Iskanje ljubezni v mestu ali na vasi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
emanuela napisal/-a:To in večina tega posta kar jasno nakazuje, da so ti ljudje iz mesta boljši, pa tudi tipe komentiraš kot neizobražene vaške pijance.
Nikjer nisem trdila, da obstaja absolutna resnica glede tega, kdo je boljši. Sicer pa, seveda, MENI so boljši. A bi se razburjala tudi, če bi napisala, da so mi Jaffa piškoti boljši od Leibniz?
Because I can.
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Prihajam z vasi, živim v mestu. V istem mestu sem si najdla fanta, prihaja prav tako z vasi.
In celo sva se uspela kultivirat in civilizirat
In celo sva se uspela kultivirat in civilizirat

"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Čisto vseeno mi je, če so tebi boljši.
Tvoj post sem dojela kot splošno označitev vaščanov kot slabših in na post kot tak bi isto odgovorila tudi komu drugemu.
Je pa velika razlika da so ti Jaffa keksi boljši kot pa da so ti meščani boljši zato, ker so pa vaščani itak ena skupnost pijancev in nerazgledanih ljudi.
Tvoj post sem dojela kot splošno označitev vaščanov kot slabših in na post kot tak bi isto odgovorila tudi komu drugemu.
Je pa velika razlika da so ti Jaffa keksi boljši kot pa da so ti meščani boljši zato, ker so pa vaščani itak ena skupnost pijancev in nerazgledanih ljudi.
The world is as you are.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Džeki napisal/-a:Ful opažam, da večina ljudi misli, da je v LJ ali MB lažje dobit partnerja, ker da je več izbire. Meni se zdi, da se posledično ogromno ljudi enostavno izgubi v večnem IZBIRANJU ( glagol nedovršnega vida ), dejansko pa zelo težko kogarkoli izberejo..Mesta so polna osamljenih ljudi.
Dzeki sem istega mnenja. Par dni nazaj sem se prav na to temo pogovarjala z eno prijateljico.
Tocno je, se posebej v metropolah povsod v svetu vlada kaos, ker je vecji dotok folka in se ful tezko formirajo stabilnejse zveze.
Res je, vecja mesta so polna osamljenih ljudi.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Hihi, spet sklepaš o nečem, česar ni.
To je tko kot takrat na srečanju, ko sem rekla, da izhodiščno jemljem vse ljudi za neumne in nimam želje po druženju z njimi. In si takoj jezno reagirala, da torej vas jemljem za neumne, čeprav tega nisem rekla. Nasprotno, zate sem eksplicitno nekoč napisala, da bi te srada spoznala. In če sem prišla na srečanje, se očitno želim družiti z vami in očitno vas ne jemljem za neumne.
Isto tu. Opišem ljudi z vasi, kot jih poznam jaz, in greste vse hitro-hitro dokazovat, da ste drugačne. Pa koga briga.
Moje mnenje je pač takšno in ga ne bom spremenila, dokler ne bom mela zadosti dokazov za nasprotno. Tolčenje v prsi, da vaši tipi niso pijanci pač ni dokaz. Tako kot ni dokaz jeza zaradi mojega osebnega mnenja.

To je tko kot takrat na srečanju, ko sem rekla, da izhodiščno jemljem vse ljudi za neumne in nimam želje po druženju z njimi. In si takoj jezno reagirala, da torej vas jemljem za neumne, čeprav tega nisem rekla. Nasprotno, zate sem eksplicitno nekoč napisala, da bi te srada spoznala. In če sem prišla na srečanje, se očitno želim družiti z vami in očitno vas ne jemljem za neumne.
Isto tu. Opišem ljudi z vasi, kot jih poznam jaz, in greste vse hitro-hitro dokazovat, da ste drugačne. Pa koga briga.

Because I can.
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
nanamiša napisal/-a:Še dobro da sem nerazgledana, neambiciozna in nekulturna ženska s fantom, ki je neizobražen pijanc
očitno nas je več takih

-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
drugače pa: tudi na vasi se najdejo ljudje, ki so osamljeni, ki nimajo partnerja in živijo sami. zdi se, da je v mestu več takih ljudi (kar je posledica tudi tega, da v mestu živi več ljudi kot na vasi). se najdejo tudi na vasi "razvajeni" ljudje, ki jim nič ne paše in so vsi osebki nasprotnega spola premalo dobri za njih (isto kot v mestu). pa se najdejo v mestu tudi srečno poročeni pari, pa pari ki so že več let srečno skupaj.
po mojem ni nobene večje razlike...
po mojem ni nobene večje razlike...
- orhidelia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2010
Uf dobr da imamo mi z vasi dostop do interneta, da lahko vsaj izvemo da smo nekulturni in neambiciozni. Se čudim da ga glede na našo omejenost sploh znamo uporabljati. Dobro da mi je Tananda odpla oči da imam neizobražanega pijanca, tko da grem takoj jutri po izpitu na faxu (čudno da mi je uspelo prit do faxa glede na mojo vaško omejenost) iskat izobraženega in kulturnega Ljubljančana. Rakova Jelša bo najbrž pravi kraj da dobim takšnega, ne?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
No, Tananda, sem mislila, da bo vsaj tvoj tip dokaz, da tudi iz vasi pridejo "normalni" ljudje. Na srečanju nisem odreagirala jezno, mogoče se je tako zdelo, nad novo spoznanimi ljudmi ravno ne morem stresati jeze
Dobro, se nekako razumemo. Živela si na vasi, kjer je bilo takšno in takšno stanje. Pri nas npr tega ni v takšnem številu (ne pijancev ne nerazgledanih, neambicioznih žensk-v to ne štejem starejših generacij), tako da se sploh ne morem povezati s tvojimi trditvami.

The world is as you are.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Tananda napisal/-a:Kaj pa so slovenska mesta drugega kot malo večje vasi? Vse se komot najde. Ampak če kdo preferira vaške dekline/vaške pijance (ker pač še nisem slišala za kultivirane, izobražene, trezne fante z vasi) in mu druge stvari niso pomembne, mu noben ne brani.
Pač na vasi boš težko našel razgledano, ambiciozno in kulturno žensko. V mestu imaš to možnost. Tako da če hočeš kaj več, greš v mesto (pa tudi če samo Ljubljano ali Maribor).
OMFG koliko crapa v samo nekaj vrsticah...

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Tananda napisal/-a:Kaj pa so slovenska mesta drugega kot malo večje vasi? Vse se komot najde. Ampak če kdo preferira vaške dekline/vaške pijance (ker pač še nisem slišala za kultivirane, izobražene, trezne fante z vasi) in mu druge stvari niso pomembne, mu noben ne brani.
Pač na vasi boš težko našel razgledano, ambiciozno in kulturno žensko. V mestu imaš to možnost. Tako da če hočeš kaj več, greš v mesto (pa tudi če samo Ljubljano ali Maribor).
Napačno posploševanje.
Jaz bi rekel, da so na vasik bolj prijazni ljudje kot v mestu.
Vaški pijanci? Seveda obstajajo, vendar jih je v mestih še več. Sobota zgodaj zjutraj pojdi čez LJ, polno folka se vrača domov pijanega, na vasi še spijo ali pa že delajo ti "pijanci".
Po vaseh imaš polno uspešnih podjetnic, tudi veliko umetnic živi na vasi, ali se tja preseli iz mesta.
O razgledanosti pa raje nebi, ker večina folka v LJ ima dosti teorije v glavah, na ostalih življenskih področjih in v praksi,k pa luft v buči.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Fantin napisal/-a:Kaj je zate večje mesto?
Ja če gledaš z vidika Slovenije, je Ljubljana recimo veliko mesto. Če primerjamo recimo s kakim Berlinom, ki ima 3,5mio prebivalcev, je pa malo večja vas.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov