Imam rada...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 03. Apr. 2010 22:25

radovednez napisal/-a:Ni mi treba dajat nasvetov, ker jih ne potrebujem- je bilo razloženo v post scriptum. :rolleyes:

Potem pa brezveze, da tu sprašuješ. Pojdi na PenisSizeDebate.com.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 03. Apr. 2010 22:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 03. Apr. 2010 22:25

raje napiši takole:

imam dolgega in debelega, ampak sem smotan fizično in karakterno. na ta način iščem dekle, ki bi spregledalo mojo smotanost na račun moje obdarjenosti! :wink:
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 03. Apr. 2010 22:33

Pa tale tema res že obstaja no.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 03. Apr. 2010 23:21

itak imamo vse rade dolge debele mastne kurce, nevem kaj je sploh še za debatirat!
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
radovednez
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a radovednez » 04. Apr. 2010 11:45

Tista stran implicitno zavrača znanstvena dognanja in podaja podatke iz tujine, kjer je, milo rečeno, kultura rahlo drugačna.

Zanima me zgolj vaše mnenje(izkušnje), ne tuje, posebej pa ne moško. :P
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 04. Apr. 2010 18:09

radovednez napisal/-a:Tista stran implicitno zavrača znanstvena dognanja in podaja podatke iz tujine, kjer je, milo rečeno, kultura rahlo drugačna.

Aha. In ti boš dobil bolj znanstvena dognanja iz nekaj odgovorov mimoidočih na tem forumu. :roll:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 04. Apr. 2010 18:16

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
radovednez
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a radovednez » 04. Apr. 2010 19:55

Jao, nekako vidim, da vam je velika težava brati...ali pa vsaj prebrano razumeti. Alwaleed, te bi je to že dvakrat uspelo(preberi moj prvi post še enkrat :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: )

Sej ne delam raziskave, ne želim nobenih znanstvenih dognanj...samo napisal sem, da je tista stran nesmiselna, ker zavrača že znane zadeve in je posledično samo pravljica. Slednje pa me ne zanimajo več.

Če vam ni, vam pač ni, nima pa smisla, da se kažete z infantilno stopnjo razmišljanja. :roll:
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 04. Apr. 2010 20:19

radovednez napisal/-a:samo napisal sem, da je tista stran nesmiselna, ker zavrača že znane zadeve in je posledično samo pravljica.

Katere "že znane" zadeve pa zavrača?

In kako so ti te zadeve "znane"? Si dal že sam toliko penisov skoz?

Si preveril metodologijo in verjameš v pravilnost kake specifične raziskave?

In če so ti že vse te stvari "znane", zakaj potem sprašuješ? Saj že veš, kake imajo ženske rade. :)
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 04. Apr. 2010 20:28

Lej, radovednež. Na takole postavljeno vprašanje ti bo odgovorila samo ena sorta ženske. Tiste, ki se jim reče "size queens". Teh je en določen procent ženske populacije in ti bodo povedale, da valda rabijo en konkreten komad.

Ampak večina žensk ti pa na tole nima kaj odgovorit ker jim je velikost penisa ta zadnja stvar, ki jim je na tipu važna. Če ni ravno izredno majhen, potem večina žensk - z izjemo nekaterih! - ne bo zavrnila tipa, tudi če je podpovprečen, ker so jim druge stvari toliko bolj pomembne.

Še več. Večina žensk na tem forumu ima relativno malo izkušenj in niti ne ve, kako je s seksati s kratkim in tankim, kako je s kratkim in debelim, ali z dolgim in tankim, ali z dolgim in debelim, kaj šele različne oblike in velikosti glavice.

Če greš vprašat tiste, ki imajo veliko izkušenj, ti bodo pa odgovorile takole: biti mora trd! To bo odgovor kakšnih dveh tretjin, kaka tretjina ima pa posebej rada še debele in velike.

Ampak vse najraje vidijo trde.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 04. Apr. 2010 20:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 04. Apr. 2010 20:33

^^ verjetno pa kakšen procent žensk tudi reče: saj ni važno kakšen je, samo da je! :D
radovednez
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a radovednez » 04. Apr. 2010 20:49

Glede prvega posta nima smisla odgovarjat, ker je kristalno jasno, da ti razumevanje prebranega nekako ne gre ali pa imaš aleksijo. :roll:

Glede drugega pa...glede na to, da sta temi "kakšne imajo vaši ljubčki" in "koliko partnerjev" do sedaj nabrali več deset strani postov, je na tem forumu precej kandidatk, ki padejo v tvojo kategorijo. Nemalokatere so se hvalile, da jih je naskočilo že celo nogometno moštvo...toliko o tem...

Alwaleed, potrudi se tokrat, preberi kaj sem napisal in zaženi možgane preden začneš tipkat. :twisted:
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 04. Apr. 2010 20:58

radovednez napisal/-a:Alwaleed, potrudi se tokrat, preberi kaj sem napisal in zaženi možgane preden začneš tipkat. :twisted:

Če ne bi bila vsa tvoja pamet v tvojih bolj primatskih predelih, bi vedel, da z žalitvami ne boš dosegel, da bi iz tvoje teme kaj bilo.

Tvoja aroganca je razvidna že iz prvega sporočila in zato te nihče doslej ne jemlje resno.
radovednez
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a radovednez » 04. Apr. 2010 22:06

Alwaleed napisal/-a:Če ne bi bila vsa tvoja pamet v tvojih bolj primatskih predelih, bi vedel, da z žalitvami ne boš dosegel, da bi iz tvoje teme kaj bilo.

Tvoja aroganca je razvidna že iz prvega sporočila in zato te nihče doslej ne jemlje resno.

Glej, spet ti ni uspelo...še tvoj poizkus žaljenja je spodletel. :D Primat je sesalec, tako da je po tvojem moja pamet(glede na to, da sem sesalec) povsem pravilna in na pravem mestu al kako? :roll: :lol: Tako si nesposobna, da me že prav nasmeješ.

Tema je spodletela že s tvojim prvim neumestnim komentarjem in inkompetenco razumevanja branega jezika.

Menim, da je najbolje, da se tema zapre, ker smisla nima več, ko se pa uporabnice tipa Alwaleed bohotijo s prikazovanjem primankljaja osnovne inteligence.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 04. Apr. 2010 22:13

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]