Imena vaših partnerjev?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LittleGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Mojemu lubiju pa je ime Jernej
In ne v bistvu me sploh ne bi motilo kakšno ime ima, ker je njegova osebnost tista, ki je najpomembnejša. Ime je navsezadnje samo ime.
In ne v bistvu me sploh ne bi motilo kakšno ime ima, ker je njegova osebnost tista, ki je najpomembnejša. Ime je navsezadnje samo ime.
I've gotta get a move on with my life. It's time to be a big girl now and big girls don't cry.
-
zazu - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 9. 2007
- Kraj: nova gorica
men se pa zdi d mam rajš janeza, franca, antona, jožetaipd. kukr pa kšnga michael-a, johnny-ja, biran-a, ki so slovenci.ful me moti, da dajejo slovencem ameriška imena če ni nujno(če ni recimo fotr alpa mt američan/ka).res mij grozno.sam ok, bi ga sprejela useen če bi biu moj.
-
ashanty - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 9. 2007
- Kraj: Šempeter
Js mam Tomaža in mi je full lepo ime,
drugače pa sem imela fante z imeni Tone, Grega, Darko.
Mi je res čudno če ima fant starinsko ime, naprimer Toneta, sploh nisem mogla poklicat po imenu(skor nikol)
ampak,nebi pa zarad imena pustila fanta.
drugače pa sem imela fante z imeni Tone, Grega, Darko.
Mi je res čudno če ima fant starinsko ime, naprimer Toneta, sploh nisem mogla poklicat po imenu(skor nikol)
ampak,nebi pa zarad imena pustila fanta.
Zadnjič spremenil ashanty, dne 20. Sep. 2007 21:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men je od zdej že bivšega ime čist najlepše (še zmeri, čeprav se mi je zameru ) - Lenart. Vsi pravijo da je obupno, men je pa res tk všeč, zarad imena mi še tok bolj ne gre iz glave.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
mičkena - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2007
niti slučajno me ne bi motilo to..na začetku bi mi blo mogoče smešno, bi se hecala na ta račun, če pač tip ne bi bil zatežen in ne bi prenesu heca, sam pol že ne bi bil zame,ampak to je druga zgoddba.uglavnem, pri meni ime ne igra nobene vloge.
- ewca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
meni se zdi brez veze da če ma en domače slovensko ime da ga pa poj pustiš, to se mi zdi da to ni nobena ljubezen, če to nardiš, važno je kakšno je njegovo obnašanje, da ti kaže svoja čustva in te ljubi. drgač mojmu je ime tine , bivšima pa: david pa jurij
Boys break harts so why don`t you break their neck.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Hmm...bivši so bli Daniel, Miha, Goran, Uroš, ampak to sami neresni...zdaj pa ne povem
Houd de wereld tegen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov