Incest

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Fatalna » 02. Avg. 2012 13:24

Da ne bo kdo mislil, da to podpiram ampak sem vseen nekje zasledila, da je to en tak velik družbeni bullshit in da baje možnost, da bi prišli vn prizadeti otroci sploh ni tok velika...

Kaj pa je normalno in kaj ne? Do nedavnega so tako obravnavali tudi geje in jih zdravili itd.

Kaj pa vem... Ja deluje sic, ko pomislim na to začutim gnus, ampak je to res ne naravno ali zgolj spet nek družbeni produkt, kot je to spol in vsa spolnost in taka in drugačna pravila... V mnogih družbah občujejo z otroci pa te niso psihično poškodovani zaradi tega, v antiki so z mladimi fantki (baje to eni delajo še zdej) pa je bilo to več kot sprejemljivo itd.

Ne vem no, to ni tako preprosto...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 02. Avg. 2012 13:44

Glede na to, da otrok ne čuti spolne sle (pustimo kasneje puberteto) zagotovo ni ok,pa čeprav to počnejo in so počeli z njimi . Otrok ne more čutiti zadovoljstva ob spolnem aktu oz drugih oblikah spolnosti (odštejem ugajanje tistemu, ki to počne, ampak to je spet popolnoma drugo). V gl, ko so odrasli me prav malo briga kaj počnejo, čeprav mi je odvratno (incest). To, da se pa kot odrasel izživljaš (kar spolnost z otrokom zame je) je pa pedofilija, vredna obsojanja.
The world is as you are.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 02. Avg. 2012 13:50

^^ Se strinjam; pa ne samo da niso še psihično pripravljeni, tudi fizično še niso razviti (normalno, če še niso spolno dozoreli in narava to planira za takrat, ko bodo), tako da tudi možnost fizičnih poškodb obstaja itd. :? Tako da ja, zgolj polnoletne in popolnoma duševno razvite osebe (se pravi tudi polnoletne nerazsodne osebe so vprašljive pri kakšnih 'izživljanjih', ker ne morejo samostojno skrbet za svoje koristi) naj med sabo počnejo, kar pač želijo, dokler ne škodujejo ob tem drugim :)
nevemno
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a nevemno » 02. Avg. 2012 13:57

nikoli prej nisem posvečala neke pozornosti temu.kako bi pa,kdo bi si pa mislil da se kaj takega lahko dogaja človeku pred nosom:-( ko pa začneš enkrat povezovat stvari,po direktnem namigu,se pa začne klobčič razpletat.saj se sama sebi čudim,kako sem lahko spregledala tako ogabne zadeve.vsekakor kaj podobnega ne želim več doživeti.želela sem,da bi bila to samo neka nočna mora,nisem mogla verjeti da se kaj takega lahko dogaja.žal,se.
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 02. Avg. 2012 15:53

dej povej mal več, je zanimiva zgodba za brat. bolj zanimiva kot tista tema o dveh teenie lesbikah ko jim noče pridet.
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Fatalna » 03. Avg. 2012 11:51

Emanuela, Freud se ne bi strinjal in že od takrat naprej (torej leta 1900) se ve, da so otroci seksualna bitja.

Kot sem napisala vse je le v naših glavah oz. v naši družbi. Ja v naši družbi je to nesprejemljivo.

Kaj pa to, da so včasih kitajke svoje sinove dojenčke, če so jokali, mirile z oralnim seksom? To jim je sprožalo ugodje in jih je pomirjalo. Dvomim, da so imeli otroci zaradi tega kasneje psihične poškodbe, bi jih pa sigurno imeli v naši družbi, ker bi jim dali vedet, da to ni OK.

Kot sem že rekla, ne podpiram tega, nikakor! Ampak razmišljati poskušam pa čim širše o tem.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 03. Avg. 2012 13:10

pri telesnem čutenju ima željo po tem tudi otrok. amapk otrok ne ve kaj to je, ve samo da paše. v puberteti pa se izoblikuje želja po sexu, pohota, vzburjenje..

da ne bo offtopic: velik ljudi razmišlja o incestu očitno :D => http://bigben.blogs.com/.a/6a00d8341c85c753ef01287579404e970c-350wi
hej norci :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 03. Avg. 2012 13:24

Otroci se lahko začnejo samozadovoljevati tam nekje pri 2 letih, kar pomeni, da doživljajo seksualno ugodje. To ugodje je tudi zanje drugačno kot ugodje ob dobri hrani ali ob objemu staršev.

Rugelj je denimo tudi priporočal, naj mame svoje hčerke nežno masturbirajo, da ne bi bile kasneje frigidne, tako da ja - mnenja psihologov seveda segajo od do in te meje so široke.

Se pa strinjam: seks z otrokom ne pride v poštev, preprosto že zato, ker otrok zanj ni ne psihično in ne fizično zrel. Pa seveda: nekaj patološkega je v odraslem, ki želi poseksat otroka. Nismo ustvarjeni za to. Ustvarjeni smo za "parjenje" s spolno zrelimi ljudmi. (Kot npr. zelen krompir še ni užiten, če sem res zelo banalna.)
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 03. Avg. 2012 13:50

@fatalna:

Da ni velik šans, da bi se rojeval prizadeti otroci? Meni se pa zdi, da jih je precej..včasih se kakšna stvar ne pokaže pri prvi generaciji, pri drugi, tretji in tako dalje je pa hitro kriza. Že samo če pogledaš zgodovino, pa vladarske družine, ki so se poročale večinoma s svojim sorodstvom- dokaj velik odstotek psihično in fizično prizadetih otrok.
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Fatalna » 03. Avg. 2012 15:37

Ne vem kje smo to delali ampak nek profesor je na faksu nekaj mimogrede o tem govoril, škoda, da si nisem vprašala iz kje to črpa.

Mene je to ful šokiralo takrat, ker sem bila sveto prepričana, da to drži ampak kaj pa vem, kako vse so nas sprali in v kaj še vse smo 100% pa ni res. No lahko pa, da se je tudi tisti avtor, ki pravi, da to sploh ni res moti...

Joj Rugelj, Rugelj, ta je pa tudi imel izjave ja, če bi mene mami nežno masirala tam dolj bi šele ratala frigidna od vsega gnusa, ki bi se mi nabral.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 03. Avg. 2012 16:10

Do genetskih napak v kraljevih družinah bi naj prihajalo zato, ker so se med seboj razmnoževali sorodniki v več generacijah: npr. bratanec in sestrična, njuni otroci med seboj, pa potem spet in spet ... križem - kražem. Možnosti za genetske napake rastejo z bližino sorodstva, ampak ne tako rapidno, kot si to radi domišljamo. Možnost, da bo imel otrok bratranca in sestrične neko genetsko pogojeno okvaro je 4% večja kot pri paru, ki je sorodstveno bolj oddaljen. Tako nekako.

Matere naj bi to počele z dojenčicami: s tako majhnimi otroci, da se tega ne bi spomnili. Sicer pa: kaj pa umivanje otrokovih spolovil?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 03. Avg. 2012 16:14

šanse da je otrok deformiran so precej večje, ampak vseen še vedno majhne. je pa itak odvisno od posameznika.. so pa vedno večje če se ponavlja to iz generacije v generacijo, jasno.
hej norci :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 03. Avg. 2012 16:32

*Abby** napisal/-a: Matere naj bi to počele z dojenčicami: s tako majhnimi otroci, da se tega ne bi spomnili. Sicer pa: kaj pa umivanje otrokovih spolovil?

tole me je spomnilo na vprašanje enega 25letnega degena: "a vam pride ko se umivate?" ne, mi ne pride, ko se umivam. umivati se in masturbirati, ni isto. pol bi mati še mižala ko oblači svojega 5 letnega sinka? nobena normalna ženska ne fantazira kako bi sexala s svojim sinom in noben normalen moški ne sanja o tem, kako bi gnetel joške svoje 15 letne hčere. pa govorite kar hočete!

sploh je pa rugelj- kaj naj rečem da ne bo žaljivka?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 03. Avg. 2012 17:42

Claire, se strinjam; Rugelj je ... ;) In ne, nikakor ne mislim, da naj bi matere masturbirale svoje hčere, to z umivanjem sem napisala zato, ker gre pri enem in drugem za dotikanje spolovil, sicer bi pa naj (po tej Rugljevi teoriji) matere ob tem NE čutile vzburjenja. Naj bi torej samo božale svoje hčerke, tako da se bi te naučile, da je dotik spolovila prijeten.

Sama mislim, da je to kajpada velika bedarija, ki na materino psiho ne more imeti pozitivnega vpliva, lahko negativno deluje na odnos mama-hči, poleg tega pa bo hčerka ob normalnih starših, ki dajo jasno vedet svojim otrokom, da je samozadovoljevanje čisto okej in fino početje, tako in tako sama ugotovila, da je spolni dotik prijeten.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 03. Avg. 2012 17:44

claire napisal/-a:nobena normalna ženska ne fantazira kako bi sexala s svojim sinom in noben normalen moški ne sanja o tem, kako bi gnetel joške svoje 15 letne hčere. pa govorite kar hočete!

:top:
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov