Imena vaših partnerjev?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
BlackPerla - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2007
- Kraj: Celje
Mitja . Druge sem kao pozabla .
-
BlackPerla - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2007
- Kraj: Celje
Ja res. Pa priznam, da določena imena so men všeč.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Moji so bli pa Tomaž, Žiga in zdaj Rok. To je to.
- fridriha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2007
oj!
mene ne bi motlo če bi hodla s kašnim francom, jožefom al kej js vem...glavno da mi je ON všeč!
pa, ČE ŽE morm zbirat samo zaradi imena (kar pa valda ne delam) imam raje tipe s kakšnim posebnim imenom....da ni lih kaki marko al luka al janez, no...
pa, če pride, je tud kul...sam bolš kej druzga
pa pa
mene ne bi motlo če bi hodla s kašnim francom, jožefom al kej js vem...glavno da mi je ON všeč!
pa, ČE ŽE morm zbirat samo zaradi imena (kar pa valda ne delam) imam raje tipe s kakšnim posebnim imenom....da ni lih kaki marko al luka al janez, no...
pa, če pride, je tud kul...sam bolš kej druzga
pa pa
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Men so pa všeč "starinska" imena ... nekaj posebnega so, če jih nosijo mladi in dobri tipčki
Mene osebno ime, pa naj bo starejšega datuma izdelave, južno, severno itd. ne bi nikoli odbilo. Samo še bolj zanimivo bi se mi zdelo. Sem že spoznala kakega Franca, Jožeta, Lovrota, Ivana, Amirja ... sami hudi tipi
Mene osebno ime, pa naj bo starejšega datuma izdelave, južno, severno itd. ne bi nikoli odbilo. Samo še bolj zanimivo bi se mi zdelo. Sem že spoznala kakega Franca, Jožeta, Lovrota, Ivana, Amirja ... sami hudi tipi
- Matejch
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 3. 2008
Sej ime sploh ni važno. Prvič mal presenečeno pogledaš, potem se pa navadiš ... Kot na vsa druga. Pa tudi drugi se navadijo.
Poznam folk, ki ima starinska imena (prijatelji, partnerji prijateljev) ... In prvič se ti zdi res mal čudno, da ima tolk star človek, tako ime, ampak se hitro navadiš in potem ti je čisto vseeno.
Če pa je tip skenslal punco zaradi njenega imena, je pomoje še kaj drugega vmes. Če bi bila to ljubezen njegovega življenja, bi mu bilo čisto vseeno četudi bi bila Genovefa!
Poznam folk, ki ima starinska imena (prijatelji, partnerji prijateljev) ... In prvič se ti zdi res mal čudno, da ima tolk star človek, tako ime, ampak se hitro navadiš in potem ti je čisto vseeno.
Če pa je tip skenslal punco zaradi njenega imena, je pomoje še kaj drugega vmes. Če bi bila to ljubezen njegovega življenja, bi mu bilo čisto vseeno četudi bi bila Genovefa!
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jaz pa priznam, da se mi imena izpred 50 let zdijo malo čudna... kot neka lepotna napaka ... saj vem da je to otročje z moje strani, ampak meni bi tudi blo malo čudno, da bi ga drugim predstavljala: to je pa Franci (Jože, Janez) ... ampak če bi mi bil tip sicer noro všeč - zakaj pa ne... ampak vseeno so mi bolj všeč 'normalna' imena.
Imam pa enega ful dobrega frenda, ki ima tudi ime, ki danes več ni pogosto, pa me to niti malo ne moti na njem, ker mi je pač kot oseba ful zakon.
Aja, malo smo se oddaljili od teme in zabluzili v 'čudna imena' .... moj sedanji (in upam da do konca) je pa Andraž.
Imam pa enega ful dobrega frenda, ki ima tudi ime, ki danes več ni pogosto, pa me to niti malo ne moti na njem, ker mi je pač kot oseba ful zakon.
Aja, malo smo se oddaljili od teme in zabluzili v 'čudna imena' .... moj sedanji (in upam da do konca) je pa Andraž.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
V Oš sem imela sošolca po imenu Jože (klicali smo ga Joži) in se tut nihče ni norčeval iz njega. Bil je prava faca. Še danes, če se srečava, sva vesela in si imava kaj za povedat (kako gre komu od naju). Drugače pa sta bila moja bivša fanta Tomaž in Nejc, zdajšnji mucek pa je Borut
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]