Imena vaših partnerjev?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men se pa ime Rožle niti ne sliši (več) tak grozno, ko sm ga mal večkrat slišala, sm se ga kr nekak navadla. Sicer sm pa itak mnenja da se vsakga imena sčasoma navadiš in čist lahk se zgodi, da ti grdo ime kmal postane lepo, ko se zaljubiš v enga s takšnim imenom. No edino če bi mela kakga tipa Rajkota al pa Vojkota itd., pol dvomim da bi se to zgodilo, sicer pa se mi je že večkrat, tak da verjamem v to.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Sj sm že pisala v to temo, če se prov spomnem, ampak bom še enkrat
Moj tipčk je Gašper, jst mu rečem Gapi. Pred tem sm mela pa, hmmm (ok, zdj štejem tud neresne zveze)...Rok, Dejan, Boštjan, Blaž, Grega, Miha-el, Sandi, Sebastjan, Sašo, Jernej, Mare, Klemen, Robi...eh ne da se mi več razmišlat
Moj tipčk je Gašper, jst mu rečem Gapi. Pred tem sm mela pa, hmmm (ok, zdj štejem tud neresne zveze)...Rok, Dejan, Boštjan, Blaž, Grega, Miha-el, Sandi, Sebastjan, Sašo, Jernej, Mare, Klemen, Robi...eh ne da se mi več razmišlat
-
powerpuff - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: lj
Men je biu usec en Rozle, prou lep ime pri bivsemu mi je bilo ful smotan, ker ga sploh noben ni klical po njegovem pravem imenu in ga je bil tut sam nenavajen (ceprav je lepo ime, SImon), bedno se mi je pa zdelo, da bi ga klicala po vzdevku in pol ga sploh nisem velikrat poimenovala
-
catty - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2005
- Kraj: primorska kjer je vedno sončk, tud kdr ga ni
uf, meni pa so ble imena Kristjan in Danjel vedno tkoo huda, pomoje zato k sta jih dva huda tipa nosila
mah zdej niti ne gledam več tok na imena, najbol grozno mi je blo ko se je en predstavljal za kristjana, ime pa mu je blo kuštrim...jaooooo
mah zdej niti ne gledam več tok na imena, najbol grozno mi je blo ko se je en predstavljal za kristjana, ime pa mu je blo kuštrim...jaooooo
- zajčicaBunny
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 9. 2007
Meni se pa večina malo starejših imen ki ste jih naštele sploh ne zdijo grozna ampak so mi prav fajn in tudi mi ne delujejo stara.
Recimo meni je ime Miran ful všeč, pa pojma nimam kaj je razlog zato, k poznam mnde sm dva pa še tist tko nč posebnga.
Mislim pa, da fantje drugače odreagirajo na kakšna stara imena punc kot me punce na fantovska. K poznam eno Marijo, k jo je tip prov skenslu. Prvo jo je na vlko osvaju, k je ženska res huda. K se ji je pa predstavu pa ona njemu je pa kr šou, nč ni več sploh reku. Mislim debil totalni.
In kaj potem če imajo malo starejše ime, zato niso nč dugačni od nas. Itak pa v starih časih bi blo pa hecno če bi bil Aleks, Zoja..... K če smo čist iskreni določena današnja imena so tud hecna, sm hvala bogu jih nben ne jemlje kot sramotna!
Imam pa kolega,ki mu je bilo ime Stanko ampak se je preimenoval. Polovico zaradi svoje želje po tem. Druga polovica pa pripada temu da ga je družba izolirala samo zaradi imena. Mislim pravi bedaki hodmo po svetu. In pravi da zdej s tem novim imenom živi čist drug life. Tk da mislim da ima ime ZELO velik vpliv!!!!
Recimo meni je ime Miran ful všeč, pa pojma nimam kaj je razlog zato, k poznam mnde sm dva pa še tist tko nč posebnga.
Mislim pa, da fantje drugače odreagirajo na kakšna stara imena punc kot me punce na fantovska. K poznam eno Marijo, k jo je tip prov skenslu. Prvo jo je na vlko osvaju, k je ženska res huda. K se ji je pa predstavu pa ona njemu je pa kr šou, nč ni več sploh reku. Mislim debil totalni.
In kaj potem če imajo malo starejše ime, zato niso nč dugačni od nas. Itak pa v starih časih bi blo pa hecno če bi bil Aleks, Zoja..... K če smo čist iskreni določena današnja imena so tud hecna, sm hvala bogu jih nben ne jemlje kot sramotna!
Imam pa kolega,ki mu je bilo ime Stanko ampak se je preimenoval. Polovico zaradi svoje želje po tem. Druga polovica pa pripada temu da ga je družba izolirala samo zaradi imena. Mislim pravi bedaki hodmo po svetu. In pravi da zdej s tem novim imenom živi čist drug life. Tk da mislim da ima ime ZELO velik vpliv!!!!
-
*spela* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
no k ste že glih začele še z južnimi... poznam primer, k je bil fant pol-pol. sloven-južnak.imel je ime in priimek južnški. in ko se je spustil v nek posel, ne vem kaj je že blo. je odbijalo stranke ko se je predstavil. pa je pol vzel ženin priimek, ime pa spremenil na slovenskega, je reku d je to očitna razlika kolk lažje stranke dobi. pa je recimo ista osebe, iste korenine, samo slovenski ime pa priimek. res ne morš verjet, kakšno s(m)o ljudje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov