Imena vaših partnerjev?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
itak da je važno njegovo srce bla bla bla, ampak do neke mere je tudi ime pomembno (valda pa ni odločilno). mene določena moška imena tako odbijajo, da že zaradi tega ne bi mogla o nekem tipu razmišljat kot o potencialnem partnerju. če bi se kdaj dejansko zaljubila v tipa z groznim imenom, bi verjetno drugače razmišljala, ampak se do zdaj še nisem.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Smo meli zadnjič eno prigodico, ko sem enega kolega, ki mu je ime Zlatko, predstavila drugi kolegici. Pol ko je odšel se je začela ful smejat, meni pa niti potegnilo ni, ker ga že dolgo poznam, pa sploh ne porajtam da ma malo smešno ime.
Houd de wereld tegen
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Sej če poznaš človeka dlje, začneš jemat njegovo ime za samoumevno, da k njemu paše in da mu paše.
Moj ima tako ime, za katerega sem vedno govorila, da bo tako ime mojemu otročku - vedno mi je bilo to ime najlepše. Pa zanimivo je, da sem bila pred njim "zaljubljena" v tri njegove soimenjake. Očitno to ime deluje čisto magično name .
Moj ima tako ime, za katerega sem vedno govorila, da bo tako ime mojemu otročku - vedno mi je bilo to ime najlepše. Pa zanimivo je, da sem bila pred njim "zaljubljena" v tri njegove soimenjake. Očitno to ime deluje čisto magično name .
-
TeLLy - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2007
Pri meni j blo tut tko. Mam tut fanta z imenom ki mi je bil že od nekdaj zelo všeč (mogoče zato ker je bilo moji prvi ljubezni tako ime). In sem pred sedanjim fantom imela že tri njegove soimenjake. Mislim da ime nima nobene veze pri izbiri partnerja-to je verjetno naključje. Ko sva se spoznala s sedanjim fantom sem ga najprej poznala po vzdevku pa mi je bil takoj všeč. In bi bila z njim tut če bi mu bilo drugače ime.
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Moj srček je pa Dejan Bivši pa:Žan,Jan,Gašper,Boris(ta mi ni bil ravno všeč no ),Uroš..nisem mela nobenga s kšnim nenavadnim imenom.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js sm mela do zdej že 3 Gregate (no z enim nisma hodla, ampak sam neki mutla) - sam mi to ime ni kej preveč všeč. Mela sm že tud enga Janeza, pa mi je blo nekak res bedno in čudno - se kr nism mogla navadit (sicer sma bla pa mal časa skup, če bi bla dlje, bi se verjetn navadla). En je bil tud Miran, sam tega pravzaprav niti ne štejem zravn, ker je to blo v 7. razredu OŠ in je bla to taka zveza - držanje za roke in sramežljivo gledanje (drugač mi je pa to ime grozno). Še en moj bivši je bil Danijel oz. smo ga vsi klical Dani, kar se tud ne sliši nevemkak lepo. 2 moja bivša ki sta mi mela res ful lepo ime sta pa bla Filip in Lenart. Grdo ime me ne moti ravno do te mere da bi kerga odjebala sam zarad tega, mi je pa ful fajn, če ma lepo ime, ker sm pol tk ponosna zmeri ko ga kej omenim hahaha.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Pr mojih zvezah, wannabe zvezah in škmljfz zvezah je pa prevladovala črka M kot začetnica imen ... Matej, Mitja, Matic, Matic, Martin, Marko.
Umes ni blo nobenga old skul zaznamovanga, najlepši mi je biu svoje cajte Luka, kr je biu moj prvi in kr bi se dotično ime prjelo mene, če bi se rodila z lulčkom . Zdej me ob omembi rahlo spreletava srh, heh.
Umes ni blo nobenga old skul zaznamovanga, najlepši mi je biu svoje cajte Luka, kr je biu moj prvi in kr bi se dotično ime prjelo mene, če bi se rodila z lulčkom . Zdej me ob omembi rahlo spreletava srh, heh.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
moj maček je Luka
drgač pa moja imena...Hmm...začelo se je z Alenom, potem je bil Ciril ( ), Klemen, Ali, Zvezdan.Zdej je Uroš.
vsekakor nevsakdnja imena.Tud pri tistih one nihgt stand yust kissing varianta, so bla "nevsakdanja" imena, oziroma nepopularna pri mladih; Roman, Senad, Erik, Domen na kvadrat ( ), ....
In najalepše ime mi je že prej bilo in vedno bo in tko bi tud sina poimenovala (sam dragi nč ne ve o tem da je bil istoimenski moj "bivši")-Erik.Erik mi je svetovno najlepše ime In vsi so ga klicali z nick nejmom, jaz pa skos po imenu, sploh se ism mogla naveličat imena (ne njega neki časa-sva kr dolg časa mutila ob večerih) ampak sej, pravm..Ime že od prej.
Mi je pa od mojga Pikija tud lepo ime, pa prov paše mu.
drgač pa moja imena...Hmm...začelo se je z Alenom, potem je bil Ciril ( ), Klemen, Ali, Zvezdan.Zdej je Uroš.
vsekakor nevsakdnja imena.Tud pri tistih one nihgt stand yust kissing varianta, so bla "nevsakdanja" imena, oziroma nepopularna pri mladih; Roman, Senad, Erik, Domen na kvadrat ( ), ....
In najalepše ime mi je že prej bilo in vedno bo in tko bi tud sina poimenovala (sam dragi nč ne ve o tem da je bil istoimenski moj "bivši")-Erik.Erik mi je svetovno najlepše ime In vsi so ga klicali z nick nejmom, jaz pa skos po imenu, sploh se ism mogla naveličat imena (ne njega neki časa-sva kr dolg časa mutila ob večerih) ampak sej, pravm..Ime že od prej.
Mi je pa od mojga Pikija tud lepo ime, pa prov paše mu.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
No ime definitivno nikol nebi mogel bit razlog, da koga skenslam... ok, priznam, da če bi bilo kako čudno ime, da bi mi bilo mogoče na začetku mal smešno, ampak to se pol itak navadiš.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]