Jaz mlajša, on starejši. Kaj zdaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Ne ne, ne, da ne dobijo svojih vrstnic, nočejo jih. Ti povem zakaj? To mi je iskreno povedal en bivši kolega. Baje, da je lažje med mlajšo od 16, ker ne pričakuje neke resnosti, pogovorov in dobrega seksa, ker ga v večini primerov še ni doživela. Poznam take punce, ki so vesele dveh smsov v večeru pa enega dneva v tednu, ko se vidita in jo poseksa... vsak večer pa ga z nami veni pije, gleda za drugimi,govori ogabne stvari.
No jaz ne sedim več pri isti mizi kot on... Prijavit pa ga ne moreš Abby, ker ona želi bit z njim in, ko vidim tiste očke, ki ga gledajo kot, da je edini na svetu se mi trga srce. Ampak ja, naivni smo vsi včasih, zato jaz teh punčk ne obsojam in jih nikoli ne bom.
No jaz ne sedim več pri isti mizi kot on... Prijavit pa ga ne moreš Abby, ker ona želi bit z njim in, ko vidim tiste očke, ki ga gledajo kot, da je edini na svetu se mi trga srce. Ampak ja, naivni smo vsi včasih, zato jaz teh punčk ne obsojam in jih nikoli ne bom.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
katy. napisal/-a: Prijavit pa ga ne moreš Abby, ker ona želi bit z njim in, ko vidim tiste očke, ki ga gledajo kot, da je edini na svetu se mi trga srce. Ampak ja, naivni smo vsi včasih, zato jaz teh punčk ne obsojam in jih nikoli ne bom.
Saj smisel oz. zakonski znak tega kaznivega dejanja ni, da ne bi šlo za prostovoljen odnos, temveč za objektivno situacijo, kot si jo opisala. Šteje se, da ta otrok niti ni zmožen dati upoštevnega soglasja, pa če se smrkljica še tako navdušuje nad to osebo s pedofilskimi nagnjenji. Po taki logiki bi tudi nadlegovalca šestletnega otroka, ki se ne bi upiral spolnemu nadlegovanju očeta / tujca, morali pustiti kar pri miru, nekaznovanega, češ, saj malček vendar nima nič proti.
Isto je, zakon je jasen – meja pedofilije je 15 let. In še dobro, da je tako, drugače bi še več starih sluzavcev hodilo z osnovnošolkami.
-
trust - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2012
Sranje je, če jo ta tip parkrat poseksa in se pač odloči, da jo pusti, recimo, da spozna eno primerno svojim letom, nato se pa ta deklica od žalosti in ljubosumja odloči prijavit tega tipa, da jo je posilil itd. Tipa zaprejo ona pobere keš in je za neki časa preskrbljena z €
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
V teoriji to štima, v praksi je pa precej težko dokazat "posilstvo"..
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Kot že rečeno, sta posilstvo in pedofilija dve različni stvari. Pri posilstvu seveda starost žrtve ne igra vloge, kaznivo dejanje je v vsakem primeru neprivolitve. Pri pedofiliji (oz. spolnem dejanju proti osebi pod 15 let) pa nima veze, a se je smrklja strinjala ali ne (sem mislila, da je zgornji primer s šestletnikom dovolj nazoren, za oba primera velja isto). Dovolj je že dejstvo, da oseba še ni stara 15 let, druga pa je polnoletna.
V obzir se pa nato vzame še razliko v starosti in zrelosti obeh vpletenih - npr. če bi šlo za dva najstnika (en ravno polnoleten, drugi malo pod 15 let), podobno zrela, bi šlo najverjetneje vseeno skozi... medtem ko pri teh odraslih moških dvomim, da bi sodišče odločilo v prid njim
V obzir se pa nato vzame še razliko v starosti in zrelosti obeh vpletenih - npr. če bi šlo za dva najstnika (en ravno polnoleten, drugi malo pod 15 let), podobno zrela, bi šlo najverjetneje vseeno skozi... medtem ko pri teh odraslih moških dvomim, da bi sodišče odločilo v prid njim
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov