Imena vaših partnerjev?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 20. Jul. 2007 9:50

Jaz mislim, da je vsak posameznik edinstven, ne glede na to, kako ime ima. Ponavadi ga ime še nekako dopolni in naredi za njega samega. Tudi meni ni všeč vsako ime, vseeno pa se trudim, da bi človeka spoštovala in cenila zaradi njega samega in njegove osebnosti, ne pa na podlagi njegovega imena. Včasih še koga sama vprašam, če morda ve, zakaj so mu/ji starši izbrali ravno tako ime. Mojemu fantu je ime Alan :hearts:, bi mi pa bilo vseeno, če bi bil Jože, Štefan, Janez, Franc itd. Pravzaprav poznam 2 Janeza, za katera si ne predstavljam, da bi jima bilo ime Miha ali Luka ali kaj takega; tudi en znanec je Franci pa mu ravno to ime nenormalno paše.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 20. Jul. 2007 10:33

po imenu pa res neb fanta zbirala :D poznam enga Janeza k je komad fletn pa uredu fnt in se ga prej neb branla, čeprov ma starinsk ime :)

drgač pa še nism mela fanta k bi meu "starinsk" al pa "čudn" ime, tko d niti ne morm zdj za zih rečt če bi mi blo nerodn ga predstavt, bl bi blo pomoje men nerodn če bi mela smešn ime se drugim predstavlat ne pa d bi mi blo nerodn d ma moj fnt tak ime...

OT: Dagi ker je pa to d bo podedvou pou Krana :eek: prvič slišm d mamo u Kr take fevde :D
Uporabniški avatar
Jagodkaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jagodkaa » 20. Jul. 2007 12:25

men se tud zdi neumno da ne bi bla z nekom samo zaradi njegovega imena. verjetno bi se mi pač ime zdelo čudno al pa nenavadno ampak to pa ne more bit kriterij po kterem bi si zbirala fanta.

men so tud hotli dat starinsko ime- zofija (tko je blo ime babici) ampak so si premisl. če pa bi mi ga pač dal bi se mi zdeol pa ful neumno, če fant ne bi hotel bit z mano sam zarad mojga nenavadnega imena, ki itak nima nobenga vpliva na to kakšen človek sem!
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 20. Jul. 2007 12:38

Tudi jaz se ne oziram na imena, pomembnejša je sama oseba in njen karakter. Nekaj imen kolegov in znancev: Janko, Marjan, Franci, Ivan... vsi so super ljudje in so njihova imena nekaj čisto običajnega, vsi imajo punce in zadnja stvar zaradi katerega bi se obremenjevali sami ali njihove partnerke, so imena. Pustiti nekoga zaradi imena je popolnoma bedasto. Če pa se nekdo lahko sramuje imena svojega partnerja, pa sploh ne vem zakaj navsezadnje z njim sploh začne hoditi. Saj je vendar prva stvar, ki jo izveš o osebi, njeno ime! :roll:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 20. Jul. 2007 14:09

Meni se tudi zdi bedasto do kraja, da ne bi bla z enm tipom, ki mu je ime kakor koli že. Mogoče ti je na začetku res neprijetno ga predstavt: To je pa Pepi, moj fant, ampak če ga maš rada... pol to sigurno ne bo ovira!

Ena moja kolegica je hodila s tipom zelo dolgo časa, ki mu je bilo ime Branko in ji na začetku ime ni bilo ušeč, pol pa smo pogruntale, da mu to ime najbolj paše :D Eno drugo kolegico osvaja en Darko in mu ona raje reče kr policaj, ker ji ni ušeč ime, sam dobro, če bi tela bit z njim, bi se že navadla.

Mojmu je ime Simon (to lahko povem, ker jih je u Sloveniji 6.673 (ali 0,7 % vseh moških)) :D in mi je to ime zeloooo ušeč :love: .
Drgač pa fanti, ki so mi bli ušeč oziroma s ktermi sm bla: Alan, Jurij, Boštjan, Matjaž...
Uporabniški avatar
*belina*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *belina* » 20. Jul. 2007 15:03

No ja, priznam da bi mi blo mal nerodno, če bi bil tip neki "Abdullah" ali pa "Mujo"... verjetno nikomur ne bi blo prijetno predstavljat tipa s takim imenom. Ampak vseeno nikoli(!) ne bi zavrnila tipa zaradi imena. Pač... mal bi mi blo smešno na začetku, ampak pol se itak navadiš na človeka in ti ime sploh več ni pomembno.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 20. Jul. 2007 21:23

Jst sm mela fanta, k mu je blo ime Franek (ok, to je bla še srednješolska romanca) in je blo njemu bol nerodn, ker mu je tko ime, jst pa k sm komu povedala, kako mu je ime, je blo pa tud skor vsem smešn. Res mu ni nč sedu ta ime :nein:

Men sam mal smešn zgleda, če ma kšn ful hud tipček kšn tak starinsk ime, ne bi ga pa skenslala zarad tega.

Drgač je pa mojmu ime Gašper (jst ga kličem Gapi), pa še neki bivših recmo: Jernej, Blaž, Grega (k ga že od mejhnga vsi kličejo Gregi in je še kr Gregi, pr 26ih :D ), Boštjan...nč tko nenavadnga.
Uporabniški avatar
miska20
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 8. 2006
Kraj: prelepa Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a miska20 » 20. Jul. 2007 21:45

mojmu je ime iztok :hearts:
zaradi imena ne bi nikoli pustila fanta, ker ime ni pomembno..pač, sej si ga ni sam izbiral...če maš nekoga rad, ti ne sme bit nerodno zaradi njega...sicer pa mam sama priimek, ki ga ne najdeš nikjer drugje v Sloveniji...pa tut drugje težko.. pa ne me zdej napadat pa se smejat, k je čist res :( :D in vsak ki ga sliši, ga drugač razume, in verjemte, to je kr hudo včasih.. v gimnaziji ga ena profesorca v vseh 4 letih ni niti enkrat pravilno izgovorila...:) ok, dost OT... :razz:
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 21. Jul. 2007 0:12

Jst sm pa dobila fanta k ima isto tako čudno (beri: zelo zelo redko) ime kukr jst. Tako da sva si "bot". :D
Uporabniški avatar
.:małeNa:.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 7. 2007
Kraj: Cosmopolitanija

Neprebrana objavaNapisal/-a .:małeNa:. » 21. Jul. 2007 12:53

hm...da bi ga zarad tega dala na ignor listo, k ma starinsko al pa čudno ime...to ne...sm mela pa probleme z možem od moje mamice, k mu je ime Metod in prej sm bla v Trbovljah doma, pa sm ga klicala Metuod hehe pol sm se navadla...drgač pa...mojmu tipu je ime Bernard in mi je ful tako...ma ne vem, uno...močno ime hehe sam ga rajš kličem Berni...je bol na izi, če se kej derem na njega hehe
Uporabniški avatar
tamala_181
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala_181 » 21. Jul. 2007 15:39

mela sm sašota pa mateja..taka navadna imena pač...pa nebi nikol pustila tipa zarad tega k ma čudno ime..
Zadnjič spremenil tamala_181, dne 06. Jan. 2008 19:25, skupaj popravljeno 1 krat.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 21. Jul. 2007 18:36

sej nema veze kok ti je ime... važno da čutiš ob njem to kar moraš čutit ob partnerju...
mene neb motlo ime, pa tut če bi druge, važno da on razume mene in js njega...
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 22. Jul. 2007 9:15

A jebiga, js priznam, da raj vidm, da ma en klasičn ime, kt pa kšn popularn petdeset let nazaj ...

Kr moj ime nekak ne paše na kšnga Joškota, Franclna al pa Antona :D . Sam če bi biu tipson hud, pol je loh tut Alojzij (mu je dovoljeno, haha), čeprou bi ga js rahlo predelala (ime, ne tipa) u kej bl sodobnga :P .

Za autorco teme - da ni tale dečko, k je sklenslu bejbo, kr ji je Jožica ime, nekdo, k ga tut js poznam (kr je meu ta dotični isti primer) ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 22. Jul. 2007 9:30

Ma meni bi blo dokaj vseeno..Mogoče takoj na začetku ne, potem pa pač že.
bivša sta bla Simon pa Matic, zdejšnji je pa Matej. Tko da ja :) Lepa imena so mi vsa....Najbolj pa seveda Matej (:
Uporabniški avatar
margarita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a margarita » 22. Jul. 2007 10:16

Joj joj joj, mene prav briga, kako je komu ime, če se z njim super ujameš, je lahko tudi ne vem kdo, pa mi bo vseeno, ker je vsako ime po svoje zanimivo! "Starinska" imena znajo biti še bolj zanimiva v poplavi današnjih Markojev, Matejev, Mihcev in ne vem kaj še vse. Kot sem že rekla, vsako ime je po svoje lepo.

Moj bivši je tudi Simon
Diamonds are a girl`s best friend.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov