Izrecene besede ob razhodu

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 25. Avg. 2010 0:04

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 25. Avg. 2010 0:04

delusional, še enkrat: verjamem, da ti je tak koncept nenavaden, ko nekdo nekomu v zaupnosti neki pove in dejansko zadrži zase..
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 25. Avg. 2010 0:33

delusional napisal/-a:aja, pa glede na to, da oba od njiju nista nikoli banana,

To si pa napisala, kot da bi bilo bananje nekaj, kar se človeku spotoma zgodi. Če se človek količkaj normalno obnaša, ne vidim razloga, da bi ga to doletelo. Knock on wood.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 25. Avg. 2010 7:34

delusional napisal/-a:A veste, da se sirova štručka in Jochie poznata, spoznala sta se preko foruma, ampak Jochie noče nič povedati o njej ali njemu, tako da bog ti vedi kaka tragična življenjska zgodba se skriva za tem nickom.

aja, pa glede na to, da oba od njiju nista nikoli banana, čeprav je sirova priznala, da je imela prej drug nick, baje da mata neke veze pri moderatorkah in administratorkah in sta zato tako zaščitena pri posmehovanju drugim tukaj gor.

no, pa bom izdal...sirova štručka je tvoja sestrična. zaradi tega dejstva oz. tragične življenjske zgodbe, namreč imeti delusional v žlahti, me je prosila, da vse informacije o njej zamolčim.

administratorke in moderatorke pa redno porivam, jih vozim na večerje ter jim kupujem obleke. pač človek mora na splošno v življenju nekaj dati, da lahko prejema.

še kaj te zanima?
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 25. Avg. 2010 7:35

^^ :rofl: :rofl:

Sirovka, bošček mali.... :D
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 25. Avg. 2010 9:49

Aaaaaaaaaaaaaaaa, spomnla sem se najbolj butaste izjave, kar sem jih kdaj slišala.

Model me pelje na romantičen izlet na Bled, sediva na klopci, ga prov zaljubljeno gledam, on pa men, kaj je, plunu ti bom v usta :eek:

Ta je bla TOP!
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 25. Avg. 2010 10:09

Stripy napisal/-a:Aaaaaaaaaaaaaaaa, spomnla sem se najbolj butaste izjave, kar sem jih kdaj slišala.

Model me pelje na romantičen izlet na Bled, sediva na klopci, ga prov zaljubljeno gledam, on pa men, kaj je, plunu ti bom v usta :eek:

Ta je bla TOP!

Mislim da tole bolj spada pod temo: S katerim predlogom/izjavo vas je partner popolnoma iztiril?

Drugac pa....mislim haloooo! :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 25. Avg. 2010 10:17

Puščena sem bila z besedami, da mu ni več to to (neke nebuloze pač), pustila pa z razlogom, da v tem trenutku nisem, kar bi on želel, da mu ne morem dat tega, kar bi on želel, ker mi dogaja nekdo drug.
V obeh primerih je bil dejanski razlog nekdo drug.
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 25. Avg. 2010 10:51

Zajebova sem ja :P Ups, se opravičujem, Vesna ma prov! :rofl:

Drugač pa ja Nia valda, dobu je dvojko takoj po izletu! Mislm dj s takimi pa res ne morš strelat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 25. Avg. 2010 10:54

Jaz sem ponavadi rekel: fajn se mej.

To je ena moja fora, ki spominja na fore žensk.Namreč ženske imate rade take prazne fraze, ki nič ne pomenijo, recimo: bodiva raje prijatelja, se slišimo, boš že našel pravo, predober si zame (ja, to sem tud že slišal rofl..v gimnaziji)...
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 25. Avg. 2010 11:23

take fraze pridejo tudi iz moških ust.
fajn se mej pa se ponavadi reče kaki frendici ali frendu ob koncu pogovora, maila ali sms-a (vsaj jaz uporabljam to frazo v takem kontekstu), kar je pač nek pozdrav (manesto lp). ne predstavljam pa si, da bi tipa pustila s takimi besedami, ker potem mu morda ne bi bilo jasno, pri čem je (ali sem ga pustila ali ne) :D
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 25. Avg. 2010 11:53

delusional napisal/-a:A veste, da se sirova štručka in Jochie poznata, spoznala sta se preko foruma, ampak Jochie noče nič povedati o njej ali njemu, tako da bog ti vedi kaka tragična življenjska zgodba se skriva za tem nickom.

aja, pa glede na to, da oba od njiju nista nikoli banana, čeprav je sirova priznala, da je imela prej drug nick, baje da mata neke veze pri moderatorkah in administratorkah in sta zato tako zaščitena pri posmehovanju drugim tukaj gor.

Delusional, veliko lepše je prit na miting in potem poročaš iz prve roke ne pa da slišiš nekaj od ljudi in potem se "hvališ" s temi informacijami..Očitno pač želi bit sirova anonimna. Sicer pa nvem kaj je z vami, da ste, kot otroci v oš, se podjebavate v vsaki temi :P Jochie in sirova sta pa tud oba že bla banana še pa još. :D Jochie še posebej v starejših časih. :D

Stripy a je bil ta tvoj tip mal moten? :D who the fuck gre rečt punci, da ji pljune v usta.. :P fak! psiho.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 25. Avg. 2010 12:11

Evelyn, majčkeno pa res. Sicer sem že prej dobivala izjave v stilu, nekoč bomo mi tipi itak nardil stroj, ki bo vse delal, pa vas bab sploh rabl ne bomo.

No stroja še ni, ženske pa tud še nima. In se sprašuje zakaj? :rofl:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 25. Avg. 2010 13:05

Stripy napisal/-a:
No stroja še ni, ženske pa tud še nima.
Ker caka na stroj valda. :lol:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 25. Avg. 2010 13:06

Iz srca mu prvoščim, da ga dočaka. Namreč, osrečil ga bo edino stroj, ženska ga ne more :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov