Iz zabave v resnejšo zvezo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
džeki, jaz NOČEM da je seks normalna zadeva nočem občutka da praktično najlepši občutek kar jih lahko doživiš s katerokoli muco na svetu. hočem občutek da je seks čustvena zadeva in da je neki posebnega med mano in mojo punco in verjamem da je človek bolj srečen če mu je nekdo neki posebnega kot pa da ima nekoga, s katerim trenutno počne eno običajno zadevo - seks.
hej norci
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
neki posebnega ti bo samo do takrat, ko boš dejansko prvič sploh sexal. vse ostalo ti bo nekaj povsem normalnega, saj je to povsem naravna, normalna stvar med moškim in žensko, pa če ti še tko nočeš, da je to normalno...ker pač je
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
ja,zato ker ti še nisi seksal...in verjemi, da meni osebno ni seks nobena rutina mislm wtf?
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
slovenc79 napisal/-a:džeki, jaz NOČEM da je seks normalna zadeva nočem občutka da praktično najlepši občutek kar jih lahko doživiš s katerokoli muco na svetu. hočem občutek da je seks čustvena zadeva in da je neki posebnega med mano in mojo punco .
Sej to je lepo in imaš normalne želje. In jaz se strinjam s tabo, da je tak seks najlepši.
Jaz sem takega seksa deležen, ti pa ne. Kaj ti to pove?
Da boš dobil svoj diamant, boš moral veliko prekopati. Tudi čustvena ženska želi ob sebi odločnega dedca, ne pa moškega z ženskim značajem.
- browneyes
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 5. 2012
1000% ne bo nič iz tega.
zakaj? ker tip preboleva bivšo.
ti mu že nisi dovolj všeč, če ne ti ne bi nikoli tako direkt povedal, da te hoče samo za sex in nič resnega, ampak bi puščal stvari odprte in bi kam to napredovalo, ne pa da je celo izginil vmes.
sigurno nisi bila edina s katero je sexal v tem času, ker če ne bi se ti javil.
lahko se poskušaš butat z glavo ob zid, in na vse možne načine ga pripravit da bi on pomislil na zvezo s tabo, ampak ne bo. ti boš zgubila čas, zapletla se boš v to igro, psihično se boš uničila, on ti bo pa na koncu povedal, da ti je povedal, da noče nič resnega s tabo, in da si ti na to pristala, in da ne ve kaj si ti pričakovala od njega.
zakaj? ker tip preboleva bivšo.
ti mu že nisi dovolj všeč, če ne ti ne bi nikoli tako direkt povedal, da te hoče samo za sex in nič resnega, ampak bi puščal stvari odprte in bi kam to napredovalo, ne pa da je celo izginil vmes.
sigurno nisi bila edina s katero je sexal v tem času, ker če ne bi se ti javil.
lahko se poskušaš butat z glavo ob zid, in na vse možne načine ga pripravit da bi on pomislil na zvezo s tabo, ampak ne bo. ti boš zgubila čas, zapletla se boš v to igro, psihično se boš uničila, on ti bo pa na koncu povedal, da ti je povedal, da noče nič resnega s tabo, in da si ti na to pristala, in da ne ve kaj si ti pričakovala od njega.
-
petrica - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2014
Sem bila v podobni situaciji kot si ti in edina pravilna stvar ki jo lahko narediš je da greš naprej. Če boš šla zdaj nazaj bo verjetno ta fant to videl kot priložnost da te ima ob strani vedno za takrat ko bo "potreba". Nikoli pa ne bo več tako kot je bilo na začetku, ko so kontakti še redni in to. Kot so že prej napisali...če bi fant imel sploh malo željo po čem z tabo bi se saj malo potrudil in stika verjetno za tako dolgo nebi izgubila.
-
TLDR - Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2014
Še ena, ki rine z glavo skozi zid in hoče od takega tipa"nekaj več", kljub temu da ji je jasno dal vedet, da je zanj samo objekt oz. po vsej verjetnosti eden izmed večih objektov za občasno ejakulacijo. Če hočeš razument slednjo situacijo rabiš imet IQ malo višji od gajbe krompirja, ki ga OP očitno nima ali pa išče samo potrdilo. Najbolj verjetno pa je, da je atrakcija do tega loverja tako močna, da punca ne zna več trezno razmišljat in se poslužuje raznih racionalizacij za upravičevanje (neumnega) cilja. Vse kar bo iz tega ratalo bo kup enega joka in stoka on te bo pa istočasno še naprej porival.
Sicer pa
Bad news.V praksi to pomeni, da je atraktivnega izgleda, karakterno pa nezanimiv za karkoli resnega.
Tukaj sem skoraj nehal brat.
Ne vem kolk je tle skakanja po svojem zelju. Pravila so vsaj pri meni enostavna; z večimi tipi se da ženska dol, bolj jo to devaluira in manj jo vidim kot GF materjal. Pri tem je seveda pomembno tudi na kakšen načine je nabirala "črtice" in koliko hitro. Če pa že niso te, recimo jim, bolj odprte punce, GF materjal, so pa super za zabavo, ker enostavno rajši in hitreje dajo .
Sicer pa
je skoraj popoln, razen mogoče ena ali dve stvari
Bad news.V praksi to pomeni, da je atraktivnega izgleda, karakterno pa nezanimiv za karkoli resnega.
YOLO
Tukaj sem skoraj nehal brat.
Zanimivo, da v enem kontekstu pišete tako, v drugem drugače. Bodi še v temi o št. partnerjev takega mišljenja, ker tam moški sami sebi skačete v zelje, ko pravite, da se bo na moške in ženske z istim (= večjim) št. spolnih partnerjev vedno gledalo drugače
Ne vem kolk je tle skakanja po svojem zelju. Pravila so vsaj pri meni enostavna; z večimi tipi se da ženska dol, bolj jo to devaluira in manj jo vidim kot GF materjal. Pri tem je seveda pomembno tudi na kakšen načine je nabirala "črtice" in koliko hitro. Če pa že niso te, recimo jim, bolj odprte punce, GF materjal, so pa super za zabavo, ker enostavno rajši in hitreje dajo .
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
-
petrica - Sramežljivka
[/quote]
Ne vem kolk je tle skakanja po svojem zelju. Pravila so vsaj pri meni enostavna; z večimi tipi se da ženska dol, bolj jo to devaluira in manj jo vidim kot GF materjal. Pri tem je seveda pomembno tudi na kakšen načine je nabirala "črtice" in koliko hitro. Če pa že niso te, recimo jim, bolj odprte punce, GF materjal, so pa super za zabavo, ker enostavno rajši in hitreje dajo .[/quote]
O kaka pravila pa imaš ti. Torej po tvojem bi naj ženska bila z čim manjšim številom ker drugače je totalno neresna? Bi morala vedno razmišljat o tem če bo zdaj s tem moškim, jo mogoče drugi nebo več hotel ker ima eno črtico več?? Totalno zgrešeno. Tudi ženske imamo tu pa tam rade seks brez obveznosti. Samo užitek in to je to. Če ne more moški sprejeti tega, da ni eden redkih, potem že ni pravi.
Ne vem kolk je tle skakanja po svojem zelju. Pravila so vsaj pri meni enostavna; z večimi tipi se da ženska dol, bolj jo to devaluira in manj jo vidim kot GF materjal. Pri tem je seveda pomembno tudi na kakšen načine je nabirala "črtice" in koliko hitro. Če pa že niso te, recimo jim, bolj odprte punce, GF materjal, so pa super za zabavo, ker enostavno rajši in hitreje dajo .[/quote]
O kaka pravila pa imaš ti. Torej po tvojem bi naj ženska bila z čim manjšim številom ker drugače je totalno neresna? Bi morala vedno razmišljat o tem če bo zdaj s tem moškim, jo mogoče drugi nebo več hotel ker ima eno črtico več?? Totalno zgrešeno. Tudi ženske imamo tu pa tam rade seks brez obveznosti. Samo užitek in to je to. Če ne more moški sprejeti tega, da ni eden redkih, potem že ni pravi.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
delat nekaj tu pa tam je neresnost. zakaj ne bi še v CV napisala "jah, to delo mi je tu pa tam zanimivo" ko se prijavljaš? ti niti "mogoče te pokličemo" ne rečejo.
resnost pomeni da si 100% prepričan da si neki želiš, da ti je to glavna prioriteta, ne pa "tu pa tam".. ravno zaradi tega "resne" zevze razpadajo. ker se po n-letih nekdo spomni "ja, jaz sem se naveličal te monotonosti, enga spolnega partnerja, pogrešam stare divje čase ki so mi ful pomenil" in to je to, več al manj v celofan zavito, ali da "ni več isto, ne čutim več isto" ali "sem zrasel/la" itd.. bedarija.
jap, take punce so zame neresne in se jim ne zaupam za resno zvezo. in tipi tudi!!! (čeprav mi dol visi, ker se ne mislim z moškimi ukvarjat).
če hočete resno zvezo, pejte 100% v to, al pa ne. ni fer do partnerja niti do vas.
resnost pomeni da si 100% prepričan da si neki želiš, da ti je to glavna prioriteta, ne pa "tu pa tam".. ravno zaradi tega "resne" zevze razpadajo. ker se po n-letih nekdo spomni "ja, jaz sem se naveličal te monotonosti, enga spolnega partnerja, pogrešam stare divje čase ki so mi ful pomenil" in to je to, več al manj v celofan zavito, ali da "ni več isto, ne čutim več isto" ali "sem zrasel/la" itd.. bedarija.
jap, take punce so zame neresne in se jim ne zaupam za resno zvezo. in tipi tudi!!! (čeprav mi dol visi, ker se ne mislim z moškimi ukvarjat).
če hočete resno zvezo, pejte 100% v to, al pa ne. ni fer do partnerja niti do vas.
hej norci
-
petrica - Sramežljivka
saj se strinjam da če hočeš zvezo da je potrebno v to iti 100% in ne gledati še vse okrog za drugimi in kaj podobnega. Ampak če sama pri sebi vem, da zaradi določenih razlogov še nisem pripravljena na resno zvezo, a se nočem odpovedati seksu, ne vidim v tem nič napačnega. Seveda v tem primeru, da oba vesta pri čem sta. Brez laganja in pretvarjanja, da gre za nekaj več kot seks.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
če je tak nori užitek pri sexanju brez obveznosti, žuriranju, nemogoče da ti je kar naenkrat zveza 100% prioriteta, sploh pa ne ko pride do kakšnih problemov. če ti dve stvari, ki se med sabo izključujeta, ogromn pomenita, nikol ne moreš bit samo z eno popolnoma zadovoljen. nekega dne imaš poln kufer vsega. zakaj pa misliš da se praktično vsaka poroka z ločitvijo konča? en partner ni več dovolj danes, ker folk pač hoče cel svet na dlani, samo najboljše je nekaj vredno. zato pa gre cel svet v propad, ne sam zveze.
hej norci
- lollypop-@
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2014
Vsaka poroka ne konča z ločitvijo izključno zaradi tega razloga. Faktorjev zakaj, je mali miljon.
Je pa pomojem tako, da spoznaš nekoga, ki ti v vsem odgovarja in ga zato vidiš kot BF/GF material in zato si z njim tudi želiš resno zvezo. (in ne zato ker se kr na enkrat odločiš da boš pa zdaj resen, kakor si ti predstavljaš. Vsaj običajno.)
Je pa pomojem tako, da spoznaš nekoga, ki ti v vsem odgovarja in ga zato vidiš kot BF/GF material in zato si z njim tudi želiš resno zvezo. (in ne zato ker se kr na enkrat odločiš da boš pa zdaj resen, kakor si ti predstavljaš. Vsaj običajno.)
Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]