Imena vaših partnerjev?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ulreoas - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2007
Moj dragi je Uroš in je prav fletno ime, da ne govorim o njem in njegovi fletnosti
Ne vem in ne razumem kaj bi imelo ime pri vlogi izbire partnerja!? Da bi gledala na ime partnerja bi morala bit že mal butasta!! Nikoli se nisem in se nikoli ne bom ubadala z takimi malenkostmi!!
Ne vem in ne razumem kaj bi imelo ime pri vlogi izbire partnerja!? Da bi gledala na ime partnerja bi morala bit že mal butasta!! Nikoli se nisem in se nikoli ne bom ubadala z takimi malenkostmi!!
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
hja.. moj bivši je biu Vinko.. kar je res tak dedkast ime.. ime je pa dobu po svojmu dedku, tko da nč čudnga.. ni me motil.. mi je blo pa smešn k sm ga folku predstavlala k so vsi tko čudn sprašval kako?? Vinko?? sicer pa to res ni važn se mi zdi...
zdejšnmu je pa tko ime kt bi blo men če bi bla fantk.. Anže.. kar je čist običajn ime za mojo generacijo..
no ja.. sm se na un vic spomnla.. k ma ena bejba novga tipa.. pa razlaga mami o njemu pa jo mami vpraša "Kako mu je pa ime?" pa prav tamala "Izudin.." pa jo mami prekine "Aaa! Iz Udin? Italijan je??" pa prav tamala "Ne ne mami... Izudin mu je ime.." hihi.. ampak to je pa že čist druga zgodba
Angie
zdejšnmu je pa tko ime kt bi blo men če bi bla fantk.. Anže.. kar je čist običajn ime za mojo generacijo..
no ja.. sm se na un vic spomnla.. k ma ena bejba novga tipa.. pa razlaga mami o njemu pa jo mami vpraša "Kako mu je pa ime?" pa prav tamala "Izudin.." pa jo mami prekine "Aaa! Iz Udin? Italijan je??" pa prav tamala "Ne ne mami... Izudin mu je ime.." hihi.. ampak to je pa že čist druga zgodba
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
- Black Kitty
Nejc
Tipa nisem nikoli zbirala po imenu, čeprav imam pa rada, da je slovensko ime
Tipa nisem nikoli zbirala po imenu, čeprav imam pa rada, da je slovensko ime
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
Jz sm enkrat že dolg nazaj hodila z Jožetom. Takrat sm bla stara okol 21, on pa dve leti mlaši. In priznam, k sm ga srečala, mu sploh nism vrjela, da je tko mladmu pa luštnmu fantu res tako ime. In mi je mogu prow pokazat osebno takrat. Kaj je blo smeha.
Ampak pol k sm se navadla, no tud zdej, sploh nism več pozorna na to. Ne vem, ratal mi je navadn, pač ime kot ime. Itak je bistven človek kot osebnost. In to je tist k ti ostane v spominu..
Ampak pol k sm se navadla, no tud zdej, sploh nism več pozorna na to. Ne vem, ratal mi je navadn, pač ime kot ime. Itak je bistven človek kot osebnost. In to je tist k ti ostane v spominu..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov