izživeti se po ali pred resno zvezo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 25. Maj. 2008 10:03

malinca123 napisal/-a:Moje osebno mnenje je (ne obsojam nikogar, ki dela drugače) da se fantje in dekleta do enga 18. leta (mal gor mal dol) ne bi smeli spuščati v resne zveze (tu mislim na resne zveze v smislu da se takrat vidiš živeti do konca življenja s to osebo, da večino časa preživiš z njo) ker si s tem uničujejo (ni glih prava beseda) svoj osebnostni razvoj in mu ne dopuščajo da se razvija kot bi se moral.

Men se zdi pa to, kar si napisala, čisto posploševanje in ne vem, al maš ti take izkušnje al kako :? , ampak definitvno ne bi tega posplošila kr tako, kot si napisala.
Če pač dva nista za skupaj in drug drugega omejujeta npr. s kakšnimi ultimati, ljubosumnostjo in ne vem čim še, to ni problem ne starosti ne česa drugega, ampak pač osebne nekompatibilnosti :wink: .
lahko imaš od 17. leta dalje partnerja, ki te dopolnjuje, osrečuje, je tvoj drugi jaz in te ne ovira pri ničemer, še najmanj pri osebnostnem razvoju, halo???
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 25. Maj. 2008 10:17

Delusional...
Ena punca mi je rekla, da je bla 5 let v zvezi in da ji je ful žal, ker ni vedla, kaj je zamujala in da nikol več nebi bla s tipom ... Češ, če bi vedla, kaj zamuja, nikol nebi bla z njim
Pa sem jo nazaj prašala, kdo jo je silil, da je bla 5 let z njim. In mi je odgovorila, da nihče.
Potlej sem jo prašala, kako lahko za eno ali drugo krivi ali zvezo ali tipa, če je mela vse možnosti vse skup končat takoj. Pa ni mela več odgovora na to :) . Isto bi tebi rekla, takoj, ko si dobla filing, da je šlo za zatiranje, bi lahko gledal dim od tvojih pet za tabo.
In moj odgovor na OT... Misliš na moje besede, ki jih uporabljam? Jebači in podoben crap al maš kaj drugega v mislih? Na tak način, kot pišem, tut govorim ja...Približno.Mene večina folka pozna, tk da me postrani lih ne gledajo. Zdj prjatlc niam, ker so vse preveč fine in tega pa ne prenesem jojojojo, sploh! Drugače uporabljam narečja, sam tu ne pišem nekih narečnih besed, uporabljam besede, kot so jebač, p***a ipd (razn ko govorim z starši.. npr. mami sem rekla, da mam pircing tam spoda :D ), pa klejem dosti...
Se pa družim z ljudmi, ki me sprejemajo tako kot sem in me ne buzerirajo, tak da ni panike. Če mi nekdo glumi kak morm govorit (npr. seka mi skos bluzi, da ne smem klet in kak se z njeno čiro pogovarjam ...), sem pa lepo tiho in ne rečem več nič.
S tistimi, ki me sodijo ali obsojajo po načinu govorjenja, se preprosto ne ukvarjam, ker nima smisla :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Maj. 2008 10:18

..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 25. Maj. 2008 10:22

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 13:35, skupaj popravljeno 1 krat.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 25. Maj. 2008 10:33

Meni se pa zdi da ima delusional prav... sicer ni v vseh primerih tko, ampak včasih žal je...

Jaz se s fantom nisem počutila da karkoli zamujam... Ok, mogoče sem določene stvari zanemarjala, v drugih sem se pa bogatila... Naučil me je ogromno za življenje; in drug drugega sva izpopolnjevala... pri določenih stavreh me je "držal nazaj" (hvalabogu :D ), s5 drugje me je vlekel za seboj. logično... :wink:

Ena moja sošolka je imela celo sš resnega fanta (zdej sicer ne vem kak je, ampak vrjetno sta še vedno skup). Brez njega ne zna jit niti na kavo, ne zna si kupit niti kavbojk, vse prijatle ki jih ima njuni SKUPNI prijatli- oz. njegovi znanci od prej... In ja; to je zatiranje. Mature še zdej ni naredila (on že dela, sploh nevem če je končal srednjo šolo) saj ji veliko več kot šola pomeni njuno skupno zbujanje pa da mu zjutrej naredi zajtrk itd :? ... Ampak ona JE srečna v tem svetu. Da ji on narekuje kak naj živi, da sama vse prihranke zapravi zanj in z njuno "skupno življenje" V njenem besednjaku ni nikol bilo besede JAZ... Ampak samo MIDVA in ON...
:eek:

Odvisno je kakšna oseba si... Labilni in nesamozavesti so hitro zatirani, če pa imaš ti pred sabo jasne cilje, te ne bo noben zatrl ali ustavil... s fantom ali brez; pri 14ih ali 40ih...

Znoriš se pa lahko tud s partnerjem; če si pod besedo žuranje ne predstavljaš enonočnih avantur ipd...
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 25. Maj. 2008 10:40

@Delusional
Dobro razumem, zakaj je blo tak kak je blo, obsojam te tak ne.
Jaz mam za sabo podobno zvezo... Tipo mi je velko dal, ga ne krivim za nič, pa tut sreča, da sem pravi čas opazla, da ne gre tak naprej (in mela 55 kil, katastrofa, sem bla ko drvo na les :roll: ).
Pa nisem bla na domačem koncu, tk da na unem koncu sem bla tako al tako čisto sama, kolegica z mojga konca je mela pa svoje težave. Sam če bi se ozirala na vse to, bi bla še danes z njim. Tak pa sem si rekla, da je tega zadosti, pobrala enkrat vse skupaj, malo sva mela borbe, ma dobro, to je mimo in šla.
Deklina, če verjameš vase, juj, ka vse lahko narediš-sam.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Maj. 2008 10:42

delusional napisal/-a:take veze si zdej več ne bi dovolila, halo?

Verjamem, da ne. Hočem samo povedat, da ni nič narobe s tem, da je nekdo pri 16ih v zvezi, če ga to osrečuje in ne omejuje. In da je narobe, če si v bedni zvezi pri 25ih. Kadarkoli te nekdo omejuje, je to slabo, pa magari če si že v penziji.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 25. Maj. 2008 10:53

MsN napisal/-a:Ce bi tole delovalo tako po narocilu, bi se slo, tako pa se zgodi, ko se zgodi in takrat uzivas na polno - samski ali zaseden.

Točno tako. Js mam tipa (istega) že do 15 leta in mi ni bilo nikoli žal, da sva začela tako zgodaj. Tako je pač naneslo, spoznala sva se v tistem obdobju, bila sva si všeč in sva začela hodit. Sej na začetku si nism mislila, da bom z njim 3 leta in pol, da bova imela resno zvezo. Js sm v tistem trenutku uživala in se nisem obremenjevala s prihodnostjo. In s časom sva se še bolj spoznala, poglobila zvezo in nama šiba.

Še vedno pa imam dovolj časa zase. Grem žurat (trenutno ravno ne veliko, ker so izpiti, poleg tega imam pa obdobje, ko mi več pomen ena umirjena pijačka, kot pa žuranje na polno), delam stvari, ki me navdušujejo.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 25. Maj. 2008 10:56

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 13:36, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 25. Maj. 2008 10:58

^Ampak to ni zveza, še najmanj pa resna :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 25. Maj. 2008 10:59

uuuuuu ja, no no, vem o čem govoriš ja :) . Been there.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 25. Maj. 2008 11:06

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 13:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 25. Maj. 2008 11:26

No...kolikor razumem, če prav razumem je problem v tem da dečko žensko maltretira psihično in ji postavlja neke omejitve ki jih sam ne upošteva.
To je seveda nehumano in smešno za označiti kot zdravo razmerje.
Ni čudno da se potem ženskam zmeša in nočejo imeti resno zvezo zaradi tega...kajti po tem verjetno sklepajo da je bolje biti samska in si ga na izi vzeti kakor da ima enega takega pezdetka. In lahko pride mimo kakšen v redu dečko pa si ona itak ne upa karkoli resnega imeti z njim saj ima vcepljeno v malih možganih, da so moški psihići in da ona ne želi imeti zveze ki bi temeljila na medsebojnem spoštovanju in lepem odnosu.

Ali se morda motim?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 25. Maj. 2008 11:44

delusional napisal/-a:tako jim je dolgčas, da se veselijo morja s tipom za 3 mesece vnaprej, razmišljajo kako bodo se tam potepale in kako bo lušno, take romanitčne scene...razmišljajo kako bodo šle s tipom kupit hrano... pa kake otročje in malo manj otročje stvari...

Okej, meni pa ni čisto jasno kaj je narobe s tem če se veseliš morja s fantom. Mi2 greva letos tretjič skupaj na morje, pa se vseeno ful veselim. Pa ne zato, ker bi mi bilo dolgčas, pač rada grem na morje, tam ful uživam in se posledično veselim. Take stvari se mi ne zdijo otročje. Če sem pač srečna in vesela da bom nekam šla, bom to pokazala.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 25. Maj. 2008 12:39

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 13:37, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]