Imam fanta, pa premišljujem o FF

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 02. Jul. 2008 12:49

kako je srečno poročen, če namerava ženo varat? To ne gre najbolj skupaj.

brunett napisal/-a:Liana85 lahko bi vidla iz drugih tem da na tem forumu raje ne sprašuj takšnih stvari, ker te bo večina uporabnic najmanj kamenjala.

:rofl: :top:
Liana85
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Liana85 » 02. Jul. 2008 13:07

ja kako je to srečno ne vem. mi ni jasno. reku je da je ona full konservativna, glede sexa.

halo?!
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a brunett » 02. Jul. 2008 13:14

Hehe, temu se reče bullshit, ki ga prodaš bejbi, ki jo hočeš dol dat, zato da si ona ne bo delala utvar da bosta kdaj mela vezo. :D
samska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a samska » 02. Jul. 2008 13:24

Liana85 napisal/-a:pa jst nekak nimam poguma, da po estih letih končam. kr ne morem, pa čeprav me tok stvari moto. vem ja reva sem.

Neki ti bom povedala. Nimaš poguma, halo? Ti trpiš, obenem pa tut on! A čez 10 let pa boš lahko končala? NE! Še težje ti bo!
Moj bivši tut ni mel jajc, da bi me pustu in me je še pol leta vleku za nos(ja, vrjetn je ful fajn č mene poriva p misl na drugo..).

Če ti ni do njega, ti pač ni. Pust ga, če ni to to. Je hudo, ampak fer.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 02. Jul. 2008 13:34

Če nisi srečna v vezi, si poišči novega fanta ne pa FF.
Uporabniški avatar
mitkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mitkica » 02. Jul. 2008 13:39

...
Zadnjič spremenil mitkica, dne 16. Mar. 2009 14:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Liana85
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liana85 » 02. Jul. 2008 13:40

fanta ja.to je pa problem :( en potencialen fant mi je kul, sam on ne kaže zanimanja.

nekak sm misnla vstrajat v vezi še neki časa, da vidim če bo kej drugače, vmes si pa mal popestrit lajf. in zdej lahko pričakujem spet val ogorčenja.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 02. Jul. 2008 13:42

Bolje ne bo. Upan in vstrajat z mislijo, da bo bolje se mi zdi brez veze. Drugi fant se bo pa že našel, samo ga moraš še spoznati, jasno, da ga ne moreš samo zamenjati. Prvo pusti prvega, (če ti res ne odgovarja), potem pa na lov za novim.
Uporabniški avatar
((LoL!TA))
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2007
Kraj: new york

Neprebrana objavaNapisal/-a ((LoL!TA)) » 02. Jul. 2008 13:47

wau...ti slučajno rabiš dovoljenje za varanje?!? prosim te ne tega počet, ker boš preveč ljudi prizadela in postavi se v vse vloge ljudi ki so prisotni in ti bo mogoče kaj bolj jasno???pa tui če že boš kaj začela z njim se te bo po par mesecih naveličal in se bo vrnil k ženi ti pa boš ostala sama...tak da...
Uporabniški avatar
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2006
Kraj: *dreams*

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzyka* » 02. Jul. 2008 13:48

Liana85 napisal/-a:fanta ja.to je pa problem :( en potencialen fant mi je kul, sam on ne kaže zanimanja.

nekak sm misnla vstrajat v vezi še neki časa, da vidim če bo kej drugače, vmes si pa mal popestrit lajf. in zdej lahko pričakujem spet val ogorčenja.

samo od sebe ne bo nč drugač. rajš deli na tem, če ti je do tega, da ostaneš s fantom.
I Just Like Being Imperfect!!
Liana85
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liana85 » 02. Jul. 2008 14:08

mitkica napisal/-a:kako znano mi je vse skupaj :?
si ga spoznala na netu?
pa pravi, da je srečno poročen...samo da čuti, da mu nekaj manjka...
pa dobro se je pogovarjat s tabo, ker čuti, da sta sorodni duši...pa noro sta se ujela...
dober je za pogledat..vreden greha bi rekel človek...
samo ena malenkost mi fali...tale moj pacient je imel še otroke...

heh...punca, pamet v roke! ni vredno, res ne. ne bom te obtoževala, ker sem bila v podobni situaciji, le da jaz nisem imela fanta. ampak ti povem...ni vredno. vprašaj se samo, koliko jih je že pred tabo položil na enak način...

nisva se spoznala preko neta... ampak na fitnesu. nč ni reku o sorodnih dušah... gre sam za sex z obeh strani. vreden pa je res greha!

in kako se je ta tvoja zadeva končala?

aja... pa da bi se vrnil k ženi, sej ne gre niti od nje...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 02. Jul. 2008 16:41

Punca, jz bi te tko tepla ! :angry: :box: Prsta stran od zasedenih! Ni fer ne do tvojga fanta ( to sploh nima veze, če ne čutiš nič do njega, lepo ga najprej pusti in pol se je*i okoli ), ne do žene od unga tipa ( dej postavi se za min v njeno kožo ), ne do tebe in ne do unga tipa.
Če že misliš seksat z nim, mejta usaj čiste račune ! On in ti !
Upam, da se boš pametno odločla !
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
suspicious_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a suspicious_ » 02. Jul. 2008 16:44

nevem zakaj bi se mogla ona v njeno kožo postavlat, on bi se pa moral! saj on ni nič manj nedolžen od nje!če bi on bil zvest svoji ženi nebi takoj začel čez plot skakat z eno punco s fitnesa...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 02. Jul. 2008 16:46

suspicious_ napisal/-a:nevem zakaj bi se mogla ona v njeno kožo postavlat, on bi se pa moral! saj on ni nič manj nedolžen od nje!če bi on bil zvest svoji ženi nebi takoj začel čez plot skakat z eno punco s fitnesa...

Ja, ampak lahko bi bla ona "bolj pametna" in se nebi nit ozirala nanj, ker bi mela u glavi, da je zaseden.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Liana85
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liana85 » 02. Jul. 2008 17:38

p!ka napisal/-a:
suspicious_ napisal/-a:nevem zakaj bi se mogla ona v njeno kožo postavlat, on bi se pa moral! saj on ni nič manj nedolžen od nje!če bi on bil zvest svoji ženi nebi takoj začel čez plot skakat z eno punco s fitnesa...

Ja, ampak lahko bi bla ona "bolj pametna" in se nebi nit ozirala nanj, ker bi mela u glavi, da je zaseden.

ja prov posebi mi je izziv bit s poročenim tipom: not! pa on je pecaril mene in ne obratno. je pa lahko neki bit pameten dokler nisi sam v tej situaciji. aja, in ponavljam gre samo za sex. a swingerji so pa kej druzga? ja no glede zasedenih tipov (mal izven konteksta) veze so dons bl bullshit folk je skupi sam zato, da lahko reče da je v vezi, pol pa so razne bedarije vključno z mojo ki je dogajajo.

ja pa se to, pa ne me spet tepst, upam da ste vse prepričane v svoje veze in svoje fante ...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]