Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 06. Okt. 2005 20:56

Migrena se mi vidi, da sem zmedena, ko bo prišel v SLO bo prišel za 3 dni več ne bo mogel razen, ko bo imel dopust za 14 dni ( če bo lahko tako dolgo). Drugače pa za največ 3 dni!
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 06. Okt. 2005 21:31

boga reva :bussi:
ej sploh se ti ni treba sekerat...res ne, k js sm mela fanta 2 leti...pa sva se vidla sam 1x na mesec :) Pa nisva končala zarad razdalje, k to sploh ni tak problem kt si zdej predstaulaš. Sej ti bo težko na začetku, sam se boš navadla. Pa še lepše ti bo ko ga boš po 1 mescu vidla :) Sej zdej je net pa telefončki itd...tko, da se bosta slišala pa pogovarjala...itd :)
:)
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 07. Okt. 2005 6:32

Ma jaz se strinjam z vsemi... Čeprav je ziher čist drugač, če si ga najprej navajen videt vsak dan, pol ga pa skor nikol več ne... :?
To vzemita kot preizkušnjo in če jo bosta srečno prestala, pol vaju nikoli nič več me loči. Pa velik sreče! :wink:
Aka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 10. 2005
Kraj: Štajerska-MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Aka » 07. Okt. 2005 7:09

Jaz na tvojem mestu ne bi končala zveze..vsekakor se splača potrpet, boš videla, da bo ljubezen (če je dovolj močna in zrela) premagala vse. Zdaj mogoče vidiš vse črno, ampak se bodo stravi vsekakor uredile.Tudi jaz imam vezo na daljavo in sem bila najprej zeloooo skeptična glede vsega, zdaj pa mi ni niti za trenutek žal, da nisem obupala! Dejstvo je, da bo na začetku težko za oba, vendar se bosta navadila na takšno življenje. Naj te tolaži to, da boš čez teden hodila na faks, pridno študirala in glede na to, kako hitro teče čas, bo minilo kot tren, pa se bosta spet videla. Svetujem ti - NE OBUPAJ PREHITRO!

Držim pesti! Uspelo vama bo! :)
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 07. Okt. 2005 13:00

Hvala vsem, ki ste mi pomagale.Veliko lažje je, ko ima nekdo še nenako mnenje kot jaz sama, ker od dosti ljudi sem slišala, da to ne bo dolgo laufalo oz. zveza na daljavo, da ni mogoča. Jaz še vseeno upam, da najina bo, da bova zdržala ves ta pristisk in premagala vse ovire. Kajti men se že meša...Totalno sem na tleh in niti približno se mi ne sanja kaj bo z nama. Danes grem k njemu in bom vse do torka zvečer pri njem in se bova o vsem pogovorila...

Jochie glede faksa, kar si napisal midva razmišljava enako. Vendar ne znam briljatno angleško in tudi sama bi rada imela neko izobrazbo in se po koncu faksa preselika k njemu. Glede obiskov pa med počitnicami ( študijskimi) bi bila pri njemu in med prazniki. Ampak lahko je govoriti težje pa vse skupaj skombinirati. Bo čas pokazal svoje, jaz vem da si želim samo njega in da me drugi fantje niti malo ne zanimajo!

Še enkrat hvala vsem...Res ste mi pomagale!
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 07. Okt. 2005 13:02

Nency ce sta oba za to ne vidim razlogov zakaj bi vama spodletelo. Sama sem dala skozi zvezo na daljavo (pri mlajsih letih) in ... je bilo prevec iz moje strani in premalo iz njegove ;) zelim pa ti sreco in upam da vama uspe - vse pa se da ce se hoce... :flower:
Uporabniški avatar
MiLa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLa » 11. Okt. 2005 16:49

Morda, vama bo uspelo - nama ni - predvsem se bosta morala oba, ampak res oba veliko zrtvovati,....v kolikor se samo eden, to ni dovolj in ze tako je tezko obdrzat vezo v vsakdanjem zivljenju, v tvojem primeru jo bo se tezje,....upanje obstaja,... ampak saj pravim,...ogromno pozrvovalnosti in truda bo potrebnega,...ne vem,...jaz sem imela vezo na 200 km 5 let,...pogojno to pomeni za nekoga tudi spremeniti okolje, pustiti vse, druzino, prijatelje,....in se totalno predati nekomu,...jaz bi takrat celo se ,...danes pa pravim Hvala Bogu, da se je koncalo se pravi čas. Veliko srece vama zelim iz srca,...
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 14. Okt. 2005 11:36

Mila žal mi je za vaju, da vama ni šlo. Jaz pa prosim Boga, da bi nama uspelo sicer ne vem kako bo šlo ampak bila sem 2 dni pri njem, da sem videla kje živi, kakšno je njegovo novo okolje v katerem bo sedaj živel. Fant je od mene odaljen okoli 2000km! :!: Ampak upam, da nama bo uspelo, čeprav je težko ker je ravno obdobje krize in nenormalnih čustev, ko želiva biti 24h ur na dan skupaj!
Hvala za srečo, ki nama jo želiš!
Uporabniški avatar
C_r_N_a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a C_r_N_a » 14. Okt. 2005 23:51

:o
Zadnjič spremenil C_r_N_a, dne 05. Maj. 2006 13:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 15. Okt. 2005 8:31

C_r_N_a, ko sem prebrala kaj si napisal sem postala kar malo slabe volje. Vidva imata že po 2 tednih krizo, od fantovega odhoda pa še en teden ni ampak zaenkrat je še vse ok. Jaz upam, da bo vama uspelo, če se zares ljubita vama bo kljub vsemu uspelo. Problem pa je če sta oba študenta prvo leto, ker se ravno takrat skoraj vsem malo " zmeša"! Ampak kljub vsemu, če je ljubezen bo ostala!

Vsak mi pravi, da zveza na daljavo lahko traja in tudi, da za vedno ostaneta s partnerjem skupi. Vendar je potrebno ogromno zaupanja, ker če ni tega nima smila vstrajat, ker pol uničuješ sam sebe in še partnerja. Pomembno pa je sprejeti dejstvo, ko ti nekaj zaškripa, ko ti je najbolj hudo , da partner ne bo mogel biti takrat ob tebi in ko si drug drugega močno želita, da se ne morata objeti in biti skupaj. Najbolj boli to, ko ga res rabiš in to samo njega pa ni nobene možnosti, da je ob tebi. Zato jaz prav privoščim vsem, ki se imajo radi in se ljubijo, da so lahko skupaj in da niso daleč narazen, ker samota ubija kljub temu pa ne moreš ljubiti drugega, ker ne želiš in še srce ti ne pusti! Jaz se že prav sama sebi smilim ampak poskušam poiskati vse pozitivne stvari, ker drugače lahko res spakiram in grem za njim in pustim vse tukaj v Sloveniji, čeprav še nimam faksa dokončaneg pa še angleško ne znam briljantno!
Uporabniški avatar
cute-devil
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 10. 2005
Kraj: **V njegovem srčku**

Neprebrana objavaNapisal/-a cute-devil » 15. Okt. 2005 11:44

_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:Kaj mislite o zvezah na daljino? Jst živim v Ljubljani ona pa je na Dunaju... A ima kdo kakšne izkušnje s tem? A se je obneslo? Če ni, zakaj ne?

no tko bom povedla..bla sm 1 leto in pou s tipom ki je biu iz danske..mela sva se ful rada..use u redu in prau..sam kaj ko sm zvedla, da se je tipo iz dougčasa "zabaval" z drugimi..meni pa govoril, da mi je zvest..da me ljubi..da me pogreša..in ni se obneslo.. spet pa je to odvisno kolk pomente partnerju..kolk si zaupata..kr če je edn po karakterju tašn, da tkoj k ma priložnost bit z drugo osebo..jo iskoristi..se 100% zveza ne bo obnesla..seveda..če pa sta si zvesta..ju pri ljubezni ne ovira nobena razdalja..tko da..sam najbolje veš..kolk si zaupata in to..
Uporabniški avatar
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ela* » 15. Okt. 2005 18:54

cute-devil napisal/-a:
_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:Kaj mislite o zvezah na daljino? Jst živim v Ljubljani ona pa je na Dunaju... A ima kdo kakšne izkušnje s tem? A se je obneslo? Če ni, zakaj ne?

no tko bom povedla..bla sm 1 leto in pou s tipom ki je biu iz danske..mela sva se ful rada..use u redu in prau..sam kaj ko sm zvedla, da se je tipo iz dougčasa "zabaval" z drugimi..meni pa govoril, da mi je zvest..da me ljubi..da me pogreša..in ni se obneslo.. spet pa je to odvisno kolk pomente partnerju..kolk si zaupata..kr če je edn po karakterju tašn, da tkoj k ma priložnost bit z drugo osebo..jo iskoristi..se 100% zveza ne bo obnesla..seveda..če pa sta si zvesta..ju pri ljubezni ne ovira nobena razdalja..tko da..sam najbolje veš..kolk si zaupata in to..
in na kolko časa sta se vidla? :eek:
as if.
Uporabniški avatar
cute-devil
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 10. 2005
Kraj: **V njegovem srčku**

Neprebrana objavaNapisal/-a cute-devil » 15. Okt. 2005 19:29

*Ela* napisal/-a:
cute-devil napisal/-a:

in na kolko časa sta se vidla? :eek:

ja vidla sva se sam med poletjem..2 meseca :?
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 15. Okt. 2005 23:19

Sucks... :?
Drugač se pa strinjam s tistim, kar si prej rekla o tem, da morta bit oba pač tak karakter, se oba imet ful rada in si zaupat. :wink:
nikita..
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nikita.. » 24. Nov. 2005 14:14

No js sm skupaj z enim iz Nizozemske že 2 leti in si sploh ne predstavlam
da bi se končal.Če bi mela čas bi se lohk vidla parkrat na mesec ker so letalske karte že smešno poceni samo tko in tko ni časa..šola...
drugače pa grem drugo leto študirat gor in komaj čakam,..poznam ga bolj
k tukaj use in mislem da je skor 0% možnosti da ne bi uspelo.

Tako da če se potrudita bo vama sigurno tut :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov