Iskanje ljubezni v mestu ali na vasi

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 30. Avg. 2011 0:05

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 30. Avg. 2011 4:37

:lol:
ne vem ali je kriva ura ali kaj, ampak meni je ta tema tako smešna. :D drugače pa sem glede unih dveh citiranih stavkov s štruco, ker sta logični fail. :D
Uporabniški avatar
Black Diamond
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Diamond » 30. Avg. 2011 4:38

Vzdušje na vasi je v glavnem bolj sproščeno, domače, med ljudmi ni tolikšne hladnosti, ampak sodelujejo, vzajemnost in povezanost sta nekaj običajnega, večje kot je mesto, manjši si, ljudje se ne poznajo več med sabo, vsaksebi živijo v divjem tempu, ki ne daje časa za spoznavanje mimo drvečih, živčnost, nestrpnost in neprijaznost, simbioze nobene.

Strinjam se, da si v velikem mestu lahko najbolj osamljen. Izgubiš se pač, vse odprte poti so zgolj navidezne možnosti, težko izstopaš v poplavi najrazličnejših, neopazen si in za pozornost moraš nekaj storiti.

Tam, kjer je vsega preveč, je izbiranje (ja, nedovršni) pravzaprav oteženo, medtem ko se ni težko opredeliti, ko imaš danih le nekaj možnosti. Izbirčnost pride z izbiro samo.. Saj je isto kot v trgovini. Včasih majhna hišica, kjer nudijo le črn hlebec in belo štruco kruha, čez leta v velikosti garsonjere kot v nakupovalnem mestu, kjer nimaš časa, da si sploh ogledaš vse razloženo pecivo. Pa vendar ni razlike v bistvu - pred 50-imi leti pečen hlebec ali danes, nasiti.

Če sešteješ vse, od razmer, vzdušja in navad, do lastnosti, ki si jih že nakazala, katere pritičejo okolju človeka, je očitno, da imaš prav - na vasi je pač enostavneje najti partnerja. Ni pa izključno od tega, ali gre za vas ali mesto, odvisno, kako ga je najti. Važneje je, kako si ti vključen v okolje, kakšen si do ljudi, kaj želiš, kako in kje se odločiš to najti in ali imaš ustrezno voljo. Lahko obupovaš, medtem pa ne opaziš iz rok spolzele priložnosti! No, pa tudi posploševati se ne da v nedogled, so izjeme, ki sicer potrjujejo pravilo, ampak SO. In še vedno vztrajna izjema lahko najde drugo izjemo. :)

Nasploh pa se iskanje meni osebno zdi zgrešeno, ker verjamem spontanosti in da se ti najboljše zgodi vedno takrat, ko to najmanj pričakuješ, zato se splača prepustiti toku in pač dati času čas, pri tem pa za uspeh ni nujno spakirati in popokati na vas. :D
~¤You¤must be¤the change¤you wish¤to see¤in the world¤.~ {Gandhi}
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 30. Avg. 2011 4:41

^^
ti bi bila pa prav za Borisa. :luff:
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 30. Avg. 2011 9:48

Ok, bom naslednjič pisala bolj jasno, tako da bodo tudi imbecili razumeli. :P Pa pazi zdaj, nisem rekla, da je kdo od vas imbecil, preden se kdo jezno zapiči še v ta "logični fail" (sploh matematicarke, ki očitno se niso slišale za elipso, pa sem skor zihr, da ste tudi vi to jemali). :P
Sicer je pa tudi meni ta tema zabavna.:D
Because I can.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 30. Avg. 2011 10:04

nanamiša napisal/-a:Potem si bila ti edina normalna v tisti vasi?

Pardon, fsalila tvoje vprašanje. Ne, normalni smo bili vsi. Samo z ostalimi vaščani se nisem ujela, ker tisti, ki sem jih poznala, niso bili moj tip ljudi.
S kje si dobila idejo o nenormalnosti? O.o
Because I can.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 30. Avg. 2011 10:21

Tananda napisal/-a:Ok, bom naslednjič pisala bolj jasno, tako da bodo tudi imbecili razumeli. tongue Pa pazi zdaj, nisem rekla, da je kdo od vas imbecil, preden se kdo jezno zapiči še v ta "logični fail" (sploh matematicarke, ki očitno se niso slišale za elipso, pa sem skor zihr, da ste tudi vi to jemali). tongue
Sicer je pa tudi meni ta tema zabavna.biggrin

:D pa saj tukaj nimaš "logičnega faila"... kaj ti sploh veš kaj je logika? :P
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 30. Avg. 2011 10:35

Tudi tam ga ni bilo, zato pa sem ti dve besedi dala v narekovaje. *facepalm*
Because I can.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 30. Avg. 2011 11:27

pazi da se ti roka ne odtisne na obraz ko se toliko šlataš po njem. to ziher ni dobro za gube al neki. kak naj jaz vem kaj ti misliš z narekovaji, se nismo učili tvojih interpretacij v osnovni (na žalost). tam kjer je štruca citirala je fail. daj, daj priznaj da je fail, sigurno ga vidiš. :grinsevil:
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 30. Avg. 2011 11:46

da ti mal bol podrobno napišem. Torej si bila edino ti trezna, razgledana, izobražena, kulturna... Glede na to, da niti enega vaščana ne poznaš ki bi to bil.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 30. Avg. 2011 12:26

nanamiša napisal/-a:da ti mal bol podrobno napišem. Torej si bila edino ti trezna, razgledana, izobražena, kulturna... Glede na to, da niti enega vaščana ne poznaš ki bi to bil.

Ne, poleg mene je cela moja družina takšna. Nima pa to veze z normalnostjo.

Rollin #3 napisal/-a:pazi da se ti roka ne odtisne na obraz ko se toliko šlataš po njem. to ziher ni dobro za gube al neki. kak naj jaz vem kaj ti misliš z narekovaji, se nismo učili tvojih interpretacij v osnovni (na žalost). tam kjer je štruca citirala je fail. daj, daj priznaj da je fail, sigurno ga vidiš. :grinsevil:

Majkemi, da ga ne, ker ga pač ni. :)
Maš pa prav glede šlatanja obraza, še mastiš si ga s tem.

Btw, tema je res zašla v OT o mojih pogledih na ljudi in mojih "logičnih failih".:P
Because I can.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 30. Avg. 2011 14:14

ja če si pa zanimiv človek. in ta tema je bila itak že od začetka lol in brez smisla in še tak komentar si dala, da so itak vsi skočli v zrak. js sm se pa želela sam mal prcat.

bom še argumentirala logični fail.
Tananda napisal/-a:OMG, beri. Izhodiščno so zame vsi neumni in NIMAM želje po druženju z njimi. Na srečanje sem prišla z ŽELJO po druženju, torej jih ne jemljem več za neumne.

A = Izhodiščno so zame vsi neumni
B = NIMAM želje po druženju z njim

ti imaš trditev, ki velja in je: ( A in B )
Potem si nastavla B na 0 (zanikala). Ker je vmes in je lahko vrednost A-ja karkoli in sploh ne vpliva na nič, ker je itak B nič. torej ne moreš sklepat iz tega da si prišla z željo po druženju na to da jih ne jemlješ več za neumne.
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 30. Avg. 2011 14:19

^^huhu, mi diši na nekaj matematičnega znanja :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 30. Avg. 2011 17:06

Sicer pa življenje na vasi očitno le ni tako zanič, in ljudje na vasi le niso tako neumni, zabiti in nevem še kaj, vsaj sodeč po tem, da pametni ljudje iz ljubljane vsak vikend preplavijo primorske in kraške vasi. In potem še mislijo, da je vse njihovo... :evil:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 02. Sep. 2011 18:17

Verjetno je tudi od vzgoje odvisno. Poznam 2 punci iz vasi. Prva je šla študirat v Ljubljano, sedaj živi sama v najetem stanovanju (v Lj) in uživa v samskem življenju. Njeni starši so pa čisto nesrečni, kako pri 29-ih še ni poročena, nima družine, bo umrla kot stara devica, da vsi sosedje sprašujejo, kdaj se bo poročila... Jo že tako najedajo, da nerada hodi domov.
Druga je sicer iz Lj, ima pa babico iz vasi (zelo starokopitna). Pri 25-ih je pustila tipa, ker jo je tolkel. In njena babica je čisto ven padla, da kaj si pa misli, tako stara pustit fanta, zdaj je pa že ne bo več noben hotel, malo pa že mora potrpeti, glavno, da ima moškega zraven sebe. :wtf:

Nočem posploševati, vendar se mi zdi, da je na vaseh bolj prisotno to, da se mora mlada čim prej omožiti. Otroci rastejo v tej vzgoji in si hitreje najdejo partnerja, ker je to normalno, da se čim prej poročijo.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov