Izkušnje pri prvem spolnem odnosu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
Mene ni nč bolelo, krvavela tud nism, pa tud nervozna nism bla, ker sm mela takratnega fanta rada in sm mu zaupala, da če bo slučajno bolel, bo nehu...in je blo brez kakršne koli težave, se mi pa zdi zdej prav mal smešn kok nerodn je blo vse skupi k sva bla oba še nedolžna....tko da se tega tud kdaj spomnim, ampak predvsem zarad tega, kr sva se zravn smejala in zafrkavala in nama je blo res zabavn se mal delat norca iz obeh, češ kaka "štora" sva
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
- mala_crna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2011
no tko ko berem vidm da nism edina s štorastim "prvič"
drgač pa nč bat. jst sm tud celo paniko delala pa sm pol ugotovila da boli velik manj kot sm pričakovala pa še to sam na začetku par sekund. krvi je blo pa tud mal. in to šele pol čez par urc.
fajn izkušnja
drgač pa nč bat. jst sm tud celo paniko delala pa sm pol ugotovila da boli velik manj kot sm pričakovala pa še to sam na začetku par sekund. krvi je blo pa tud mal. in to šele pol čez par urc.
fajn izkušnja
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Mene prvič ni bolelo, tudi krvavela nisem ... Kot, vsi sem bila štorasta Spomnim se, da sva vmes z bivšim gledala film Sex and the city 1 lol ...Ko, sem pa v drugo probala, sem želela pa že takoj vse ostalo poizkusiti ... Tolk k sm se bala d me bo bolel, na konc pa nč ... Mi je bilo pa smešno, da ko sva končala in sem dobila orgazem, da se mi je hotl kr mal vrtet v glavi )))) In sm takoj popila pol litra vode he he he ...
Zabavno je blo
Zabavno je blo
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
- mala_crna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2011
aja še to. naredi to ko boš sama pripravljena. nevem sicer ali je to tvoja odločitev, ali te fant v to sili, ampak najbolj sproščena boš ko boš lahko sama sebi rekla: to je to. in boš to res nardila iz ljubezni in vrjemi da ti bo v tistem momentu prekleto vseeno za bolečine in vse ostalo...
-
lipstick69 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 6. 2011
- Kraj: LJ (okolica)
Midva sva ful dolgo prej samo s prsti in to, ko pa sma prvič nisem krvavela, bolelo je pa za znoret. Samo ležala sem in čakala da mine :S .. Potem pa začne bit po vsakem naslednjem vedno boljše
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
flesherka_ napisal/-a: Vedet moreš, da nedolžnost zgubiš SAMO ENKRAT. Predstavljaj si, da stara 60 let in se spominjaš tega trenutka. Naj ti ne bo žal s kom si bla in na kak način je bilo. Uporabi kondom.
hahaha!
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- niiniika_8
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2011
- Kraj: ljubljana
tud sama sm dostikrat šudirala kako bo ko bo prvič , strah me je blo k ful nism vedla kaj delat pa strah me je blo da bi tipa razočarala ... na začetku je bla tista sladka bolečia ampak pol zgine in začneš uživat...lahko rečem da je blo z tipam (ki sva še skupi že 2leti) in vem da me je meu takrt tko k zdej rad...vzeu si je čas zame in me ni sam >>raztrgu<<.... tko da mi ni žau da je biu on ta prvi good luck
- si05400
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2006
Odločila sem se za prvi spolni odnos. Ta mi je všeč.
Predlagam veliko (večkrat na dan par tednov :-) ) fafanja, lizanja, mečkanja in kondome na dosegu roke. Pa prosim trenirajta kako se da kondom gor brez seksa in to oba. Predlagam tudi pogovor o položajih in kaj si predstavljata o tem, ko ga ima/imaš noter. Ko bosta naštudirala kaj vama paše bo sama penetracija prišla sama od sebe. Bolelo te ne bo omembe vredno in čez pol ure bosta še enkrat.
Se ti zdi preveč odprto osebno se ne moreš tako pogovarjat. Potem to pomeni, da tip ni taprav za prvi seks.
Tip ki ni pravi za prvi seks je primerljiv umetnemu penisu, tudi ta te razdeviči. :-)
-
La Vita Buona - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2011
...
Zadnjič spremenil La Vita Buona, dne 25. Jul. 2011 13:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Your eyes show the strength of your soul. - Paulo Coelho
Kdor se ne zaveda sebe, ne živi, ampak životari.
Kdor se ne zaveda sebe, ne živi, ampak životari.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
La Vita Buona napisal/-a:kdor se resnično ljubi, ne rabi posebnih tehničnih priprav, ker gre vse spontano.
Kdo pa ve kaj je ljubezen pr ne vem 15ih letih?
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
Mene tut ni nič bolelo in tut krvavela nisem. Blo je fajn, samo rahlo živčno iz obeh strani. Skupej sva bla pa pol leta. Jaz sem bila stara 15, on 16. In ne obremenjuj se s krvavenjem in bolečinami. Bolj se boš sekirala, slabše bo. Poskrbi za zaščito! In najdi fanta, ki bo res vreden tvoje nedolžnosti.
Zadnjič spremenil GnilaLimona, dne 29. Jul. 2011 14:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Annie.com - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2011
Mi2 s fantom sva bla skupaj kako leto in pol pred najinim prvim spolnim odnosom. (Mogoče se to sliš veliko, ampak če omenim, da sva začela hoditi pri mojih še ne 15 letih, nebi bilo nič narobe, tudi če bi še malce počakala)..
Sem kar precej krvavela, bolelo me je pa čisto malo.. Ko sem se sprostila je bolečina takoj povsem izginila. No, bil je tudi njegov prvič, tako da o kakšni posebni briljantni tehniki ne bom izgubljala besed, ker je bilo vse skupaj prej štorasto kot ne.. ) Ni mi žal da sem svojo nedolžnost izgubila dokaj mlada, saj sva s tem fantom še zmeraj skupaj. )
Sem kar precej krvavela, bolelo me je pa čisto malo.. Ko sem se sprostila je bolečina takoj povsem izginila. No, bil je tudi njegov prvič, tako da o kakšni posebni briljantni tehniki ne bom izgubljala besed, ker je bilo vse skupaj prej štorasto kot ne.. ) Ni mi žal da sem svojo nedolžnost izgubila dokaj mlada, saj sva s tem fantom še zmeraj skupaj. )
Nobena mačka ni samo navadna mačka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov