Imena vaših partnerjev?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
Moj ma sicer eno čist tako ime, k ga majo mladi in stari...
Sicer pa poznam eno ful fensi punco, k je res pedantna, ampak ima fanta z imenom Jože... Ta Jožko je čista faca in če ti je všeč vizualno in da se vjameta pomoje ni važno ime... Kolegica ma Lojzeta.... ampak je tud faca... Zakaj bi zarad tega blo koga sram...
Jaz se imenam ne smejem, ker to so imena ktera so bla všeč njegovim staršem, in sprejemam vsakršno ime... Sej, mogoče je res da se ti sprva mal čudno zdi če je kakšno ime bolj starinsko, kot so Lojze, Francelj, Štefan... ne vem... pač imena so imena in proti temu ne moremo nič, in ne bi me bilo sram predstavit svojga tipa. Lahko pa rečem drugače, bolj so mi grda nova imena, kjer sta dva samoglasnika skupej, al pa kašna nasploh nova imena... rada mam tiste vmesna imena... ne moderna in ne starinska...
Sicer pa poznam eno ful fensi punco, k je res pedantna, ampak ima fanta z imenom Jože... Ta Jožko je čista faca in če ti je všeč vizualno in da se vjameta pomoje ni važno ime... Kolegica ma Lojzeta.... ampak je tud faca... Zakaj bi zarad tega blo koga sram...
Jaz se imenam ne smejem, ker to so imena ktera so bla všeč njegovim staršem, in sprejemam vsakršno ime... Sej, mogoče je res da se ti sprva mal čudno zdi če je kakšno ime bolj starinsko, kot so Lojze, Francelj, Štefan... ne vem... pač imena so imena in proti temu ne moremo nič, in ne bi me bilo sram predstavit svojga tipa. Lahko pa rečem drugače, bolj so mi grda nova imena, kjer sta dva samoglasnika skupej, al pa kašna nasploh nova imena... rada mam tiste vmesna imena... ne moderna in ne starinska...
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Uradno Andrej, ampak ga kličem Piki... skos
- mala zvezdica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
moj je franci.....na začetku je res malce čudno zvenelo v mojih ušesih....vendar sem se hitro privadla in zdaj mi je prou ql ime.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Sej ne vem al sem že pisala v to temo al ne, ne da se mi vseh strani čekirat.
Moj je Marko .
Dost folka ga pa kliče Marči, predvsem moji sorodniki ker mamo v bližnjem sorodstvu 4 Markote z mojim vred hehe in pol en je Mare, drug je Marko, moj je Marči, ta četrt pa spet Mare(sam tega ne vidmo pogosto). .
Moj je Marko .
Dost folka ga pa kliče Marči, predvsem moji sorodniki ker mamo v bližnjem sorodstvu 4 Markote z mojim vred hehe in pol en je Mare, drug je Marko, moj je Marči, ta četrt pa spet Mare(sam tega ne vidmo pogosto). .
-
miss.sunshine - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2008
- Kraj: Piran
Moj tip pa se klice alexandar.ampak usi ga klicejo ninek.
sploh nima veze eno z drugim.sam js ga nikoli ne poklicem po pravem
imenu..vedno ninek al pa nino.in to ime mi je ful ful ful usec.
ce bi spoznala tipa in bi se mi predstavu lojze, josko, stefko,
nevem..bi se vrjetno smejala..sam ime me nebi oviralo pri nicemer.
sploh mi ni mar kako bi se tip klicau.sam da je tak kot si zelim.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
miss.sunshine napisal/-a:Moj tip pa se klice alexandar.ampak usi ga klicejo ninek.
omg, a si ti sploh predstavljaš, kako bi se tak fant počutil zraven tebe?? očitno ne. in potem te to ne bi oviralo pri ničemer, verjamem pa, da njega bi. nikoli ne bi želela hoditi z nekom, ki se smeje mojemu imenu.
sicer so pa vsa imena lepa na svoj način in človeka zaznamujejo. meni je recimo dosti bolj všeč malo nenavadno ime, ker danes so tako ali tako že vsi denisi in markoti in damjani in ne vem kdo vse.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]