Imam fanta, pa premišljujem o FF

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 08. Jul. 2008 1:07

lesnik napisal/-a:Bom kar tle prašala jaz imam fanta že več kot leto na chatu sem se z enim moskim dopisvala še zrajcala sem ga in mu rekla da mi s fantom ni uzitek seksat.Kaj je že to varanje ker on tega ne ve?

Hehe ... odvisno kako dojemaš varanje ti in kako ga dojema tvoj tip ... To ti nobeden na forumu ne more pomagat :wink:
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ***str@wberry*** » 08. Jul. 2008 6:34

lesnik... če je to zate varanje pol je, drugače pa ni. Vsak ima drugačna merila tako kot je že napisal DrFreud. Čeprav če maš fanta n vem zakaj je blo to treba....
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2008
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a Eli** » 08. Jul. 2008 8:19

Ja men se to ne zdi fer do fanta. Rajcat druge tipe in to prek neta je men mal grdo. Če bi men to fant naredu, ne vem kako bi se počutla...
Zdi se mi, da je veza pač neki več kot to..imaš fanta, al ga pa nimaš. Če ga imaš, ga imaš zato, ker si se tko odločila, ker ga maš najraj na svetu in bi z njim rada ostala za skos. Če pa ugotoviš, da ti je seks z njim bedn, da je neki med vama drugač, je treba pa zadevo rešit, al it pa narazn. Zdej pa met fanta, na drugi strani pa pecat druge je pa mal podlo..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 08. Jul. 2008 9:24

is
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 19:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 08. Jul. 2008 11:14

men pa to ni jasno, da po 6 letih partnerstva, ne upaš partnerju predlagat da poskusta neki novga v postelji.. konec koncev sta ja skupaj 6 let, ti je res vseeno če vržeš stran 6 let truda da nekaj uspe, samo zato ker nimaš jajc povedat, da ti sex ni več to kar bi moral bit? to mi res ni logično.. 6 let mu kažeš joške, mednožje, mu zaupaš s svojimi čustvi s telesom, si z njim popolnoma intimna, ne bi mu pa povedala da bi rada novosti v postelji..?
druga je če te spolno več ne privlači tip, sam to je pa potem itak odgovor na dlani..
Glede varanja je pa tako.. tut sama sm se spustila v tako stvar, samo da sm bla js samska, pa on ni bil poročen, je mel samo punco.. kaj boš od tega imela.. nič.. kdo pa pravi, da ti bo on uresničil vse sexualne sanje, vse fetiše? mogoče bo sex slabši kot s tvojim fantom? vse kar od varanja dobiš so grdi pogledi, ko se stvari izvejo, navežeš se na človeka, ki itak ne bo nikoli samo tvoj.. v čemu je smisel?
js ti predlagam, da poskusiš rešit svojo trenutno zvezo.. če to ne gre pa pozabiš na vse skupaj, pa si najdeš enega, ki bo samo tvoj in te bo zadovoljeval na vseh področjih.. pa vso srečo ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 08. Jul. 2008 11:26

***str@wberry*** napisal/-a:lesnik... če je to zate varanje pol je, drugače pa ni.

Ne... Če je to za tvojega fanta varanje, potem si ga prevarala :P .

Če bi to meni naredil fant, tega ne bi tretirala kot varanje, samo zgrožena bi bila na polno in ja... Poslala bi ga nekam (če bi mu bilo resnično žal, bi mu - naivnica - ziher oprostila).
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 08. Jul. 2008 11:55

~NIA~ napisal/-a:
Eli** napisal/-a:Ja men se to ne zdi fer do fanta. Rajcat druge tipe in to prek neta je men mal grdo. Če bi men to fant naredu, ne vem kako bi se počutla...
Zdi se mi, da je veza pač neki več kot to..imaš fanta, al ga pa nimaš. Če ga imaš, ga imaš zato, ker si se tko odločila, ker ga maš najraj na svetu in bi z njim rada ostala za skos. Če pa ugotoviš, da ti je seks z njim bedn, da je neki med vama drugač, je treba pa zadevo rešit, al it pa narazn. Zdej pa met fanta, na drugi strani pa pecat druge je pa mal podlo..

podpis

Hehe ... v neki drugi temi sem bral drugače :roll: :wink:

PS. pa ne obtožujem, samo namignil sem :wink: ;D
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 08. Jul. 2008 12:05

iluzija napisal/-a:
***str@wberry*** napisal/-a:lesnik... če je to zate varanje pol je, drugače pa ni.

Ne... Če je to za tvojega fanta varanje, potem si ga prevarala.

Tole bo držalo ;D
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2008
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a Eli** » 08. Jul. 2008 12:21

DrFreud, kaj si bral drugače?
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 08. Jul. 2008 12:29

Eli** napisal/-a:DrFreud, kaj si bral drugače?

Nisem mislil nate, ampak na uporabnico ~NIA~ :wink:
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 08. Jul. 2008 14:03

Liana85 napisal/-a:
p!ka napisal/-a:
suspicious_ napisal/-a:nevem zakaj bi se mogla ona v njeno kožo postavlat, on bi se pa moral! saj on ni nič manj nedolžen od nje!če bi on bil zvest svoji ženi nebi takoj začel čez plot skakat z eno punco s fitnesa...

Ja, ampak lahko bi bla ona "bolj pametna" in se nebi nit ozirala nanj, ker bi mela u glavi, da je zaseden.

ja prov posebi mi je izziv bit s poročenim tipom: not! pa on je pecaril mene in ne obratno. je pa lahko neki bit pameten dokler nisi sam v tej situaciji. aja, in ponavljam gre samo za sex. a swingerji so pa kej druzga? ja no glede zasedenih tipov (mal izven konteksta) veze so dons bl bullshit folk je skupi sam zato, da lahko reče da je v vezi, pol pa so razne bedarije vključno z mojo ki je dogajajo.

ja pa se to, pa ne me spet tepst, upam da ste vse prepričane v svoje veze in svoje fante ...

KOlker je meni znano pri svinganju OBA vesta da gre za sex in OBA PARTNERJA se zavestno (torej brez laži in spletk) podata v situacijo.
Kako ste lahko ene punce tako brezbrižne?? Mislim fanta imaš doma, NEKOGA KI JE ZATE VRGEL STRAN 6 LET!!!! te ima rad, misl da je vse ok (tut če njemu ni kul ipd. še vseen NOBEN ni vreden takšnega ravnanja), ti pa zahrbtno in hinavsko njemu nož v hrbet češ- sej ga bom pustila ko bo boljši mim prlezu, tacajt bom pa še mal z njim k ni lih tok bed oseba. Mislim wtf? TO NISI REVA AMPAK ŽENSKA K sploh ni vredna tega naziva.

Pol maš pa na drugi strani kao srečno poročenega tipa, k bi te rad na lep način (da ti ne boš nč pričakovala od tega) pofukal. Pa kaj a se res tok mal cente? Na konc se vam pa po možnosti še fajn zdi in se hvalite kolegicam kako ste podrle poročenga tipa in kako je njegova žena prasica k ga noče zapustit.

Zase vem da lahk je lep kot nevemkdo. pa mi bo ste m ko bom zvedla da je poročen in da mene peca zgubil vse pike. RES VSE! Zame bo samo še en lepši primerek izmečka.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
metla111
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 4. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a metla111 » 08. Jul. 2008 14:53

Varanja ne odobravam. Vse drugače zgleda, če varaš sam, ampak ko si pa enkrat sam prevaran pa vse skupi jemleš malo drugače.

Najbolje je, da pomisliš kako bi se tebi vse to zdelo, če bi bile vloge obrnjene.
Vem, da bi v teh situacijah, ki so ble v tej temi omenjene, bili večinoma z nekom samo ff, ampak če bi se pa potem navezala pa nevem kako mu bi lahko zaupala in bila z nekom v zvezi, če sta jo začela tako da sta oba varala svoje partnerje. Če je lahko svojo punco/fanta nekdo prevaral, medtem pa ji govoru da jo ima rad, nevem zakaj nemore to potem tudi tebi narest....
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 08. Jul. 2008 14:57

lesnik napisal/-a:Bom kar tle prašala jaz imam fanta že več kot leto na chatu sem se z enim moskim dopisvala še zrajcala sem ga in mu rekla da mi s fantom ni uzitek seksat.Kaj je že to varanje ker on tega ne ve?

Če je zadeva prek neta, telefona, meni osebno to ni varanje...zame je varanje vsak teledni dotik...
sexybeyb
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2008
Kraj: Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a sexybeyb » 08. Jul. 2008 15:16

Sicer naj nebi bilo varanje-kakor za koga- vendar pa je zelo grdo do fanta...Postavi se v njegovo kožo in se potrudi počutiti tko kot bi se on če bi izvedel! Mislim, da ti nebi bilo prijetno. Raje razčisti s fantom in se za enega odloči.... Nič ne obsojam samo ne zdi se mi fer.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 08. Jul. 2008 16:23

fer vsekakor ni

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov