Imena vaših partnerjev?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- maligizmo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2007
- Kraj: Domžale
Mojmu fantu je pa ime Aleš. Prej mi ful ni blo všeč to ime, zdej sem se pa čisto zalubla vanj. Bivši so imeli pa sama klasična imena, Blaž, Primož, Tomaž, Aljaž (hm, se samo meni zdi al se nek vzorec ponavlja?). Eden je bil pa Alain (izg. alén). meni se je zdelo noro seksi
Sicer pa ime res ni pomembno, človek te prepriča z značajem.
Sicer pa ime res ni pomembno, človek te prepriča z značajem.
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
Moj pa je Sebastjan pa mi je ful všeč njegovo ime...res ful, ko sem bla mlajša sem vedno govorila da moj otrok Sebastjan
-
sweet21 - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2007
- Kraj: lj
Jst tut nebi skenslala tipa zaradi imena, to sploh konc koncev ni tok zlo važno, itak ga lahko kličeš z vzdevki, če bi te že tok zlo motil.. Mojmu je ime Miha... Pa tut od bivših ni biu noben ime nič posebnega ( Matej, Andrej, Rok, Klemen..)
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
js tut verjetn ne bi zavrlna tipa zarad imena, sam ni pa res, da se da iz vsazga imena narest ljubkovalnico ..
Zadnjič spremenil super_shine, dne 13. Nov. 2010 10:27, skupaj popravljeno 1 krat.
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
Mojemu fantu pa je ime Mitja in mi je puna všeč... Edino bivša fanta sta imela nekoliko starinsko ime in sicer: Božo in Borut, ostali pa so imeli povprečna: David, Denis, Gregor...
-
Lenna - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: ..tam nekje...
jst trenutno še samska ...
drgač pa ..heloooouuu da bi tipa pustila ker mu je ime Franc, Jože, Marjan......kaj me briga zarad mene je lahko Sveti Peter - če je tak kot treba bit.
lp,
lenna
drgač pa ..heloooouuu da bi tipa pustila ker mu je ime Franc, Jože, Marjan......kaj me briga zarad mene je lahko Sveti Peter - če je tak kot treba bit.
lp,
lenna
...u u u moj mali kakadu...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov