Imava se rada, a on trenutno noče zveze
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
- nezaupljiva_strahopetnica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2007
Sicer ne pričakujem nekih dokončnih in vsevednih odgovorov na svojo dilemo, bom pa seveda vesela vsakega mnenja, ki ga imate. Stvar je taka... Imam prijatelja, v katerega sem bila zaljubljena, ko sva se spoznala med letovanjem na slovenski obali. Takrat mi je naravnost povedal, da ne bo šlo. Od takrat je preteklo precej let in skupaj smo veliko doživeli. Dobro sem spoznala njegovo družbo in tudi oni me imajo za prijateljico. Nekje na sredi mi je začel vračat objeme in poljube in do mene razvil čisto drugačen odnos kot na začetku. Preden sva prvič seksala, sva ljubimkala, se stiskala, že kar nekaj časa, ker se le občasno vidiva in nikoli ni bilo priložnosti za nekaj več. Večkrat mi je povedal, da me ima res rad (kar je čudež, glede na to, kako čustveno zavrt je), kar mu resnično verjamem, saj ga že dovolj dolgo poznam, da vem,d a mi o tem ne bi lagal. Vendar pa pravi, da mu zdaj ni do tega, da bi imel punco, katerokoli. Jaz pa ne vem, kako naprej... Rada ga imam, izpolni mi marsikatero željo, če ga prosim, pride k meni, ne hodi z drugimi, lepo ravna z mano... ne vem, a še lahko upam, da si bo v prihodnosti kdaj premislil. A se je to že kateremu/kateri zgodilo?
Zadnjič spremenil nezaupljiva_strahopetnica, dne 30. Nov. 2009 18:16, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Jst bi na tvojemu mestu šla naprej! Men se zdi da si kot rezervni načrt, rad te ima, ampak ni za to da bi te imel za kaj več kot za prijateljico!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ to ni nujno res.
meni se je zgodilo nekaj podobnega. recimo. in moja zgodba ima srečen konec.
odvisno pač od situacije, ampak upam si trditi, da ne bo mogel dolgo brez tebe, če mu pač lepo razložiš, da ga hočeš kot fanta, sicer se umakneš na distanco prijateljice. no to bi/sem jaz storila. in ne pričakuj rezultatov prehitro. in daj sebi možnost spoznati še koga- vem da ni noben kot on, a glede na to, da so tvoje želje trenutno drugačne, se mu ne pusti motati okoli prsta.
držim pesti!
meni se je zgodilo nekaj podobnega. recimo. in moja zgodba ima srečen konec.
odvisno pač od situacije, ampak upam si trditi, da ne bo mogel dolgo brez tebe, če mu pač lepo razložiš, da ga hočeš kot fanta, sicer se umakneš na distanco prijateljice. no to bi/sem jaz storila. in ne pričakuj rezultatov prehitro. in daj sebi možnost spoznati še koga- vem da ni noben kot on, a glede na to, da so tvoje želje trenutno drugačne, se mu ne pusti motati okoli prsta.
držim pesti!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
če mu ni do tega, da bi imel punco, potem ne sili vanj ... pač bodita le frenda ... sam vprašanje je, če boš ti zmogla se it prijateljstvo
... včasih je tako, da ti res ni do veze in da rabiš le čas, da se spočiješ od vsega ... včasih pa je to le izgovor ...
... včasih je tako, da ti res ni do veze in da rabiš le čas, da se spočiješ od vsega ... včasih pa je to le izgovor ...
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.
- mia_mia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2008
Jochie napisal/-a:kaj te ne bo imel rad, če se vidita, kadar njemu paše, če mu daš, kadar njemu paše, nima pa te na grbi cele dneve...ti si idealna ženska!
strinjam se s horusom...zanj si dobra za v posteljo, za pred oltar pa ne...
kot bi spisal moje misli... moj bi pomoje še dodal nekaj v stilu "saj pa ji je na začetku povedal pravila igre"...
-
HčiLune - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2009
^^ se strinjam z vama..več kot očitno je zakaj te ma rad.
in tko ko je rekla nia če bi hotu met kaj več s tabo bi to že zdavnaj naredu..
kako pa zdej dalje veš pa najbolš ti sama.. js vem da tega nebi mogla.. js bi se distancirala..pač da bi bla samo prijatla (brez privilegijev)..pa še to dvomim da bi lahko furala dolgoročno..
in tko ko je rekla nia če bi hotu met kaj več s tabo bi to že zdavnaj naredu..
kako pa zdej dalje veš pa najbolš ti sama.. js vem da tega nebi mogla.. js bi se distancirala..pač da bi bla samo prijatla (brez privilegijev)..pa še to dvomim da bi lahko furala dolgoročno..
..worrying is dreaming in the wrong direction..
- nezaupljiva_strahopetnica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2007
Hvala vsem za vaša mnenja. Ne glede na to, ali so mi všeč ali ne, so dobrodošla prav vsa, ker so mi dala priložnost še enkrat pretehtat vse te strani. V bistvu pa me je najbolj zanimalo zgolj vprašanje, ali se je že komu zgodilo, da se je zaljubil v teku dolgoletnega prijateljstva, čeprav na začetku ni bil zainteresiran, ker se pač vsak človek v sedmih letih v določenih ozirih spremeni. Fant je bil do mene vedno odkrit in ljubezniv, izkoriščal me ni nikoli, zato na njega ne morem preložiti niti kančka krivde, čeprav nisem več naivna najstnica (na žalost hehe ). Ob strani mi je stal in me spodbujal v zelo težkih osebnih trenutkih. Preden se je karkoli zgodilo, sva postala tesna prijatelja, se zelo dobro spoznala, zato o njegovi naklonjenosti niti malo ne dvomim, niti je ne povezujem s "privilegiji". Pravzaprav sta možni le dve stvari- 1. da res osebnostno nisem dovolj njegov tip ali 2. da se rabi najprej odpočit od prejšnje zveze. Problem je zgolj v tem, da za zdaj še nisem povsem prepričana, katera bi bila prava, tud zato seveda, ker si želim odpret vrata number 2. Pijateljstva pa v noben primeru noben od naju ne želi dat na odpad, ker so pravi prijatelji danes tko redki kot samorog.
Kakorkoli pa, še enkrat vsem hvala!
Kakorkoli pa, še enkrat vsem hvala!
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov