izživeti se po ali pred resno zvezo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 25. Maj. 2008 13:09

delusional napisal/-a:hmmm, v bistvu sem si potem jst želela druge, boljše veze....
in naslednja (krajša), je bila drugačna... ni blo ljubosumja, omejevanja, klicarjenja, nezaupnja, pozornosti... vsaj z njegove strani... še seksa je blo manj....in seveda tudi to meni ni štimalo, in sem potem pač ugotovila, da sem tukaj zaljubljena samo jst, tip pa se že 7 let joče za bivšo...

potem je tu še nek tretji, ki mu je glavni smisel lajfa, si nabit čimvečjo cifro... hmmm

:?

Torej privlačiš same napačne fantiče? Nočem zveneti nesramno, ampak morda je problem v tebi. Če neko iskanje zveze postane patološko in vedno končaš pri enakem vzorcu, potem se je pametno zamisliti zakaj je tako, se samoanalizirati in prekiniti ta krog.

Jaz mislim da ni toliko pomembno kdaj se znoriš, niti tak daleč da se znoriš. Ko imaš ob sebi osebo, s katero si res srečen in si z njo predstavljaš celo življenje, potem nimaš več potrebe se zdivjati ali karkoli, ker prvič nočeš ogroziti zveze in drugič to sploh ni več nobena želja. Ko pa ugotoviš, da partner ni pravi zate, pa se seveda pojavi želja po raziskovanju, hočeš preizkusiti čim več, se znoreti in biti samski.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 25. Maj. 2008 14:29

Tonja napisal/-a: žura se tako ali tako lahko tut s fantom
Tu bom pa tak rekla, da se ga lahko žura tudi brez kakršnega koli resnega ali jebačkega tipa.Če ga grem jaz žurat, si najmanj želim, da bi mi kdorkoli gnjavo, težil in moril. Žuranje je pri meni strogo ločeno in ko ga žuram, bluzim, sem z svojimi kolegi, s katerimi zabijamo čas po svoje si niti slučajno ne želim, da bi mi tam en pizduno, da želi namakat tiča. Mislim, lahko ga, ampak jaz pri tem ne sodelujem! Če se mi je (se pravi, ko jaz tako hočem), si kak dan (zvečer) vzamem čas za jebača, potem pa ima, da mi nekaj časa ne gnjavi, ker zdj je pač sezona za žure in bluzenje . S tem ko imaš jebače, se tak ne znoriš al se :? ? No, kaj pa vem, jaz vem, da sem žurerski in bluzački tip človeka (pa ne mislim zdj glede f**a) in vem, da nima smisla furat resne zveze, ker nisem resen tip človeka.
Zanimivo mi je tudi, da sem ven začela zahajat pri 16ih. Pa do danes še zmiri nimam dovolj :D . Vmes pride obdobje, ko se za kak mesec malo umirim (včasih malo dlje), postavim v ospredje npr. jebače ali si omislim partnerja, pa se naveličam in nadaljujem svoje svobodnjaško življenje naprej :) .

če je to tut name letel.. k sm omenila da lahko žuraš tut s fantom.. je blo to mišljeno kot da tut če mam fanta, grem vseen lahko žurat vn.. ni to pogojeno nujno z fantom, sej grem lahko sama vn žurat, če se mi zalušta mal s kolegicam okol bluzit..
itak je drugače kokr če si samski/a, sam dokler govorimo zgolj o žuru, pol ni razlike če me doma čaka moj fant, al pa ne..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 25. Maj. 2008 14:31

Roberta ni nate letelo, samo sem napisala dodatek poleg k tvojemu stavku... Drugače pa ne oporekam tvojemu razmišljanju sploh... vsak ma svoje :wink: .
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 25. Maj. 2008 14:33

točno tako :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 25. Maj. 2008 17:17

g00fy_qa napisal/-a:Torej privlačiš same napačne fantiče? Nočem zveneti nesramno, ampak morda je problem v tebi. Če neko iskanje zveze postane patološko in vedno končaš pri enakem vzorcu, potem se je pametno zamisliti zakaj je tako, se samoanalizirati in prekiniti ta krog.

tr00.

sicer pa: jst sem se znorela po in pred resno zvezo :P torej med dvema resnima. po prvi resni zvezi mi je vse skupaj dopizdilo, potem sem pa imela dovolj 'norenja'.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 31. Maj. 2008 21:29

Js sm s svojim tipom začela hodt k sm bla 16 let stara pa priznam da sm takrt k sva začela od te zveze pičakovala dobo trajanja največ 3 mesece. Pol po 3 mesecih se je pa še kr naprej vlekla zveza in sm se mal ustrašla. Vrjetn se je tut on, ker sva šla za približn 4 mesece narazn. Tko da sm se med tistmu časm mal k seb spravla, ugotovila kaj hočm in dons sm srečna z njim. Nism se pa vmes dol dajala al pa krkol od tega.
Mam pa par kolegic k so se najprej z namenom znorele zdj majo pa resne zveze.
Moj mnenje je da kakor kermu paše.
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 31. Maj. 2008 23:25

Po :D
...ker takrt ne iščeš resne zveze, ker maš že pol k*** zvez in se hočeš sprostit, zabavat, pozabit in "nadoknadit" (karkoli že)
In iz tega vidika tudi pred zvezo. Eno končaš, čez nekaj časa začneš drugo. Js mislim, da sem že vn iz tega, ampak..nikoli ne veš kaj ti prinese življenje :?
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 01. Jun. 2008 10:28

hmm.. meni ni bilo nikoli pomembno da morm bit s čimveč tipi itd.. se na takšen način izživeti. jaz se na svoj način zdaj izživljam, ko mam fanta. fuuul rada žuram in to v bistvu zdaj na polno počnem, ker s fantom hodima skupaj okoli.. ali pa pač grem s prijateljicami. in tudi pred fantom mi bil nikoli cilj it ven zato, da bom pecala fante. okej saj sem mela tudi svoja obdobja :D ampak mi je zdaj najbolj kul kar je možno in mislim, da tudi če/ko bom enkrat spet samska neebom spet padala na tipe 24/7.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 01. Jun. 2008 11:00

Če malo posplošim vse skupaj (nasplošno žuranje in to)...
Če dobiš tipa, ki je sam bolj "odbit", lahko maš prav dobro zvezo. Oba ga žurata, zabluzita, se mata fajn ipd. Kar pomeni, da nuben tudi nič ne zamuja. Resnit se začneta ko jima paše oz. če se eden začne, drugi pa ne, se pač razideta, ker interesi niso enaki.
Če pa se srečata tip človeka, ki je resen in umirjen, ter tip človeka, ki je odbit in svobodnjaški, pa si ne predstavljam ali bi lahko taka zveza dolgotrajno furala, saj bi se verjetno moral ali eden ali drugi spremenit oz. precelj bolj prilagajat drugemu. Da se pa zaradi nekoga spreminjaš... Hmmm, to že ni to pole... :?
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 03. Jun. 2008 7:35

jah eni se pa slpoh ne rabimo znoret, ker enostavno ne rabimo tega. sicer sem imela eno kratko obdobje "norenja" pred prvo resno zvezo in tisto je bilo zame čist zadost. js drgač ne hodim ven in ne žuram, pijem...pa mi vsi pravijo: čakej čakej ko se ti bo enkrat "utrgalo". ampak nevem zakaj bi se mi moralo. pač nisem tak človek za noret.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov