Izkušnje spremljevalca; vprašanja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ne ne nič na ZS, nas tudi zanima
Jah fantje, če primerjam Spremljevalca in TDLR, kdo je alfa in kdo je beta na podlagi postov (po drugem ne morem soditi in lahko da bom krivična), se mi zdi Spremljevalec neprimerno bolj alfa. Brez zamere. Bolj se mi zdi zanimiv, TDLR je pa preveč negativen za moj okus. Več zanimivega ima za povedati. Bolj je samozavesten. Tudi če tega ne bi povedal izrecno, se to opazi iz postov. Bolj stoji za svojimi besedami in jih zna bolje utemeljiti. Bolj izhaja iz sebe in ne iz tega, kar misli, da bi moral biti, oz se ne zgleduje po prijateljih, ki so po njegovem mnenju alfa. Ne žali nikogar in vedno jasno utemelji svoja prepričanja. Pa tudi potrjuje moje mnenje, da veliko število punc, ki jih moški spravi v posteljo ni znak, da je nekdo alfa ali garancija, da bo moški dober v postelji. Po mojih izkušnjah so najboljše seksali moški, ki so imeli za sabo dolge zveze. In tudi strinjam se, da je seks veliiiiiiiiiko več, kot samo orgazem. Nekateri znajo uživati v vsakem trenutku, enim je pa predigra povsem odveč in se želijo čimprej spraviti k akciji. To se opazi In tak seks ni nikoli tako dober, kot bi lahko bil
A se še vedno ukvarjaš s tem, ali ne več? In če ne, zakaj si se odločil prenehati? A tvoji najbližji vedo, s čim se ukvarjaš, bi ti bilo grozno, če bi širša okolica izvedela?
Jah fantje, če primerjam Spremljevalca in TDLR, kdo je alfa in kdo je beta na podlagi postov (po drugem ne morem soditi in lahko da bom krivična), se mi zdi Spremljevalec neprimerno bolj alfa. Brez zamere. Bolj se mi zdi zanimiv, TDLR je pa preveč negativen za moj okus. Več zanimivega ima za povedati. Bolj je samozavesten. Tudi če tega ne bi povedal izrecno, se to opazi iz postov. Bolj stoji za svojimi besedami in jih zna bolje utemeljiti. Bolj izhaja iz sebe in ne iz tega, kar misli, da bi moral biti, oz se ne zgleduje po prijateljih, ki so po njegovem mnenju alfa. Ne žali nikogar in vedno jasno utemelji svoja prepričanja. Pa tudi potrjuje moje mnenje, da veliko število punc, ki jih moški spravi v posteljo ni znak, da je nekdo alfa ali garancija, da bo moški dober v postelji. Po mojih izkušnjah so najboljše seksali moški, ki so imeli za sabo dolge zveze. In tudi strinjam se, da je seks veliiiiiiiiiko več, kot samo orgazem. Nekateri znajo uživati v vsakem trenutku, enim je pa predigra povsem odveč in se želijo čimprej spraviti k akciji. To se opazi In tak seks ni nikoli tako dober, kot bi lahko bil
A se še vedno ukvarjaš s tem, ali ne več? In če ne, zakaj si se odločil prenehati? A tvoji najbližji vedo, s čim se ukvarjaš, bi ti bilo grozno, če bi širša okolica izvedela?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
EdgarPoe napisal/-a:Sex je le ena aktivnost ki je počnemo ljudje skupaj. NIč drugače kot če greš tečt, na sprehod. Je le fizična aktivnost. Vse nezadostnosti, ki se pojavljajo pri ljudeh okoli sexa, je ker mislijo da je nekaj tako zelo posebnega. Je izjemen akt, ki ga obožujem. Samo je le ena izmed stvari, ki se jih da početi.
evo, besede izkušenega. da mi zdaj noben več ne mori če rečem da mi sex ni glavni cilj v lajfu. pa da bom sam na sex mislil ko bom zgubil nedolžnost. bedarije.
hej norci
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
EdgarPoe napisal/-a:
Zgornji sestavek ni bullshit, saj ni moje mnenje, ampak rezultati znanstvenih raziskav, ki sem jih le prefraziral. Zagotovo so izjeme pravilu, tega ne zanikam.
Bolj si ti malce preveč zaskrbljena. Koliko ljudi od množice, ki jih poznaš ima STD?
In nekdo ki ima std in to ve, tega ne more skriti, saj mu mora biti nelagodno nosit to skrivnost, in to neverbalno razkrije skozi sorodne pogovore. Kot takoj veš če ima kdo kakšen nenavaden fetiš etc. iz načina kako govori o sexu, čemu se izogiba. A spet ponavljam, nikoli ne veš zagotovo.
Kar se tiče cene pa ne pravim nič, saj je to javni forum in ...
Ne vem, če poznam koga s STD- jem, ker folk tega okol ne govori. Včasih, prevečkrat, tudi sami ne vejo. Dostikrat ni nekih značilnih simptomov in ker se ne testirajo ali seksajo vsepovprek brez kondoma, pač mislijo, da oni pa že ne. Ja, vem pa za par ljudi, ki so staknili kaj (in se pozdravili). Again, to so samo moji bližnji prijatelji, drugi mi ne bi šli glih pravit. Ja ok, ti mogoče lahko iz obnašanja razbereš, da nekdo ve, da ima klamidijo, ampak hec je v tem, da, kot rečeno, en kup ljudi tega ne ve. Pa če ena raziskava kaže, da imaš, če seksaš z določeno družbeno skupino samo 5% možnosti, da stakneš nekaj, jaz bi še vedno kondom uporabljala v tovrstni službi. Ker je dosti, da enkrat naletiš na napačnega. Ampak ok, tvoje zdravje.
@patchouli: preveč za tvoj žep.
To pa ziher, TLDR. Delam za third-world country plačo Dober, da mi ni treba plačevat.
-
Ewyx - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2013
EdgarPoe napisal/-a:Bolj si ti malce preveč zaskrbljena. Koliko ljudi od množice, ki jih poznaš ima STD?
In nekdo ki ima std in to ve, tega ne more skriti, saj mu mora biti nelagodno nosit to skrivnost, in to neverbalno razkrije skozi sorodne pogovore.
Ajej, js pa ne bi bila tako prepričana v iskrenost ljudi. Če ne drugega, ima skoraj 10% slovencev genitalni herpes, kar se meni zdi ogromno- pa tega nihče ne razglaša naokoli.
Problem je, ker večina STD se ne opazi na prvi pogled, ali pa sploh ne kažejo nobenih simptomov, pa se vseeno prenašajo. Tako da verjetno ni prisotno toliko sramu in nelagodnosti, kot če bi mu na čelu pisalo, da je okužen.
Tadrugi problem je pa, da marsikdo niti ne ve. Pa vseeno veselo širi okužbo naprej
See I'm so far off the map the sun is shining...
-
Temptress - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
Za dobit STD se ne rabiš na polno fukat naokol. Je zadost sam enga napačnega pofukat, ki zamolči fact, da ima STD. In ne, če ni ravno v polnem razmahu HIV/AIDS faze, nobenmu na čelu ne piše kaj ima. Don't fool yourself, da tega v "višjih" slojih ni.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
EdgarPoe napisal/-a:Edino česar se je treba pazit je, da ne bi zaradi svoje nedolžnosti izogibal priložnostim.Ne pravim da to počneš, saj te ne poznam. Le dase nekaeri ljudje obračajo stran od ponujenih priložnosti, zaradi straha ali zaskrbljenosti, ker je za njih še neizkušena.
jaz vidim sex bolj kot ljubezenski, intimen odnos, ki par še bolj povezuje. tako nekak si ga tud želim doživljat poseben mi je v tem smislu, ne kot nek neobvladljiv nagon nad katerim zdrava pamet nima kontrole.
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov