Imena vaših partnerjev?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Aloha napisal/-a: Umes ni blo nobenga old skul zaznamovanga, najlepši mi je biu svoje cajte Luka, kr je biu moj prvi in kr bi se dotično ime prjelo mene, če bi se rodila z lulčkom . .
Ja, saj Luka je precej pogosto ime, baje je zadnje čase na prvem mestu pri fantkih ...
Btw, jaz tud kar nekaj oseb s tem imenom poznam, med drugim tud enega navdušenega surfarja / boardarja, pa še ene tok je star kot ti, Aloha... Pa Havaji so mu všeč...
Mogoče je pa isti oz. tist tvoj ...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, ne bo isti, kr je "moj" pet let starejši, pa še srfa ne. Bi pa tega z veselem spoznala .
Ja, ja, konc OT .
Ja, ja, konc OT .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Urshay - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2007
*purple* napisal/-a:In najalepše ime mi je že prej bilo in vedno bo in tko bi tud sina poimenovala (sam dragi nč ne ve o tem da je bil istoimenski moj "bivši")-Erik.Erik mi je svetovno najlepše ime.
hehe, mojemu hrčku je blo Erik ime in mi je tudi full lepo ime! drugače pa mam zdaj Sebastjana ... brez i-ja ! sem pa mela že Denisa, Martina, Radoja, Mitja... vglavnem imena mi niso nevem kak pomembna
-
*spela* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
no angel je rekla d ji je biu ime miran čudn, tut js se ga pr bivšmu nism mogla navdt... ga pač nism klicala po imenu dokler se nisem navadla... tko d js se strinjam d so imena pomembna. me pa zanima kko reagirajo punce k poznam enga Rožleta, sam ne vem če ma kšno punco. ampak mu ta ime full paše! ne predstavlam si d bi biu kej druzga. drgač je pa sin enih družinskih prjatlov. sam mislm d je še osnovna šola. moj ma pa precej navadn ime hvala bogu. ampak sem mela lih tko probleme ga na začetku poklicat, pa še zdej mi je včasih čudn če on mene po imenu pokliče. tko se šele zavedaš d se zlo mal kličemo po imenih.
starinsko ime... mela bi full problem se ga navadt. ampak ga zato ne bi pustila. sam kkšn nick bi mu dala.
aja, še eni družinski prjatli so dal pa sinu ime mick - pa še eno slovensko ime. pa ga noben ne sme poklicat nick. se dela d tega imena sploh nima.
mela sm pa eno znanko k je bla desiree in eno k je bla agata. pa sm ju čis lahko tko klicala. tko d ... sto ljudi sto čudi...kot je že ena prej rekla
starinsko ime... mela bi full problem se ga navadt. ampak ga zato ne bi pustila. sam kkšn nick bi mu dala.
aja, še eni družinski prjatli so dal pa sinu ime mick - pa še eno slovensko ime. pa ga noben ne sme poklicat nick. se dela d tega imena sploh nima.
mela sm pa eno znanko k je bla desiree in eno k je bla agata. pa sm ju čis lahko tko klicala. tko d ... sto ljudi sto čudi...kot je že ena prej rekla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]