izživeti se po ali pred resno zvezo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 24. Maj. 2008 10:46

Jest se pa sploh ne strinjam, da se al 1. zdivjaš in maš pol resno zvezo ali 2. imaš resno zvezo in se potem zdivjaš. Življenje je itak sestavljeno iz različnih obdobij in trenutkov tko, da se resne zveze in "divjanje" med seboj izmenjujejo. Pa pod divjanje ne mislim, da si kot pes k ga daš z povodca :P

Moj primer: Jest sm se do 20 leta dost nažurala, bla s tipi brez obveznosti itd. ker sem bla pač v taki fazi, da mi je to pasalo, pol je prišla resna zveza kar ne pomeni, da sem pa zdej ratala čist nedružabna in sem se sam veselila vsega povezanega s tipom, sam pač ni se mi dal hodit ven in mi je bolj pasalo umirjeno življenje. Zdej me pa spet navdušuje svoboda, dober žur, dogajanje itd., bo pa sigurno pol spet prišlo obdobje k mi bo pasalo bit s kom in met malo bolj umirjen lajf...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 24. Maj. 2008 11:42

Pri meni je precej podobno, kot pri Migreni...pride čas, ko imam fanta, pa se mi ne da tok žurat, da bi kaj varala pa flirtala okol itak sploh ni vprašanje...pol pa pride čas, ko sem samska, ko mi paše žurati, pa se malo lupčkati naokrog, malo hoditi na zmenke, itd. :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 24. Maj. 2008 12:26

Jah..pa saj pomoje ima vsak takšna obdobja. Sicer sem jih jaz že čez dal in se mi ne da več zavajati naivnih punc...
Včasih me malo piči da se mi žura...čeprav že kakšno leto sem bolj med pridnimi fantiči ki hodijo s kurami spati.
Kajti popivati se mi ne da...ukvarjati z ženskami pa še manj kaj šele poslušati njeno razmišljanje in se poglabljati vanjo(kaj me briga kaj ona dela in kaj ne v življenju :roll: ) razen če je vredna tega in me zanima...ampak to dekleta v diskotekah seveda niso! :D

Včeraj sem skoraj zašel v nočno življenje...ampak sem preložil na drugi teden...bil sem namreč zmatran od cosmota celi dan previsel na njemu skoraj :stupid: Prav na en balkan party bom šel...recimo raje narodno in dal tam možgane na off in se ga odklopil...pa to zame ne pomeni nažgati se ga do konca! Prstan ki uprizarja poročenega moškega bo zopet dobil svoje mesto na roki verjetno :rofl:

Mah..saj ko sem bil mlajši sem bil prav grozen do žensk s stališča resnosti in ujetosti...mene ne bo nobena komandirala in skušala ujeti s svojimi lovkami je bil moj moto :raucher:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 24. Maj. 2008 13:37

Men ni šlo nikol za neko letanje sem in tja. K sm bl miren tip človek, k se lahk fejst zalub ko se mi kratke veze niso všeč. Tak da ne morem rečt, da se mi je kdaj spipal al pa da se mi bo. Nikol ne veš. Zaenkrat pa lahk še vedno trdim, da ne pogrešam avanturic, ni mi do divjanja in žuranja na tak način. Res pa je, da če spoznaš tipa k ti je res všeč, ne boš sam zard tega k češ noret z njim nehala po enmu mescu, tednu ampak se pač prepustiš toku.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 24. Maj. 2008 14:25

no, sedaj je pri meni ta scena : seks brez obveznosti, seks za eno noč...

Kolk pa računaš?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Maj. 2008 14:35

Zakaj bi pa človek sploh moral imet obdobja na podlagi tipov?
Jst sem celo gimnazijo hodila ven, ga žurala, potem sem pa dobila fanta, ampak še vedno hodim ven (ok, trenutno sem piflar, ki se uči za izpite, govorim bolj na splošno :) ).

V bistvu je edina razlika v mojem življenju to, da sem prej na žurkah koga zažvalila, ne da bi sploh vedela, kako mu je ime, zdej pa tega ne počnem več. Ampak še vedno bluzim naokoli, grem s sošolkami na morje, plesat... Začetek resne zveze pri meni res ni predstavljal enega takšnega mejnika, da bi svoje življenje lahko na podlagi tega razdelila na dva dela.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 24. Maj. 2008 14:45

Ja ok, ka se zaj sploh smatra pod resno zvezo??? Da si z nekom 3 mesce al pa eno leto, pa si šur, da boš skos z njim? To je kao resno al kk?
Jaz sem bla z enim skoro 2 leti, sam nem pa rekla, da je bla to resna zveza. Če bi bla, bi bla po mojem še skup :D . Skratka, jaz nimam resnih zvez.
Dobim sicer vmesne fleše, da bi mela nekega tipa, pa sem pole z njim neki mescu, pa ugotovim, da sem bedak, ker mi tak al tak gre vse na živce in zadevo prekinem :D .
Se pravi, da jaz ne morem niti odgovora zdj podat :? :D .
V glavnem, moj čas pač se ni prišel, tip, ki bi mi bil tak zanimiv, da bi ostala z njim, tut ne, nočem se še zresnit, uživam v trenutkih, taki kot so, v družbi s kolegi,...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 24. Maj. 2008 15:26

Kaj je resna zveza...zanimivo vprašanje. Zame je resna zveza, ko partnerja jemljem resno in ne glede na to, ali si obljubljava, da bova ostala za vedno skupaj ali glede na dejanski čas, ko sva hodila. Torej, ko gledam na fanta kot na osebo, ki mi je pomembna v življenju, recimo vse prijateljice jemljem resno, ko pride fant do stopnje, ko lahko rečem, da je enakovreden prijateljicam, pomeni, da ga definitivno jemljem resno. Pa ko mi pride tako blizu, da mu zaupam osebne stvari, velja seveda v obe smeri. Glede na to, kaj se pogovarjam s človekom, vidim, koliko mi pomeni.

Recimo fantom, katerih ne jemljem resno, pač ne razlagam osebnih stvari o sebi.

Zame je torej resna zveza, ko jemljem partnerja resno, ko mi je pomembna oseba v življenju.
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaychee » 24. Maj. 2008 15:51

ryu10kyu napisal/-a:Kajti popivati se mi ne da...ukvarjati z ženskami pa še manj kaj šele poslušati njeno razmišljanje in se poglabljati vanjo(kaj me briga kaj ona dela in kaj ne v življenju :roll: ) razen če je vredna tega in me zanima...ampak to dekleta v diskotekah seveda niso! :D

Pol pa res najboljš da poskusiš srečo pri kateri iz verouka.. :twisted:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 24. Maj. 2008 16:16

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 13:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 24. Maj. 2008 16:19

Kaychee napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:Kajti popivati se mi ne da...ukvarjati z ženskami pa še manj kaj šele poslušati njeno razmišljanje in se poglabljati vanjo(kaj me briga kaj ona dela in kaj ne v življenju :roll: ) razen če je vredna tega in me zanima...ampak to dekleta v diskotekah seveda niso! :D

Pol pa res najboljš da poskusiš srečo pri kateri iz verouka.. :twisted:

Nič bati zame :wink:
Dekleta nad 25 let ponavadi nimajo več megle v glavi(z redkimi izjemami) in se lahko z njimi kaj pametnejšega dela kakor samo seksa in hodi na pijačke in žurati...ali ne boš verjela celo pogovarja na nivoju. :P
Na nivoju pogovarjati se ni: joj, kolk mi greprfoksa za mato pa prfoksa za dolčo na živce ej...pa mat mi ful teži...pa ne vem ali naj si uno kiklco kupim ali uno...dobila sem mazolj svet se mi ruši zaradi tega, grda sem, shujšati moram za 20gramov, itd.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 24. Maj. 2008 16:34

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 13:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 24. Maj. 2008 16:45

delusional, da se bova razumela...meni je vseeno kaj ljudje delajo in kako živijo...imam prijatelje ki so strogi kurbirji, prijatelje ki so swingerji, prijatelje ki so zvesti svojim dečvam in imajo iredno lepo pošlihatno v zakonu(ne samo na videz ampak zares).
Vsa področja ki jih ljudje živijo sprejemam in ne obsojam...imam širok spekter dojemanja sveta seveda pa živim po svoje življenje.
Ne vidim razloga zakaj nekdo ne bi seksal če mu paše z nekom na izi...dokler je vmes olagumica je bolje uživati v paru kakor biti egoist in si jo mencati doma ali si ga metati na roko. Če par smatra da je ljubezen in seks razlika naj svingajo in se ljubijo med sabo seksajo pa pač tudi z drugimi. In če nekdo smatra da ne potrebuje telesnih užitkov z več partnerji in mu zadošča ena sama oseba naj tako živi.
Najhuje je ko je nekdo kurbir pa pričakuje od partnerja da bo devica. Ali pa da je zvest dočim je druga oseba nagnjena k več partnerjem in ji je seks nekaj drugega kakor ljubezen.
Stvar vsakega posameznika. Meni osebno je sam seks postal brez veze in ne čutim neke potrebe po seksanju s ženskami ki mi jo nastavijo samo zato da se bom spraznil, pač vlagam drugam energijo in nimam teh vrednot ali potreb...če bi jih imel ali če jih bom imel ne vidim v tem nič slabega, če s tem ne lažem osebi s katero sem v partnerskem odnosu! :nixweiss:
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a leoncinha » 24. Maj. 2008 16:49

:respekt:
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 24. Maj. 2008 16:49

Se strinjam z Aloho.

Dogodkov v zivljenju si neposredno ne izbiram sama, mogoce lahko malce vplivam na potek dogajanja, ne morem pa reci, aha, zdaj sem stara 20, pustila bom fanta, ker je prezgodaj in norela, ker je to bolj primerno mojim letom, cez pet let pa bom sla v akcijo in nasla resnega. Ce bi tole delovalo tako po narocilu, bi se slo, tako pa se zgodi, ko se zgodi in takrat uzivas na polno - samski ali zaseden.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov