Imeti otroka in družinsko življenje - nekoč in danes.

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 01. Sep. 2011 14:31

DuL_ napisal/-a:Jaz tud poznam dost takih mladih staršev,ki so že pri 19 rodile,ampak nima pa doben redne zaposlitve

To se meni zdi enako neodgovorno kot to, da punca zanosi (nalašč) samo zato, ker misli, da bo s tem tip vezan nanjo in je ne bo dal na čevelj (ja! Poznam en tak primer).
Včasih se tudi motim :)
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 01. Sep. 2011 14:50

Mr. Simpaticus napisal/-a:Ubistvu je torej dost bolj met otroka pr 18ih, k nimaš denarja, po vsej verjetnosti niti šole ne, še manj zaposlitve, se obesš na državni proračun in jamraš kako je v tej državi bedno in težko živet! In ko ugotoviš da bi lahko pa počas dviglna svojo rit pa mogoče nardila še kej več kokr pa 3 letno srednjo šolo, da bi ti blo lahko mal lažje v življenju, se pa spravš narest še enga al pa dva, zato da se lahko še naprej cuza plačo od staršev in partnerja, ampak vse za to da ima otrok kej od tebe, ker ko si se ti rodila so tvoji starši tud bli doma oz. so iz službe prhajal že ob 14ih! :roll: :roll: :roll:

Dobrodošla v 21. stoletju...

iz ene skrajnosti v drugo....
no moji niso prihajal ob dveh, kvečjemu po 4h itd. imela sm srečo da sm doma imela 12 let starejšo sestro, ki je prevzela del nalog,...učasih se mi je zdel muka sm ko zdej pogledam nazaj, večina mojih vrstnikov k so mel starejše brate oz. starše ki so bli bolj prisotni so jo dost dobr odnesl,...ostali pa so zabredl v različne težave, pa smo se družli v istih krogih itd. sam pravim ,da pač kariera in denar ni vse,...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov