Jaz in težave z nasprotnim spolom

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Avg. 2011 10:49

seveda smrdi. ne more ena samozavestna, lepa, pametna, razgledana, s stilom, s primernim make-upom, s smislom za oblačenje... imeti tako blaznih težav s fanti, da več kot teden dni nobeden ne zdrži. nisem rekla da lažeš, morda pač sebe ne znaš objektivno oceniti in bi nekdo ki je veliko s tabo v kontaktu znal povedati npr. da ne utihneš. samo primer!

in res- s koliko starimi fanti se dobivaš?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
arya22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a arya22 » 09. Avg. 2011 11:17

claire napisal/-a:seveda smrdi. ne more ena samozavestna, lepa, pametna, razgledana, s stilom, s primernim make-upom, s smislom za oblačenje... imeti tako blaznih težav s fanti, da več kot teden dni nobeden ne zdrži. nisem rekla da lažeš, morda pač sebe ne znaš objektivno oceniti in bi nekdo ki je veliko s tabo v kontaktu znal povedati npr. da ne utihneš. samo primer!

in res- s koliko starimi fanti se dobivaš?

morda imaš prav. bom vprašala prijatelje naj me objektivno ocenijo in vam potem poročam.

dobivam se z fanti iste starosti kot jaz (22) in je lahko kakšno leto dve mlajši ali do 8-10 starejši. ne vidim se ravno z moškim starejšim od mene 15 ali 20 let :)
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 09. Avg. 2011 11:45

Začuda se morm strinjat s Claire. :roll: Se mi zdi k da neki ne štima tuki, tvoj celoten opis je hmm kako bi reku, too good to be true. Mene osebno te stvari(govor o nogometu, avtih itd...) ne bi motile, ampak kvečjemu impresionirale, plus to pomen še dodatne teme za pogovor tko da to je za moje pojme kvečjemu plus pr ženski, če le ne veš o teh stvareh več kot moški, ker potem lahko vidjo v teb neko "tekmico" oz. nekoga, ki veliko ve in ga je težko "impresionirat" oz. kej "naučit", kar pomen, da lahko da si prezahtevna za določene/večino moških, ki imajo še vedno radi old system, da so oni najbolj pametni, skratka alfa in omega...

Na koncu bi ti reku, da bod to kar si, kdaj pa kdaj se pa mal zadrž, da fanta že takoj ne vrže na rit, ko mu poveš celotno statistiko Premier lige ;)
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 09. Avg. 2011 14:48

Mr. Simpaticus napisal/-a:
Na koncu bi ti reku, da bod to kar si, kdaj pa kdaj se pa mal zadrž, da fanta že takoj ne vrže na rit, ko mu poveš celotno statistiko Premier lige ;)

:biggthumpup: :rofl:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 09. Avg. 2011 17:12

Ah kakšen bullshit tole, da mora bit neki narobe z njo. Je popolnoma normalna, zanimiva punca, ki pač še ni srečala tipa, ki bi lahko držal njen tempo/bil na njenem nivoju. Te čist razumem, sm mela isti problem (še vedno ga imam ob srečevanju ljudi na splošno, ampak zdaj sem si našla fanta, ki mi je vsaj enakovreden), s to razliko, da js nisem nikoli razmišljala, kaj delam narobe, ampak sem preprosto uživala lajf. In to tudi tebi priporočam, ker sekiranje na tem področju je brezveze.
Punca si, torej seks boš dobila. Zveze s tipom na "nižjem položaju" si pa verjetno ne želiš ane. In recepta za dobit pametnega, tebi ustreznega tipa, ni. So recepti, kako tipu dobit žensko. So recepti, kako ženski dobit bogatega moškega. To je pa to. Tko da uživaj življenje, ukvarjaj se s svojimi hobiji in ne preveč bit v "čakanju na princa". Tako si je že velik normalnih žensk zjebalo predstavo o odnosu, preveč pravljično so si začele predstavljat stvari.
Because I can.
Uporabniški avatar
Akademik
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Akademik » 09. Avg. 2011 17:43

Ne govorim nič v zvezi s tem primerom, ker ne poznam osebe (mogoče celo deluje, kot da se en norčuje) ampak obstaja nek tip žensk, k enostavno želi biti všeč vsem moškim in potem se čisto prilagaja karakterju. Npr., všeč ji bo nogomet (čeprav ji v resnici ni), strinjala se bo s pogledom X, potem gre z drugim tipom na kavo, k ne mara nogometa in se bo čist strinjala da je glup šport, se strinjala z obratnim pogledom od X itd., saj veste kaj mislim.

Skratka, lahko je ženska še tako huda in komunikativna, če nima lastnega mnenja ali pa je (bog ne daj) nerazgledana, bo vsakega moškega minilo. Vsaj tiste, ki iščejo partnerco, ne pa seks.

Iz mojih izkušenj: najhuje je ženska, k nkol ne utihne in govori same bedarije. Lahko je še tako "huda", pa se bo tu ustavlo. Hja, kliše ampak vseeno: izgled tudi ni vse. Sploh pa dandanes, ko se vse znajo rihtat, vse znajo sledit modnim trendom in vse znajo uporabljat makeup. Ponudba na trgu se (vizualno gledano) kar povečuje, nek osnovni nivo razgledanosti in intelekt pa večina zanemarja. Ne posplošujem, seveda pa isto velja tudi za moške.
I'll tell you one thing: Don't ever give anybody your best advice, because they're not going to follow it.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Avg. 2011 17:46

akademik...eno vprašanje...

srečaš hudo 22-letno bejbo, ki vozi aston martina! se jo boš upal osvajati?
Uporabniški avatar
Akademik
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Akademik » 09. Avg. 2011 17:50

"Upal"? Čudn izbor besede. Vsekakor bi se rad sestal s to osebo in poslušal njeno življenjsko zgodbo. Zagotovo ima veliko za povedat.
I'll tell you one thing: Don't ever give anybody your best advice, because they're not going to follow it.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Avg. 2011 17:55

^^evo, še en prijatelj več... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 09. Avg. 2011 17:59

Akademik napisal/-a:Zagotovo ima veliko za povedat.

Predvsem o tem, kako so ji starci dali keš za astona... :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Avg. 2011 18:01

to se loh ona teb smeji, ker njej so njeni dali, tebi pa tvoji ne morejo? jaz bi na tvojem mestu tole " :cry: " uporabil... :wink:
Uporabniški avatar
Akademik
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Akademik » 09. Avg. 2011 18:05

McLarnovc napisal/-a:
Akademik napisal/-a:Zagotovo ima veliko za povedat.

Predvsem o tem, kako so ji starci dali keš za astona... :D

Ali pa jih ga posodl. Sem pa že spoznal ljudi, ki so pustili srednjo šolo, začeli po svoje nekaj mučkat in so pri 22h letih postali zelo uspešni S.P.jevci, ki jim še dandanes posel cveti. In ja, te osebe so se pri 22h vozle s prestižnimi avti. Skratka, vsak človek ma zgodbo. Je bilo pa nerodno, se spomnem, ko sem bil še najstnik in smo šli s kolegi na pjačo, pa se zgodi takšna podobna situacija, kt jo obravnavamo. Pa zagleda kolega to punco v tem high-class avtomobilu in na glas reče "si ga je ziher prifafala" in se cela gostilna smeji. No, nekaj minut kasneje se ta ženska usede zraven nas in čez par sekund se obrne in reče "od fotra avto je, čist tko". :>

Back on topic: again, ne poznam te osebe, ampak recimo hipotetično, da nekdo nima sreče pri spoznavanju prave osebe. Zakaj bi se sekiral zradi tega? Zakaj bi forsiral neko kemijo, nek čar, neko zvezo? Je življenje res tako preprosto, da imamo čas zapravljati svojo energijo, živce in še kaj zaradi "potrebe po partnerju"? Vem, da je (skoraj) nagonsko, ampak življenje ponuja toliko alternativ in izzivov, da se mi zdi žalostno, da bi kdo obtičal samo na nivoju ljubezni.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 09. Avg. 2011 18:15

Akademik napisal/-a:Ali pa jih ga posodl. Sem pa že spoznal ljudi, ki so pustili srednjo šolo, začeli po svoje nekaj mučkat in so pri 22h letih postali zelo uspešni S.P.jevci, ki jim še dandanes posel cveti.

Že res, da je nekaterim uspelo, ampak takih srečnežev je malo.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Akademik
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Akademik » 09. Avg. 2011 18:18

McLarnovc napisal/-a:
Akademik napisal/-a:Ali pa jih ga posodl. Sem pa že spoznal ljudi, ki so pustili srednjo šolo, začeli po svoje nekaj mučkat in so pri 22h letih postali zelo uspešni S.P.jevci, ki jim še dandanes posel cveti.

Že res, da je nekaterim uspelo, ampak takih srečnežev je malo.

Drži, lahko bi špekuliral pa rekel, da je za vsakega uspešnega S.P.jevca 50 propadlih.

Še bolj žalostno je, da je cela armada visoko ali univerzitetno izobraženega kadra na borzi, nekateri pa celo iščejo delo stopnji ali dve pod svojo izobrazbo.

Tudi tu se vidi, kako nasičen postaja svet, s praktično vsem. Od izobraženih ljudi, do hudih, upedenanih žensk. In tako kot se izobražni ljudje čudijo, zakaj nimajo dela, se "hude" punce sprašujejo zakaj so samske. Malo karikiram, mogoče je pa v tem vseeno kaj resnice.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 09. Avg. 2011 18:31

Akademik napisal/-a:Drži, lahko bi špekuliral pa rekel, da je za vsakega uspešnega S.P.jevca 50 propadlih.

Še bolj žalostno je, da je cela armada visoko ali univerzitetno izobraženega kadra na borzi, nekateri pa celo iščejo delo stopnji ali dve pod svojo izobrazbo.

Bolj sem imel v mislih to, da je malo srečnežev, ki so pustili srednjo šolo, pa jim je potem uspelo.

Kar se tiče pa kadra na borzi, je pa zelo odvisno od smeri izobrazbe. Imaš kadre, ki lahko delajo samo v mcdonaldsih in imaš take, ki že na začetku faksa vejo kje bodo delali.

Malo smo offtopic...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov