Imena vaših partnerjev?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
moj lubi pa je Jaka.Lahko bi bil tut Hubert zart mene važn d je moj!
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Mojemu fantu je ime Emil. Na začetku nisem vedela, kako naj ga kličem, saj sem ga spoznala kot Lime (njegov vzdevek) in mi je bilo čudno, da ga bi klicala Emil. Zdaj je vse cool in sem vesela, da mu je tako ime, ker jih je ful malo s takim imenom. Najbolj važno pa je, da se imava rada.
-
bleona - Komunikatorka
spice girl napisal/-a:Mojemu fantu je ime Emil. Na začetku nisem vedela, kako naj ga kličem, saj sem ga spoznala kot Lime (njegov vzdevek) in mi je bilo čudno, da ga bi klicala Emil. Zdaj je vse cool in sem vesela, da mu je tako ime, ker jih je ful malo s takim imenom. Najbolj važno pa je, da se imava rada.
emil je men ful lepo ime
...zadnje case sem slisala za 5 parov ki je dobilo fantka-dojencka in so mu dali ime lovro...Dokaj starinsko ime,lepo,vendar je ze skoraj opusceno samo zgleda da se spet prijema
No da ne bom cist OT...Jaka,Davor
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Marko
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*SmOtkyca* - Sramežljivka
- Kraj: Novo mesto
mene ne bi čisto nič motilo če bi imel starejše ime! Zdaj je to še bolj popolarno drugač je pa mojemu ime BLAŽ
-
Sanda - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: Ljubljana
missy* napisal/-a:Sanda, iz kje pa je tvoj, ker jaz tudi poznam enega armina (armanija )
druace sem pa jaz mela use z normalnimi imeni, ampak zdajsni ma pa res lepo ime
ooouuuuu
S trnovga
with every goodbye, you learn...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov