Imam rada...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- radovednez
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 4. 2010
A povrhu je tip? Kaj se potemtakem sploh usaja v tej temi? Eni so res talenti(beri pacienti).
Horus, si pa zabaven, ni kaj. Podal sem njegovi izjavi primerno(enakovredno) repliko. Huh, shame on me, dude.
Horus, si pa zabaven, ni kaj. Podal sem njegovi izjavi primerno(enakovredno) repliko. Huh, shame on me, dude.
- Rhea
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 10. 2004
- Kraj: Frigate Bay
radovednez napisal/-a:A povrhu je tip? Kaj se potemtakem sploh usaja v tej temi? Eni so res talenti(beri pacienti).
Predvsem je pomembno, da so lastnosti in velikost penisa nasprotne intelektualnim lastnostim. Torej, k***c trd, vendar to isto ne sme veljati za intelekt. Velikost spodnje glave ne sme prekasat velikosti zgornje glave...itd.
... te pa razumem, da si v škripcih, ker zate to ne velja.
- radovednez
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 4. 2010
Hehe, sedaj pa se že drugi primerek(ali celo isti) iz Frigate bay-a javlja. Tam so očitno kakšne kemikalije v zraku, ki kisajo možgane. Res, dejansko sta potrebna pomoči, tako in drugače.
Btw., že od samega začetka sem napisal namen teme, tako da se samo smešita. To izpodbijanje inteligence drug drugemu ne pelje nikamor, posebej, če je nekdo ne premore(ja, Frigate Bay-evca).
Prosim zaklep teme.
Btw., že od samega začetka sem napisal namen teme, tako da se samo smešita. To izpodbijanje inteligence drug drugemu ne pelje nikamor, posebej, če je nekdo ne premore(ja, Frigate Bay-evca).
Prosim zaklep teme.
- Rhea
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 10. 2004
- Kraj: Frigate Bay
radovednez napisal/-a:Kakšna obdarjenost moškega "tam spodaj" vam najbolj ustreza? Zakaj?
Kako pravzaprav moj odgovor ni v kontekstu s tvojim vprasanjem?
Je pa res, da sem pozabila odgovorit na:
radovednez napisal/-a:Kakšne ste vse imele? -mišljeni so samo ekstremi
Skrajnost 1.: okoli 12cm (dolzina)
Skrajnost 2.: okoli 22cm (dolzina)
Predvsem me pa fascinira skrajnost tvoje zgornje glave na spodnji meji, saj ti ne potegne, da bi 2 cloveka lahko celo zivela v istem kraju; kar samo se podkrepi tvojo neoriginalnost in pomanjkanje obcutka za zaznavanje podrobnosti v svoji okolici.
Oh, ja. Dovolite mi, da recem: LoL
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov