Imam fanta, pa premišljujem o FF

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 08. Jul. 2008 16:37

V_Rose_V napisal/-a:
lesnik napisal/-a:Bom kar tle prašala jaz imam fanta že več kot leto na chatu sem se z enim moskim dopisvala še zrajcala sem ga in mu rekla da mi s fantom ni uzitek seksat.Kaj je že to varanje ker on tega ne ve?

Če je zadeva prek neta, telefona, meni osebno to ni varanje...zame je varanje vsak teledni dotik...

no ok, vsak telesni dotik pa res ni varanje! če se z nekom objameš, ga celo poljubiš na lice, ga primeš za roko, potrepljaš po ramenu... vse to so telesni dotiki, pa to ni varanje. vsaj za večino verjetno ne.
zame je vsekakor prej varanje to, da punca preko interneta vzburja fanta (ali obratno) ala cybersex. tega jaz pri fantu vsekakor ne bi tolerirala.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 08. Jul. 2008 16:53

gaby_ napisal/-a:
V_Rose_V napisal/-a:
lesnik napisal/-a:Bom kar tle prašala jaz imam fanta že več kot leto na chatu sem se z enim moskim dopisvala še zrajcala sem ga in mu rekla da mi s fantom ni uzitek seksat.Kaj je že to varanje ker on tega ne ve?

Če je zadeva prek neta, telefona, meni osebno to ni varanje...zame je varanje vsak teledni dotik...

no ok, vsak telesni dotik pa res ni varanje! če se z nekom objameš, ga celo poljubiš na lice, ga primeš za roko, potrepljaš po ramenu... vse to so telesni dotiki, pa to ni varanje. vsaj za večino verjetno ne.
zame je vsekakor prej varanje to, da punca preko interneta vzburja fanta (ali obratno) ala cybersex. tega jaz pri fantu vsekakor ne bi tolerirala.

Se totalno strinjam s tem kar je napisala gaby_. Jz osebno, pisanja prek neta in podobnega sranja, ki gre čez moje meje, ne bi tolerirala. Moj ve, da nej nit ne proba, če hoče bit ceu. :D
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 08. Jul. 2008 22:44

telesni dotik kot sex in poljubljanje kot to počneš pač s partnerjem je blo mišljeno halo!!! sej pa nismo v vrtcu da bomo zaj meli take komentarje kot so prijateljski objemi in trepljanje po ramenih! bog vam pomagaj!
cyber sex? ni fer, ni lepo, nisem rekla da ga zagovARJAM..JE PA RES, DA JE ZAME PREJ VARANJE NEK FIZIČNI STIK(BERI SEX!!!)
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2008
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a Eli** » 09. Jul. 2008 7:37

shtrukeljchek je ful lepo napisala. Se lohka sam podpišem nad njenim komentarjem!

Drugač pa, vsa ta govna prek irca, msnja in ne vem kaj..verjetno ne gre za varanje v pravem pomenu besede, gre pa za neki, kar je proti načelom para. Če maš ti partnerja, ga maš rad, ga obožuješ, bi za njega naredu vse, in da greš rajcat prek računalnika nekoga druzga je znak, da svojega fanta očitno ne ceniš. Nočem žalit nobenga, ampak vseen je men osebno to podlo. Da pa oseba tok nima rada svojga fanta, da se spusti v neki tazga je pa žalostno.. Sej tej osebi je očitno vseen..če njenga tipa pač ni, gre pa na irc rajcat druge, sam smil se mi pa fant, k je še kako vpleten v to situacijo, pa revež nič ne ve... podlo...
Liana85
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Liana85 » 11. Jul. 2008 7:24

torej...
s fantom sva res sporazumno končala. sm mislila, da mi bo hujše pa se kr držim. naslednji dan sem se dobila s tem poročenim. dobila sva se v prazni hiši njegovih staršev, ki so bili ravno na dopustu. in ja, bilo je kot sem pričakovala, NORO!
skupaj sva bila nekaj več kot 3h, čist hudo. od takrat sva se dobila še 2x...
čist mi je hud sex z njim. pa najbrž me tud rajca da vem da ga zadovoljim žena ga pa ne. čista pervezija.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 11. Jul. 2008 7:37

V_Rose_V napisal/-a:telesni dotik kot sex in poljubljanje kot to počneš pač s partnerjem je blo mišljeno halo!!! sej pa nismo v vrtcu da bomo zaj meli take komentarje kot so prijateljski objemi in trepljanje po ramenih! bog vam pomagaj!
cyber sex? ni fer, ni lepo, nisem rekla da ga zagovARJAM..JE PA RES, DA JE ZAME PREJ VARANJE NEK FIZIČNI STIK(BERI SEX!!!)

In zakaj je cyber varanje manj varanje kot mesen seks? Ker si mevža in niti varaš ne tako kot se spodobi?

Virtualni seks JE varanje in pika. Ker je seks. Če si ga nekdo zdrka zato, ker ga ti (namenoma) tako rajcaš, varaš. Če bi uletela v sobo, kjer tvoj partner masturbira ob stimulaciji nekoga drugega, BI znorela. Ne mi rečt, da bi rekla "o fino, povej pol kako je blo" .

So stvari, ki jih počneš s svojimi prijatelji in znanci. In so stvari ki jih počneš samo s parnterjem. Če počneš z ne-parnterjem tisto, kar bi počel s fantom ali punco, varaš.
Vse ostalo je zatiskanje oči pred resnico.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Lamb
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lamb » 11. Jul. 2008 8:23

Liana85 napisal/-a:sem čist nova tuki... registirala sm se pravzaprav zato ker me zanima vaše mnenje. spoznala sm enga tipa, je poročen, najprej sva se pogovarjala po msn-ju pol po tel in na koncu sva se dobila. zdej pa: on je srečno poročen, vse mu je kao kul sam sex je nezanimiv. začela sva se pogovarjat da bi bla mogoče ff.
aja pa jst mam tud fanta... že 6 let, pa nekak tud nism čist srečna v tej vezi. nekak ne uživam v sexu s svojim fantom, mi je pa ok bit v njegovi družbi.

ja pa tip, je res fulllll hud... prov tist da mi je kr vroče ko ga vidim :oops:

a nej začnem igrat to igrico?

Srečno poročen? Če bi bil srečno poročen, se ne bi ukvarjal z eno frkljico prek msnja.
Kako ste lahko z nekom, s katerim niste srečne???
Pusti ga, da bo neka druga srečna z njim.
OMG, prav na kozlanje mi gredo ljudje, ki so z nekom samo zato, da nekoga imajo.

Ja, če ti paše, se spusti v tole igrico. Ampak vedi, da boš na koncu vedno ti tista, ki bo prizadeta. Žal ženske prehitro in preveč vpletajo čustva v take zadeve.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007
Kraj: Logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a Pink Panterka » 11. Jul. 2008 8:29

Jst ne bi tolerirala,da bi moj fant vzburjal svoje prjatlce prek neta... Ker bi to pomenilo,da razmišlja o drugih puncah in ne o men. Razmišlja o tem, kaj bi jim delal, kaj bi skupi zganjala itd... Halo, ne hvala, to ni zame. Za take stvari ma mene, svojo punco :)

In kar se tiče poročenih moških- Mislim,da se vse vrne in plačaš za vse slabo, kar si nekomu prej nardila. Tko da, ko si boš ustvarjala družino in se mela ful fajn s svojim možem, ne smeš bit presenečena, če se bo prikazala kakšna smrklja in se zapletla. S tem ti bo uničla tvojo novo družino, kar si enako ti naredila eni ženski. Grdo!
Christian Troy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Christian Troy » 11. Jul. 2008 8:35

trapa napisal/-a:
V_Rose_V napisal/-a:telesni dotik kot sex in poljubljanje kot to počneš pač s partnerjem je blo mišljeno halo!!! sej pa nismo v vrtcu da bomo zaj meli take komentarje kot so prijateljski objemi in trepljanje po ramenih! bog vam pomagaj!

In zakaj je cyber varanje manj varanje kot mesen seks? Ker si mevža in niti varaš ne tako kot se spodobi?

Virtualni seks JE varanje in pika. Ker je seks. Če si ga nekdo zdrka zato, ker ga ti (namenoma) tako rajcaš, varaš. Če bi uletela v sobo, kjer tvoj partner masturbira ob stimulaciji nekoga drugega, BI znorela. Ne mi rečt, da bi rekla "o fino, povej pol kako je blo" .

So stvari, ki jih počneš s svojimi prijatelji in znanci. In so stvari ki jih počneš samo s parnterjem. Če počneš z ne-parnterjem tisto, kar bi počel s fantom ali punco, varaš.

Virtualni sex definitivno ni varanje! Po tem tvojem razmišljanju je tudi igranje erotične igre (Playboy Mansion) varanje, ki je enako kot chat, prenos žive slike, itd en skupek neke programske kode. To ni varanje. Po tem vsak pomislek, sanje.. o drugi spada pod varanje. Če prav v bibliji piše da je, ampak dejansko gledano ni in ne more bit, ker ne škodiš partnerju!
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007
Kraj: Logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a Pink Panterka » 11. Jul. 2008 8:39

Men se zdi grdo, da bi moj lubi z eno drugo punco govoru o tem, kako bi se skupi dol dala, kaj bi delala itd... To bi blo že varanje zame. Al pa tud če ni varanje, jst ne bi bla v taki zvezi.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 11. Jul. 2008 8:44

Christian Troy napisal/-a:
trapa napisal/-a:

Virtualni sex definitivno ni varanje! Po tem tvojem razmišljanju je tudi igranje erotične igre (Playboy Mansion) varanje, ki je enako kot chat, prenos žive slike, itd en skupek neke programske kode. To ni varanje. Po tem vsak pomislek, sanje.. o drugi spada pod varanje. Če prav v bibliji piše da je, ampak dejansko gledano ni in ne more bit, ker ne škodiš partnerju!

Torej bi bil ti, če bi uletel v sobo medtem ko tvoja punca masturbira zato, ker jo nekdo jako rajca, bil hladen ko špricer in bi ti blo vseeno?
Imaš, da me vikaš!
Christian Troy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Christian Troy » 11. Jul. 2008 8:55

trapa napisal/-a:
trapa napisal/-a:

Torej bi bil ti, če bi uletel v sobo medtem ko tvoja punca masturbira zato, ker jo nekdo jako rajca, bil hladen ko špricer in bi ti blo vseeno?

Hmm ja, meni se zdi zelo neumna ideja, da se lahko vzburiš med tem ko ti nekdo piše kaj bi počel s tabo. Take stvari me bolj zabavajo kot vzburjajo. Če bi pa to punca počela bi jo definitivno pustil, ker moraš biti resno neumen, da lahko to počneš. Je pa absolutno zabavno!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 11. Jul. 2008 9:00

na/...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 19:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 11. Jul. 2008 9:02

~NIA~ napisal/-a:jst pri tipu nebi tolerirala da bi karkol tazga počel prek neta/telefona/...

Hihi ... ti maš tipa itak "na dalinca" :D :D
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 11. Jul. 2008 9:03

Hmm ja, meni se zdi zelo neumna ideja, da se lahko vzburiš med tem ko ti nekdo piše kaj bi počel s tabo. Take stvari me bolj zabavajo kot vzburjajo. Če bi pa to punca počela bi jo definitivno pustil, ker moraš biti resno neumen, da lahko to počneš. Je pa absolutno zabavno!

:rofl: LOL! Tako me pa že dolgo ni nihče nasmejal.

Ko boš izkopal glavo iz peska te bom pa začela jemat resno. :twisted:
Imaš, da me vikaš!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov