Jaz in težave z nasprotnim spolom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
arya22 napisal/-a:Ne. To se mi pa zdi preveč obupano da bom govorila da nekoga rabim. Morda se jim pa zdim preveč samostojna..
No,saj to. Mogoče se jim zdi, da ne rabiš fanta oz. zveze. Sama si čisto zadovoljna in vesela. Mogoče je to.
- arya22
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 8. 2011
GnilaLimona napisal/-a:arya22 napisal/-a:Ne. To se mi pa zdi preveč obupano da bom govorila da nekoga rabim. Morda se jim pa zdim preveč samostojna..
No,saj to. Mogoče se jim zdi, da ne rabiš fanta oz. zveze. Sama si čisto zadovoljna in vesela. Mogoče je to.
Izgleda da bom morala biti bolj ranljiva in na fb-ju objavljati, da rabim nekoga ki mi bo zamenjal žarnico, odprl steklenico,..
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Rabimo več informacij:
kakšne slabe izkušnje imaš z moškimi...?
zakaj so propadle tvoje kratke zveze?
a si ti kdaj povabila fanta na zmenek?
a ko klepetaš s tipi, se te dotikajo, se ti njih dotikaš...kako poteka pogovor, si sproščena se smejiš, si odprta?
a ko se pogovarjaš s tipi, si recimo ful taka, jaz tega ne delam, jaz tega ne bi počela, eh to ni zame?
si razvajenka?
imaš nemogoče zahteve, kako naj bi tip izgledal, kaj naj bi počel...ali imaš neko popolno podobo moškega?
kaj iščeš v zvezi, in kako zvezo bi imela?
to je kratek niz vprašanj, ki prišparajo 4 strani tvojih kratkih odgovorov in 4 strani lapanja.
a ko klepetaš s tipi, se te dotikajo, se ti njih dotikaš...kako poteka pogovor, si sproščena se smejiš, si odprta?
a ko se pogovarjaš s tipi, si recimo ful taka, jaz tega ne delam, jaz tega ne bi počela, eh to ni zame?
si razvajenka?
imaš nemogoče zahteve, kako naj bi tip izgledal, kaj naj bi počel...ali imaš neko popolno podobo moškega?
to je kratek niz vprašanj, ki prišparajo 4 strani tvojih kratkih odgovorov in 4 strani lapanja.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
arya22 napisal/-a:Izgleda da bom morala biti bolj ranljiva in na fb-ju objavljati, da rabim nekoga ki mi bo zamenjal žarnico, odprl steklenico,..
pomoje ti to ne bo čisto nič pomagalo. razen če ti je všeč nek nesamozavestn bedak. potem mogoče.
- arya22
- Sramežljivka
Led Zeppelin napisal/-a:Rabimo več informacij:
si razvajenka?
slabe izkušnje in propadi: varanje, neresnost
sm povabila že fanta na zmenek
med pogovorom sem vedno sproščena in odprta
nikoli ne govorim kot razvajenka, pravzaprav so šokirani ko izvejo kaj vse znam
imela sem nemogoče zahteve, vendar od takrat ko sem svoje zahteve opustila je na mojem ljubezenskem področju ''suša''
v zvezi iščem nekoga ki bi me sprejemal takšno kot sem, bi mi tudi nasprotoval in se učil od mene tako kot bi se jaz od njega.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Zakaj se pa sekiraš, da kaj počneš narobe? Uživaj v samozadostnosti, očitno nisi ena tistih obupank, ki na vse kriplje iščejo priložnost tipa povlečt v zvezo. Če se ti seksa, seksaj. Za to pa res ne bo problema dobit tipa, sploh če ne lažeš, ko se opisuješ. Zveza bo pa že prišla, ali pač ne. Kot da ne boš mogla preživet brez. (pa ne mi z nakladanjem o otrocih in razmnoževanju in biološki uri. samostojna ženska si lahko kupi umetno oploditev, ko in če ji bo zapasalo)
Because I can.
- arya22
- Sramežljivka
Tananda napisal/-a:Zakaj se pa sekiraš, da kaj počneš narobe? Uživaj v samozadostnosti, očitno nisi ena tistih obupank, ki na vse kriplje iščejo priložnost tipa povlečt v zvezo. Če se ti seksa, seksaj. Za to pa res ne bo problema dobit tipa, sploh če ne lažeš, ko se opisuješ. Zveza bo pa že prišla, ali pač ne. Kot da ne boš mogla preživet brez. (pa ne mi z nakladanjem o otrocih in razmnoževanju in biološki uri. samostojna ženska si lahko kupi umetno oploditev, ko in če ji bo zapasalo)
najlepša ti hvala za tvoj odgovor, saj si mi ti še najbolj pomagala. in ne ne lažem se ko se opisujem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov