Imena vaših partnerjev?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 19. Jul. 2007 23:23

Mene sam zanima, ali je pri vas pomembno kako ime ima vaš (potencijalni) partner? ..
Vas je sram predstavlat tipa / punco s starinskim imenom? ( ali vas bi bilo sram..)

To me zanima, ker se je pač prejšnji tedn zgodilo, da je en tip odslovil kolegico, sam zarad njenega imena - ker je pač kao starinsko ( jožica ..)
Je reku da je kul bejba in use, sam da ne misli prjatlom predstavlat punco s takim imenom..

Se pravi.. punce .. bi imele kakšnega fanta s starinskom imenom ( Jože, Franci.. ipd. )

In fantje..ali bi imeli punco s starinskim imenom .. npr. Jožica.. ?
:?:

Bash me zanim kaj boste povedli :wink:

- Aja.. pa vzdržite se komentarjov, da je tip bedn pa to.. kajti to smo že pogruntali - komentirajte izključno moja vprašanja :oops:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 19. Jul. 2007 23:25

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
natašika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a natašika » 19. Jul. 2007 23:27

hjoj ne vem.. sam po moje je res mal čudno vse skup.. sej če si navajen in to je vrjetno kul.. samo če pa na novo nekoga spoznaš.. pol pa bolj težko.. se pravi.. jaz vrjetno ne bi bila skup s takšnim tipom.. čeprav je težko rečt dokler sam tega ne doživiš.. :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Jul. 2007 23:29

ja da nam res zbirala tipa po imenu :lach: briga mene kako mu je ime, pa zarad mene če je Leopold :D no, verjetn bi se mal zasmejala ko bi zvedla da mu je tko ime, ampak ne izbiram fantov po imenih :)

drgač je pa moj fantič Uroš...
Bivši so mel pa tud dokaj normalna imena (sm raj brisala da nou kej)...
edini ki bi mogoče izstopal so bli Zvezdan (sploh ful lepo ime in čist do konca romantično tko kot je bil tud on romantičen), Alija (preko kolpe seveda
:D ) in Elvis (kar je ubistvu normalno ime).

Da bi pa tipa odslovila če bi mel čudno ime...Sej nism munjena :D :roll:
Zadnjič spremenil *purple*, dne 19. Jul. 2007 23:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
TiGy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a TiGy » 19. Jul. 2007 23:30

Hmm ja priznam da bi mi blo bedno če bi imel neko starinsko ime. Mogoče bi se sčasoma privadla, sam ne bi mi blo pa prijetno...ne vem no :?
Uporabniški avatar
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ciber_girl » 20. Jul. 2007 0:00

Nikoli me ne bi bilo sram zaradi fantovega imena...A ni vseeno? V bistvu je važno le to, da se ujemata in te ima rad.
Da ne gledam na imena, ti bom pa napisala nekaj imen bivših fantkov: Slavko, Nejc, Jože, Tadej, Robi, Albin,...itd... :D
Pač nekaj imen sem izbrala, ki so bila zanimiva, ampak res nikoli pa ne bi fanta zapustila zaradi njegovega imena.
Lahko pa povem, da se je moja kolegica nekaj časa sekirala, ker je bilo njenemu fantu ime Uroš. :roll:
Pač...100 ljudi...100 čudi...
Ampak tudi ona je ugotovila, da tu ime pač nima veze. :lol:
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 20. Jul. 2007 0:10

Kaj Lenart velja za starinsko ime? :D Men je tud ful lepo, mojemu (sej niti ne vem kaj točno mi je) je tak ime, pa se mi res dopade. :cool:

Drugač pa, vem da je narobe in zlo grdo od mene da tak mislim, ampak bi me kr mal matral če bi mel moj fant kako ful starinsko ime ... Sej ne da bi me blo ravno sram ga predstavit, sam bi me mal žrlo no. Npr. nekoč sm hodla z nekom ki mu je blo ime Janez, pa sm se ful težko navadla. Glupo, sej vem, sam ne morm pomagat. :oops:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 20. Jul. 2007 0:43

Ermmm... like no! Recimo po imenih je od mojih najbolj izstopal Stane, pa je bil super in tud ni mi blo niti najmanj nerodno ga predstavit. Meni se je zdelo tako luštno, partizansko ime :D
Uporabniški avatar
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Leann » 20. Jul. 2007 2:01

Ma kaj pa vem... Ni mi ime ravno pomembno. Ne bi zdaj "odslovila" tipa, ki bi mi bil drugače ful všeč, samo zato, ker bi mu bilo ime Francl... Recimo moj sedanji fant pa niti nima slovensko ime, pravzaprav je precej unikatno ime (vsaj za Slovenijo, pa tudi po tujini ni tako zelo razširjeno).
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 20. Jul. 2007 7:36

Un k mene mede ma tud tako ime, da ne vem kaj staršem ni blo jasn... ampak js ga kličem v skrajšani obliki... že skor ljubkovalno... :D

Drugač je pa men vseen kr se imena tiče... Tiste ki ste z gorenjske boste vrjetn dojele kerga mislm, ampak recimo tip bo skor polovico Kranja podedoval, fajn zgleda, simpatičn je tud... ime pa starinsko, da bolj starinsko ne more bit... pa se ga ne bi nobena branla pomoje, če bi bil še frej... :D :D
Always look on the bright side of life!
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 20. Jul. 2007 8:20

Heh priznam,da meni tud malo zašteka,če se mi tip predstavi z kakšnim takšnim imenom.Sam kaj češ imena si ne zbiraš sam.Poznam dva,ki sta moje starosti in enemu je ime Zlatko drugi je Stanko.Pa oba prijetna človeka tako na pogled kot tud njun karakter.
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 20. Jul. 2007 8:27

Itak da me ne bi motilo. Kaj si drugi mislijo mi je popolnoma vseeno, itak se med sabo ponavadi ne kličeva z imeni ampak kakšnimi vzdevki oz izpeljankami iz imena. Tako da ime res nima nobene vloge pri izbiranju potencialnega fanta :wink:
Uporabniški avatar
Lalama
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Lalama » 20. Jul. 2007 8:30

Men tud to ni kej preveč važn.. Mam recimo enga kolega Stojana, pa je ful fajn in mi ni problem predstavt ga komurkoli.. Folk prvo mal čudn pogleda, pol se pa pač nekak navad, ker je itak tok kul oseba da pozabš na ime..

Tipa s "starinskim" imenom sm mela do zdj samo enga (Jože), ampak je ful nadležn človk, tko da se je pol zato končal, ne pa zarad imena :)
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 20. Jul. 2007 9:33

Meni bi se pa zabavno zdelo, da bi bilo npr. mojemu ime Joško, Francl, Frenk....mene ne bi to popolnoma nič zmotilo.
Me prej moti, da se zadnje čase vse več pojavljajo ista imena.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 20. Jul. 2007 9:43

No jaz imam fanta, ki mu je ime Jan.

Bivšemu je bilo ime Georg kar je zelo lepo ime tudi.

Da bi fante zbirala po imenu pa zihr ne...to se mi zdi bolano, da gledajo nevem nekateri kako je enem ime...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov