Iskrenost in zaupanje?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Okt. 2008 8:36

Sem videla posnetke te oddaje in sem skoraj 100% prepričana, da je vse skupaj fejn in zrežirano.

Glede teme na splošno sem pa mnenja, da drugega človeka pač ne moreš nikoli do popolnosti poznat. Lahko se pogovarjaš (tukaj je za spoznavanje sogovornika bolj pomembno poslušanje kot govorjenje :) ), lahko opazuješ njegovo obnašanje, ampak vedno bo pa prihajalo do presenečenj.
Pa tudi ne vem, zakaj bi moral vse vedet o nekom. V eni temi sem že pisala, da partner ni hkrati siamski dvojček. Vsak človek ima preteklost, pa tudi v sedanjosti partnerja nista zraščena skupaj, ampak sobivata. To, koliko informacij o stvareh, ki se tičejo samo enega od njiju, si izmenjata, je odvisno, ampak če bi se res hotela seznanit z vsem, česar drugi ne ve, bi to lahko počela nonstop, namesto da bi izkoristila skupne trenutke na drugačen način.

Vprašanja v smislu "Ali bi dal svoje življenje zame?", "Ali bi se odpovedal vsemu denarju in šel živet na ulico, samo da bi bil z mano?",... so pa pomoje itak brezvezna in samo povzročajo prepire, o človeku pa v resnici nič ne povedo, ker ne moreš vedet, če je odgovor res iskren, dokler nisi v takšni situaciji.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 01. Okt. 2008 9:46

Meni pa je to zelo zanimivo, ker sem imela dve zelo različni izkušnji.
Ko sem začela z bivšim fantom, sem se zelo trudila da bi izvedela vse. S kom se je družil, s kom je bil, tisto, tretje..in ko sva se razšla, sem pomislila, da bom najbrž imela velike probleme, ker bom naslednjega tipa zasliševala do obisti. Ampak to se sploh ni zgodilo. Šele ko sva bila nekaj časa skupaj sem začela počasi dobivati kakšne informacije, pa še to iz njegove strani. Enostavno me je prehenalo zanimati. Mogoče je odločilno to, da sva oba imela prej že druge zveze, pri prvem pač ni bilo tako, in da mi je vseeno za njegovo preteklost, ker je moral tudi on sprejeti mojo. Tako da glede preteklosti mi je bolj ali manj vseeno.
Glede sedanjosti pa sva že od začetka zelo odkrita, vsaj glede stvari, ki se tičejo najinega odnosa upam da nima skrivnosti, ker jih tudi jaz nimam. O ostalih stvareh pa tudi ne pričakujem, da mi konstantno poroča. Tudi ko ga vprašam "kaj si pa danes delal" ali "kaj se ti je lepega zgodilo" ne mislim, da bi moral opisati vsako podrobnost in mi vse razkriti, ampak povedati samo tisto, kar si sam želi. Za sebe ne pomnim, da bi kaj prav namerno zamolčala, ampak ga pa ne obremenjujem s stvarmi, za katere vem da ga ne zanimajo.
Glede teh vprašanj pa se strinjam z Julio, tudi meni so skrajno bedna.
Houd de wereld tegen
macika_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a macika_ » 01. Okt. 2008 11:02

hm...še zdaleč ne bi mogla biti z nekom,ki mu ne zaupam..zaupanje in iskrenost sta pomembna v zvezi...sicer kakšne male skrivnosti..lahko obdržiš za sebe kaj pa je več pa ne gre..če ni zaupanja ni ničesar, niti zveza na daljavo npr ne funkcionira..če si dva zaupata nista tak ljubosumna...mojemu popolnemu zaupam in vem da me nebi nikoli prizadel.. :!:
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 01. Okt. 2008 12:17

***Ally*** napisal/-a: Tudi ko ga vprašam "kaj si pa danes delal" ali "kaj se ti je lepega zgodilo" ne mislim, da bi moral opisati vsako podrobnost in mi vse razkriti, ampak povedati samo tisto, kar si sam želi. Za sebe ne pomnim, da bi kaj prav namerno zamolčala, ampak ga pa ne obremenjujem s stvarmi, za katere vem da ga ne zanimajo.

Se strinjam.
macika_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a macika_ » 01. Okt. 2008 14:17

tmis_ napisal/-a:
***Ally*** napisal/-a: Tudi ko ga vprašam "kaj si pa danes delal" ali "kaj se ti je lepega zgodilo" ne mislim, da bi moral opisati vsako podrobnost in mi vse razkriti, ampak povedati samo tisto, kar si sam želi. Za sebe ne pomnim, da bi kaj prav namerno zamolčala, ampak ga pa ne obremenjujem s stvarmi, za katere vem da ga ne zanimajo.

Se strinjam.

ijap...dobro napisano...se tud strinjam s tem...pa lep pozdrav ! :D
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 01. Okt. 2008 14:28

jullia_ napisal/-a:Glede teme na splošno sem pa mnenja, da drugega človeka pač ne moreš nikoli do popolnosti poznat. Lahko se pogovarjaš (tukaj je za spoznavanje sogovornika bolj pomembno poslušanje kot govorjenje :) ), lahko opazuješ njegovo obnašanje, ampak vedno bo pa prihajalo do presenečenj.
Pa tudi ne vem, zakaj bi moral vse vedet o nekom. V eni temi sem že pisala, da partner ni hkrati siamski dvojček. Vsak človek ima preteklost, pa tudi v sedanjosti partnerja nista zraščena skupaj, ampak sobivata. To, koliko informacij o stvareh, ki se tičejo samo enega od njiju, si izmenjata, je odvisno, ampak če bi se res hotela seznanit z vsem, česar drugi ne ve, bi to lahko počela nonstop, namesto da bi izkoristila skupne trenutke na drugačen način.

Vprašanja v smislu "Ali bi dal svoje življenje zame?", "Ali bi se odpovedal vsemu denarju in šel živet na ulico, samo da bi bil z mano?",... so pa pomoje itak brezvezna in samo povzročajo prepire, o človeku pa v resnici nič ne povedo, ker ne moreš vedet, če je odgovor res iskren, dokler nisi v takšni situaciji.

Se popolnoma strinjam. :ja:
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 01. Okt. 2008 18:44

Mhm, sm zanč po mejlu dobila eno bejbo, k se je brukala tm gor, njen dečko pa križu tm zadi.

Js se ne slepim, da partnerja poznam do obisti. Nemogoče. Še sama sebe znam presenett, kljub temu, da žvim s sabo že 26 let in si misli (in čusteu) ne berem, ampak jih proizvajam :D . Pa se dogaja.

Zaupam. Kr mi drucga pač ne ostane. Sm dekletce, k se že po "naravi" dost sekira, obremenjuje in žiucira, če bi mogla temu dodat še nezaupanje u partnerja in use, kar to potegne s sabo, si loh pouštr pa medvede kr na psihiatrijo preselm.

Pa ne bom trdila, da kdaj u kšno stvar, besedo, dejanje ne podvomm (sploh takrat, ko odnos ni tak, kakršnga bi si želela), oh, ja, me zna zahaklat in skrajšat kšno noč, ampak si vedno najdem neko razlago (če je prava al ne, ne vem) in uspem it čez.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 01. Okt. 2008 22:43

Kako pa je naslov te oddaje in na katerem programu je?
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 02. Okt. 2008 10:07

ne glejte tako neumnih oddaj, kjer ljudem dajejo točno to kar hočejo.

NEGATIVO!

Pač se hranijo z negativo in zato se tako dobro prodaja...

Denar, ljubezen... kva je tle skupnega.

Vsak na svojo življensko linijo, pa notranji mir, pa je vsega v izobilju. "VSEGA" v izobilju, kar nas osrečuje na dolgi rok, cel lajf... to nas denar sigurno ne more.

Primer:
Nucam denar "da si kupim avto", "da si kupim obleke", "da si kupim čokoladico". ... Vse to je minljivo in menjamo kar naprej.

...

Duše prodane :evil:
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 03. Okt. 2008 22:16

~NIA~ napisal/-a:v tej oddaji je tud ena bejba bla enkrat, ko je pred svojo in moževo družino priznala da je v zakonu nesrečna, da vara moža,.. pač vse je povedala po resnic in na konc je padla pr vprašanju ko so jo prašal če se ji zdi da je donr človk, in je rekla da ja, detektor je pa pokazu da kao ne misle tko..

in je zgubila vs nabran keš in še familjo :)

Js sm tut to gledala..pa k so prpelal njenga bivšga...

Drugače pa, js sm iskrena do svojega tipa, upam da je tut on do mene...
Seveda kakšne stvari, ki se njega ne tičejo, ki so se zgodile v preteklosti ko njega še poznala nisem, mu nism povedala, pa ne zato da bi na veliko kej skrivala, ampak sem pozabila, al pa si mislm pr keri stvari, da pač je to moja stvar in stvar tistega k je bil v preteklosti z mano.
Live your life like you want
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 04. Okt. 2008 9:31

kr.ena napisal/-a:Prav gotovo je bil tipu denar pomembnejši od vsega ostalega; to bi lahko njegova bejba vedela že takoj, ko se je prijavil v tako oddajo. Pa saj je najbrž ona ista.
Tocno tako.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 04. Okt. 2008 14:24

Sm pregledala zdele mal po YT in ubistvu... sej ni nč tazga? Ne vem zakaj bi mogl zdej tko obsojat sam RL show če pa se cepci sami prijavijo nanje... ;Mislim naj se prijavi res tisti k ma čisto vest.. ne pa nekdo k je varal, delal take in onake pizdarije... Če ti je vsaj kej do domačih no ne boš šel gor ali pa boš vsaj vedel kdaj nehat...

Si ne predstavljam sebe na tem sedežu.. sploh z vprašanji o moji mami in familiji.. pomoje bi me kr ustrelil k bi pršla dam...

PA tut jst mislim da kdor živi lajf popolnoma brez skrivnosti žvi zlo dolgočasen lajf. Jst rada kej zase obdržim, vsi smo ljudje in smo vsi krvavi pod kožo. Eni tko drugi drugač.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a alina.hh » 04. Okt. 2008 15:40

Interspar napisal/-a:Huh, tu pa manjka kup podatkov (koliko časa sta skupaj, koliko sta stara, v kakšnih razmerah živita). Najbolj važen je, koliko časa sta že skupaj. Skoraj prepričana sem, da bi bili iskreni in nasprotni odgovori ...

Nekati živi/mo/jo v upanju, da bo življenje kot v filmu, ki se srečno končajo. Kot pravljice. Ampak nihče se ne zaveda, da se pravzaprav tam (kjer se filmi končajo) resnično življenje komaj začne. Do poroke srečna, zaljubljena.. potem pa THE END. ..ampak v resničnem življenju tega the end ni, obstaja življenje po poroki, po tem ko se preselita skupaj, in to je tisti težji del, seveda se začneš oddaljevati od partnerja, morda še celo ugotoviš, da ti kakšna njegova navada ni všeč, ti gre na živce, počasi tega več ne moreš prenašati, sprašuješ se zakaj zamuja iz službe in podobno. Globoko v sebi pa še vedno sanjaš o princu iz filma/pravljice. TO ENOSTAVNO NE OBSTAJA! ...pogovarjanje, pogovarjanje, pogovarjanje... bla bla bla... nikoli ti ne bo povedal čisto vsega, tudi ti boš kaj zamolčala. Recimo to, da si mu v mislih izrekla totalno grde stari, ker ni zaprl pokrova školjke ali pa se je zredil in ti ni več tako privlačen.. kakorkoli ..nikogar ne moreš poznati do potankosti.. vedno bodo skrivnosti! -pa četudi nepomembne!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov