Izbočen venerin hribček oz. sramna kost.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Najprej boš morala malo na sebi delat in svoji samozavesti ter samo sebe sprejet, da takšna pač si. Ne govori, da ne boš nikoli imela fanta ker verjamem da se bo našel takšen ki te bo sprejel tako kot si in ko te bo boš videla, da si se za brezveze obremenjevala in sekirala. Noben človek ni popoln. Men osebno se niti ne zdi to tako hudo in si mislim, da mogoče mičkeno vseeno pretiravaš. Sicer priznam, da bi tud meni verjetno zbijalo samozavest ampak mi pa zato kaj drugega na mojem telesu. Plus tega si mislim, da bi lahko blo nekaterim moškim celo to všeč. Tako da prej kot boš sama s sabo spucala v glavi boljše bo. Drugače si imela že šanso bit s tipom pa nobenega nisi sprejela zaradi tega al kako?
Yada, yada, yada...
- ena.zakompleksana*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2012
Hmm, v vsem svojem življenju sem imela eno samo šanso (pa še to od prijatelja - no go). Tako da...
Če pa bi imela še kakšno šanso, pa verjetno bi ga zavrnila ravno zaradi tega, da. Res ne vidim ničesar pozitivnega v tem. Kaj bi si on mislil, ko bi to zagledal?
Nevem no, pomoje bi bila lahko s tipom intimna šele po desetih letih zveze, to pa je itk skor nemogoče.
Če pa bi imela še kakšno šanso, pa verjetno bi ga zavrnila ravno zaradi tega, da. Res ne vidim ničesar pozitivnega v tem. Kaj bi si on mislil, ko bi to zagledal?
Nevem no, pomoje bi bila lahko s tipom intimna šele po desetih letih zveze, to pa je itk skor nemogoče.
- ena.zakompleksana*
- Sramežljivka
Claire, verjamem da se tale izbočen hribček kar "skrije", če je na neki ful hudi bejbi (predpostavljam, če je v playboyu), kar pa jaz ravno nisem .
- ena.zakompleksana*
- Sramežljivka
pozitivnega? torej če dobro premislm....niti ne. Ampak bi si bila še nekako uredu, če ne bi imela tega abnormalnega dela. Ok, pretiravam, ta del mora bit, sam ne ravno tako izbočen.
Če je to tebi seksi, svaka ti čast, res. Meni se sicer bolj zdi da mi hočeš dvignit samozavest, ampak dobr..
Če je to tebi seksi, svaka ti čast, res. Meni se sicer bolj zdi da mi hočeš dvignit samozavest, ampak dobr..
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
http://www.playboy.si/dekleta/pictorial ... anovcev-2/
found it.! sexy as hell!
amm, neee, johi ne laže.
found it.! sexy as hell!
amm, neee, johi ne laže.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- ena.zakompleksana*
- Sramežljivka
slovenc79 napisal/-a:pa se sam zarad tega tko slabo počutiš? al je še kej drugega zarad česar imaš tko nizko samozavest?
Večinoma samo zaradi tega. Sicer sem že rekla, da neki presežek nisem, ampak to me ne moti tako. (pri svojih 19-ih letih zgledam par let mlajša.. )
Claire - Se strinjam, na njej kr seksi zgleda.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
"uf, sexi, naga bejba" ?ena.zakompleksana* napisal/-a:Kaj bi si on mislil, ko bi to zagledal?
Resno, sej te ne bo(do) gledal(i) samo v tisti del tvojega telesa, sploh ko si gola pred nekom, ki si te že itak želi..
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
ah daj, stara si 19. če bi ne našla tega na sebi, bi pa male joške, prevelko rit, predebela stegna, nesijoče lase, postrani nos ali štrleča ušesa. res ti toplo priporočam da se čiprej ne samo sprijazniš s svojo "posebnostjo", ampak jo celo začneš dojemat kot posebnost, ki bo moškemu zmešala glavo. kakor do kolen dolgi sijoči lasje, enorme modre oči, črvste prsi C košarice ali 5 centimetrski nohti ali dvometrske noge. še vedno pa....
........................................................................
.... dejstvo je, da tvoj čar prihaja IZ tebe kot osebe in tvoja karizma se širi glede na to kako ti sama sebe dojemaš. glej res, ne zajebi si najstništva z nekim total ničnim kompleksom, ki ga sploh ni!
(+ tega si v prednosti pred tisto, ki se sekira zaradi velke rit, ker ji jo vsi vidijo, tebi pa tvojega obdarjenega grička praktično nihče ).
........................................................................
.... dejstvo je, da tvoj čar prihaja IZ tebe kot osebe in tvoja karizma se širi glede na to kako ti sama sebe dojemaš. glej res, ne zajebi si najstništva z nekim total ničnim kompleksom, ki ga sploh ni!
(+ tega si v prednosti pred tisto, ki se sekira zaradi velke rit, ker ji jo vsi vidijo, tebi pa tvojega obdarjenega grička praktično nihče ).
Zadnjič spremenil claire, dne 21. Sep. 2012 18:32, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
eh pol se ti pa res ni treba sekirat no
ti povem neki: jaz sem lani spoznal eno punco ki je imela tud čist na dnu samozavest. na vse je črno gledala, mislila je da je itak noben ne bo maral, da je debela itd.. v resnic pa res luštna punca in zelo všeč mi je bla. edini problem je bil da je živela. tud videla sva se ko je slučajno lahko prišla sem in šla na pijačo.
sam problem je bil da si je ona potem v glavo vcepila da se jaz itak tuki gledam druge punce, da jo bom varal (pa mi niti na pamet ni padlo), no, pa je bil konec pol..
ti povem neki: jaz sem lani spoznal eno punco ki je imela tud čist na dnu samozavest. na vse je črno gledala, mislila je da je itak noben ne bo maral, da je debela itd.. v resnic pa res luštna punca in zelo všeč mi je bla. edini problem je bil da je živela. tud videla sva se ko je slučajno lahko prišla sem in šla na pijačo.
sam problem je bil da si je ona potem v glavo vcepila da se jaz itak tuki gledam druge punce, da jo bom varal (pa mi niti na pamet ni padlo), no, pa je bil konec pol..
hej norci
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
men gre pa prav na živce, da se punce tok sekirajo zaradi tega. Men se je tud vedno zdelo da imam preveč vsega tam dol, dokler nisem začela opazovati odziv tipov. In pol ko sem ugotovila da moj takratni dragi z veseljem preživlja prosti čas tam dol, in naslednji tudi, sem ugotovila da v bistvu očitno ni slaba amapk dobra.
V bistvu se boš po moje znebila tega kompleksa ko boš imela prvega fanta, ki bo ta del zagotovo oboževal.
Poglej z drugega stališča. Saj če ti je tip všeč je vseeno kakšnega ima, tudi če je malce kriv. No z minimalcem sicer ne bi mogla shajati, vse kar je v mejah normale pa je ok.
V bistvu se boš po moje znebila tega kompleksa ko boš imela prvega fanta, ki bo ta del zagotovo oboževal.
Poglej z drugega stališča. Saj če ti je tip všeč je vseeno kakšnega ima, tudi če je malce kriv. No z minimalcem sicer ne bi mogla shajati, vse kar je v mejah normale pa je ok.
- ena.zakompleksana*
- Sramežljivka
purple_rain - pomoje bi bilo pa bolj tako "uf, kera sexi be-... run, forrest, run!"
Claire - Problem je, ker SE ga vidi, ko sem v kopalkah - manj izrazito kot takrat, ko sem naga, ampak vidi pa se.
Sicer pa - you've got the point. Vem da je totalno neprivlačno, če je punca čist nesamozavestna. Bom poskušala delat v tej smeri. Sicer dvomim, da mi bo to kdaj uspelo čist sprejet, ampak trying is succeeding, right?
Sj če mi ne uspe, grem lahko še zmer med nune. Ne ravno sanjski poklic, ampak jbg
Claire - Problem je, ker SE ga vidi, ko sem v kopalkah - manj izrazito kot takrat, ko sem naga, ampak vidi pa se.
Sicer pa - you've got the point. Vem da je totalno neprivlačno, če je punca čist nesamozavestna. Bom poskušala delat v tej smeri. Sicer dvomim, da mi bo to kdaj uspelo čist sprejet, ampak trying is succeeding, right?
Sj če mi ne uspe, grem lahko še zmer med nune. Ne ravno sanjski poklic, ampak jbg
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov