ja sam prjatla bova. Sam pol pa tist kako bit prjatlca s fanotm k ga maš še zmeri rada in veš da ma tut on tebe še zmeri rad?
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 12. Feb. 2006 14:23

Anonimka, zakaj pa misliš, da se ne bi mogla dobivat čez vikende? Ali vajini starši vedo za vaju? pri meni in bivšem je bilo isto, skupaj sva bila od 3. letnika dalje in vikende sva skoraj vedno preživljala skupaj, sej so avtobusi, najini starši so dost kmalu zvedeli za naju in se tudi sami spoznali med sabo, tako da ni bilo nikoli problema preživet vikend pri njem ali obratno.
Sama sem bila čez teden v bistvu čist dost zaposlena s šolo, potem matura in je teden čist lpo šel mimo, za vikend pa sva bila skupaj.

prijatelja bosta pa težko, dokler bodo med vama še čustva, tudi nevem, zakaj prekinjat zvezo, če se imata rada??
Uporabniški avatar
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a veneficus pupa » 12. Feb. 2006 14:59

js izkušn s tem nimam, ker vem da ne bi preživela. :) sej mi ni treba bit čist prlimana nanga, sam recimo da bi mela slabe čase, bi ga rabla on pa delč delč =/
no sam sej res je tud, da sm še mlada-ni avta še.

drgač pa vidm folk...enim uspešno ratuje, drugi so se pa razšli samo zarad razdalje. to je čist preveč odvisn od tega kašna oseba si.
sicer pa zdej v 21.stoletju mamo itak internet, kjer se lahko vsak dan zaklepetaš z dragijem/drago ..pa še pocen je :P
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 12. Feb. 2006 15:01

anonimka napisal/-a:Pa da še js povem svojo zgodbico.

Midva s fantom mava zvezo na razdaljo že tko skoraj dve leti. On je iz Ribnice jz iz okolice Lj. Vidva se od pondelka do petka vsak dan, sam večina dni sam po 5minut kj takega, sva na isti šoli in mawa seveda vsak svoje obveznosti. Čez vikende se pa vidva sam enkrat na mesc kj takega... ker se nažalost ne izide da bi se večkrat vidla. Oba bi rada drugačno zvezo...tako da sva lohk skupej vsak dan... pa je to vseen al je pondelk al pa nedela. Sam nevem... pr nama se to ne izide. Včerej sva se spet o tem pogovarjala (o tem se pogovarjava skorej vsak mesc)... in sva si rekla da bi rada spremembo. Sam kakšna spremeba je sploh možna? On bi rad da js povem kaj hočem, da je tko kot zdaj al da se zmenva pa da sva sam prjatla (sam veva da to s prjatlstvom ne bo šlo...ker se bi velikrat vidla...ampak da bi pa res mela drugačno zvezo pa premalkrat). Js se pa ne morm odločt. Po esni strani mi je jasn, da tko lih ne gre več naprej...ker sm js ful žalostna kdr nemorva bit skupaj. :( :cry: In pol sploh nimam volje da bi kj druzga počela... sam ležim v postli... mogoče sm se preveč navezala nanga. Pa tut nič mu kj posebnga ne zamerm, da bi z lahkoto rekla ja sam prjatla bova. Sam pol pa tist kako bit prjatlca s fanotm k ga maš še zmeri rada in veš da ma tut on tebe še zmeri rad?

To kar si opisala zame sploh ni zveza, se najmanj pa resna.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 12. Feb. 2006 16:58

Lastovica napisal/-a:
anonimka napisal/-a:Pa da še js povem svojo zgodbico.

Midva s fantom mava zvezo na razdaljo že tko skoraj dve leti. On je iz Ribnice jz iz okolice Lj. Vidva se od pondelka do petka vsak dan, sam večina dni sam po 5minut kj takega, sva na isti šoli in mawa seveda vsak svoje obveznosti. Čez vikende se pa vidva sam enkrat na mesc kj takega... ker se nažalost ne izide da bi se večkrat vidla.

To kar si opisala zame sploh ni zveza, se najmanj pa resna.

Žal se s tem kar strinjam, poleg tistga kar sm že napisala zgoraj.. :?
anonimka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a anonimka » 12. Feb. 2006 17:13

Mimi_M napisal/-a:Anonimka, zakaj pa misliš, da se ne bi mogla dobivat čez vikende? Ali vajini starši vedo za vaju? pri meni in bivšem je bilo isto, skupaj sva bila od 3. letnika dalje in vikende sva skoraj vedno preživljala skupaj, sej so avtobusi, najini starši so dost kmalu zvedeli za naju in se tudi sami spoznali med sabo, tako da ni bilo nikoli problema preživet vikend pri njem ali obratno.
Sama sem bila čez teden v bistvu čist dost zaposlena s šolo, potem matura in je teden čist lpo šel mimo, za vikend pa sva bila skupaj.

prijatelja bosta pa težko, dokler bodo med vama še čustva, tudi nevem, zakaj prekinjat zvezo, če se imata rada??

Najprej ti ogovorim na zadn post. Vem da to ni resna zveza. Moji starši ga poznajo... js pa od njegove družine poznam samo sestro (pa še to se čudm da sm jo sploh spoznala), sj baje da vejo da obstajam a ne...
Hm zakaj se neb mogla dobivat čez vikend?!? Js osebno sm takoj za, sam on misl da mu starša zarad šole neb pustila vsak vikend...poleg tega vem da obstajajo avtobusi vse... Js bi vsak vikend hodila k njemu (tut če bi bla večino časa brez dnara zarad tega :oops: ) ampak ne morem, ker se ne morm kr enkrat na slikat pred njegovimi vrati ko me njegovi starši še ne poznaja... tko nekak vsiljivo mi vse skupej deluje. Sj mogoče se me pa sam hoče znebit, pa mi je to zgodbico sam tko govoru... res nevem..
anonimka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a anonimka » 12. Feb. 2006 17:15

Lastovica napisal/-a:To kar si opisala zame sploh ni zveza, se najmanj pa resna.

Maš prov... sm ravn včerej o tem razmišlala. In sm ugotila da sva prjatla, k se mata rada na način kot se mata fant in punca... sam da nisva tko.
Uporabniški avatar
lizzie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a lizzie » 12. Feb. 2006 19:41

ce si njegova punca valda da lohk prides tja. to se meni ne zdi vsiljivo... :D
kok sta pa stara?

jst sicer nisem vc zvezi na daljavo (no razen ce je daljava 500 m stran?) drgac je meu pa bratranc punco iz kanade, je tud tm studirov itd. pol je dostudirov in se je blo treba odloct kako in kaj pa je bla punca ze kle, samo njej pac ta lajf ni odgovarjov in je sla nazaj.

od fanta teta ima pa rusa za moza zdj, njima je pac ratalo a :razz:
anonimka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a anonimka » 12. Feb. 2006 20:09

za 500m js nebi rekla da je daljava... no ja sj je... sam ne tista kokr npr 40km.
Stara sm 17, on pa eno leto več. Teb se ne zdi vsiljivo... kako se bo pa njegovim staršem to zdel? Mami bo verjetn navdušena k vem da si me želi spoznat... za očeta pa nevem... lahko pa probam... itak a mam kj za zgubit?
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 12. Feb. 2006 22:06

Pa ironično je misnla butarce, valda ni taka kura da misl da je 500m daljava?Ali pač? :rofl:
How blind can you get and still have eyes?
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 13. Feb. 2006 0:56

Js pravim tk... more bit volja, ljubezen in ZAUPANJE (z obeh strani), pa se da vse, če se le hoče... tako da... js mam upanje in zaupanje, da se mi bo posrečlo in da bova preživela tudi to... konec koncev se mi zdi, da se veza na tak način tudi krepi....
My dreams are my reality...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]