Iskanje ljubezni v mestu ali na vasi

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 03. Sep. 2011 23:06

A se meni samo zdi ali avtor teme zadnje čase kr skoz nekaj posplošuje?

Pa daj, mestni ali pa vaški ljudje, isto... Js mam kvečjemu slabe izkušnje z vaškim folkom. Zaplankan, s predsodki, pa ok ne bom posploševala kot ti :P
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 04. Sep. 2011 11:54

Ljudje, obnašate se kot, da bi živeli 30 let nazaj no! Pa res mislite, da novodobni starši iz vasi razmišljajo o tem, kako čimprej omožit svojo deklino z decem, ki bo mel čim večjo kmetijo/obrt, da bo njihova deklina preskrbljena!? Tuki se dejansko vid, kako je Slovenija še vedno omejena (čeprov imam še vedno upanje, da tako hudo le ni) in se nekateri mestni ljudje obanašajo, kot da bi bili v času Ivana Tavčarja, ko so v mesta hodili na šolanje le izredno pametni vaščani (po možnosti za duhovnike). Mal realno razmislite, v kaj so se vasi v zadnjem času spremenile, na to, da mora biti kmet še prekleto izobražen, če noče imet v hlevu sam 3 kravce, na to, da je v mestu skoncentriranih mnogo več pijancev itd., itd..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 04. Sep. 2011 12:51

LOL, pa tako dobro ti je šlo pri razbijanju stereotipov, potem pa z zadnjimi 10 besedami pokvariš čisto vse in zdaj je tvoj post ravno tako retardiran kot 90% drugih v tej temi.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 16. Sep. 2011 12:50

Vsak ma svoje mnenje glede na izkusnje, ampak posplosevanje je pa res butasto. Js sm drugace iz mesta, trenutno sm pa ze neki let v Lj. Fanta imam iz vasi, tud babi in vecino familije imam na vasi. In vsak vikend grem z veseljem tja, ker so, po mojem mnenju, ljudje veliko bolj sprosceni, nasmejani, neobremenjeni, pa to ne pomeni da niso izsolani in so pijanci. In tud se ne pocutm cudn ce grem v soboto vn v cevljih brez petk...v Lj bi se pocutla kot izobcenc ce bi sla vn brez stiklov hehe :D
No, moja dva sta drugace iz vasi, ampak sta se preselila v mesto. Faxe imata koncane, torej nista neumna in neizsolana, moja bratranec in sestricna recimo mata koncane faxe, dobre sluzbe in zivita na vasi. In ne, noben ni pijanc, izsolana sta, pa tud ni vec (vsaj tam ne), da bi se moral hitr porocit itd., ker pac na vasi se hitr porocajo. Ne vem no, men se zdi butasto posplosevat in govorit, da so vsi isti. O pijancih pa, sm delala v lokalu v Ljubljani in na vasi, pa mi je blo huje v Lj, ker je blo vec pijanih in tecnih strank kot na vasi. Pomoje ni fer sodit ljudi in posplosevat glede na to od kod so. soboto vn v cevljih brez petk...v Lj bi se pocutla kot izobcenc ce bi sla vn brez stiklov hehe :D
No, moja dva sta drugace iz vasi, ampak sta se preselila v mesto. Faxe imata koncane, torej nista neumna in neizsolana, moja bratranec in sestricna recimo mata koncane faxe, dobre sluzbe in zivita na vasi. In ne, noben ni pijanc, izsolana sta, pa tud ni vec (vsaj tam ne), da bi se moral hitr porocit itd., ker pac na vasi se hitr porocajo. Ne vem no, men se zdi butasto posplosevat in govorit, da so vsi isti. O pijancih pa, sm delala v lokalu v Ljubljani in na vasi, pa mi je blo huje v Lj, ker je blo vec pijanih in tecnih strank kot na vasi. Pomoje ni fer sodit ljudi in posplosevat glede na to od kod so.
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
edc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a edc » 16. Sep. 2011 14:24

Tananda napisal/-a:Ok, bom naslednjič pisala bolj jasno, tako da bodo tudi imbecili razumeli. :P Pa pazi zdaj, nisem rekla, da je kdo od vas imbecil, preden se kdo jezno zapiči še v ta "logični fail" (sploh matematicarke, ki očitno se niso slišale za elipso, pa sem skor zihr, da ste tudi vi to jemali). :P
Sicer je pa tudi meni ta tema zabavna.:D

in zakaj bi se trudila razlagati, da bodo imbecili tudi razumeli, če le-teh tukaj ni kot sama praviš? deljenje z ničlo pa take fore...

sicer pa res ni čudno zakaj so taki razdori med ljudmi, ko pa se gleda na njihovo poreklo in ne vem kaj. ja, vsi verjetno poznamo rek: "seljaka iz sela može al sela iz seljaka nikako" ampak to so budalaštine.

jaz gledam na vsakega človeka kot potencialno prijazno bitje, poskušam najti pozitivne stvari o njem ko ga spoznavam in se kaj hitro vidi a hočem še imeti s tem kaj opravka ali ne. Ali prihaja iz ene male zamejske vasi ali pa iz glavnemga mesta mi je en shit vseeno, važno da se ujameva...
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 16. Sep. 2011 14:51

Zato ker če razložim tako, da bodo celo imbecili razumeli, sploh ne bo možnosti, da me tukaj prisotni ne bi razumeli, saj so na višjem nivoju od imbecilov (upam).
Zdaj če tega ne razumeš, hm... da vidim, kam te to uvršča. :P
Because I can.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 19. Sep. 2011 11:20

jullia_ napisal/-a:LOL, pa tako dobro ti je šlo pri razbijanju stereotipov, potem pa z zadnjimi 10 besedami pokvariš čisto vse in zdaj je tvoj post ravno tako retardiran kot 90% drugih v tej temi.

Hehe, s tistimi pjanci sm mela v mislih predvsem to , da je mesto večje, posledično več ljudi in s tem več potencialnih pjancev in nč druzga! ;)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov