izsiljevanje s težo življenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
sirova štručka napisal/-a:
Če je punci fajn bit z nekom, ki je čustveno neuravnovešen, potem jaz ne vidim problema.
Ja, saj po svoje maš prou. Itaq je pa to zdaj že nekaj časa trend... raztresena Ally, Dexter, Shark, nek odvetnik ma bolezen norih krav, Jack Sparrow, jackass, ne vem Osbourni.. vsi kao zanimivi, drugačni, odštekani ... sami odtrganci. Joj kok so luškani... a ne?
Dobr je pa to za njo tok kot žile rezat, če ji paše... no, jaz se mam za strpnega.
Sirovka, zmeraj ko preberem tvoj nik grem v hladilnik.
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Ah seveda gre lahko zveza dalje ... Jaz poznam osebo, ki jo je partner skoraj ubil (ok, ful pretepel) in jo izsiljeval s samomorom ter naredil še kup drugih bedarij - ampak sta zdaj vseeno "srečno" skupaj.
Čeprav ga "žrtev" baje že nekaj časa vara z drugimi. Ampak ni pomembno, vseeno sta skupaj in celo skupaj živita.
Čeprav ga "žrtev" baje že nekaj časa vara z drugimi. Ampak ni pomembno, vseeno sta skupaj in celo skupaj živita.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Nekateri tako zvezo lahko furajo, ampak jaz nisem ne za izsiljevalko, ne za izsiljevanko. Če bi meni tip začel, da se bo ubil, če ga pustim, bi me to po mojem samo še bolj prepričalo, da je raziti se z njim prava odločitev. Bi pa verjetno obvestila njegove prijatelje/družino o njegovih grožnjah, v skrajni sili (če bi se mi zdelo, da morda ne gre le za nakladanje - če bi se, tako kot ste nekatere rekle, prikazal s porezanimi rokami) bi pa poklicala psihiatrično.
Every rose has its thorn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]