Imena vaših partnerjev?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Bulma napisal/-a:Moj je tudi Marko
Moj tut!
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
Ime ji je Lojzika
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
-
Vojcha - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
Me ne bi motilo, če bi bilo fantu, ki mi je všeč ime Lojze ali pa Franci. Dokler je dober do mene in me ima rad.
Drugače pa...Mojemu fantu je ime Miha
Imela pa sem npr. Darjan(3leta), Luka(3mesce), Roberth(iz Californie 3mesece ''občasnih srečanj'')...
Drugače pa...Mojemu fantu je ime Miha
Imela pa sem npr. Darjan(3leta), Luka(3mesce), Roberth(iz Californie 3mesece ''občasnih srečanj'')...
-
tejchaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2007
moj je pa primož bivši so pa jure,nejc,tomaž ... blabla. Do zdj sm mela več al manj take tipe k so mel tko navadna imena, "popularna" ... poznam pa enga k mu je ime Bekim, funny.
sam menm da ime ni tok pomembn.... če ma že res toook grozn ime ga še useen lah kličš "srči" "lubi" itd.
sam menm da ime ni tok pomembn.... če ma že res toook grozn ime ga še useen lah kličš "srči" "lubi" itd.
-
Amaretto - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2008
Moj je tud Miha.. drgač se mi samo ime sploh ne zdi pomembno, ker ime ne pove ničesar o človekovemu karakterju.. Ok je pa res, da lahko smešno al pa staro ime marsikej popestri
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Pussy_Cat napisal/-a:andrej mu je ime
Mojemu tudi
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
tejchaaa napisal/-a:moj je pa primož bivši so pa jure,nejc,tomaž ... blabla. Do zdj sm mela več al manj take tipe k so mel tko navadna imena, "popularna" ... poznam pa enga k mu je ime Bekim, funny.
če ne bi vidla da si z ljubljane, bi mislla da to piše moja kolegica
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov