Imam fanta, pa premišljujem o FF

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 17. Avg. 2008 11:28

bina_ napisal/-a:Mislim, da ne smeš metat vse v isti koš... Po mojem mnenju ni isto, ali ti varaš nekoga neprestano, ali samo 1x. Če varaš neprestano in pogosto, to lahko pripišeš nespoštovanju, ampak če se nekomu 1x ponesreči (tako kot se je tudi meni), še ne moreš reč, da ne spoštuje partnerja, ali pa da ga nima rad...

S tem se pa čist strinjam. Zato je zame napaka, če enkrat prevaraš. Ampak js govorim iz svojih izkušnjah, ko je šlo sam za enga lupčka! Seks je že spet neki druzga. Pa ne bom se zdj ubila, če sm enkrat zamočila. Valda mi je blo pol žal k sm to nardila in sm jokala, ker sm spoštovala svojga fanta in nism mogla vrjet da sm res to nardila.
Uporabniški avatar
doomay
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2008
Kraj: With the sun :)

Neprebrana objavaNapisal/-a doomay » 17. Avg. 2008 11:41

Po moje je to mal nevarna igrica...
If you don't understand my silence , you can't understand my words.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 17. Avg. 2008 12:43

Mene pa zanima kako pojmujete varanje; Je to že misel na drugega? Je to en slučajen poljub? Je to mal mečkanja? Al je varanje samo sex z drugim??
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 17. Avg. 2008 13:01

Zame osebno je poljub prevara. In vse, kar gre naprej od njega seveda tudi ...

Pri misli na drugega pa sem neodločena. Normalno je, da tekom zveze kdaj pomisliš na koga drugega, te odnese s kakšno fantazijo, a to za moj okus ni prevara. Lahko pa precej boli, če se pojavlja konstantno - si v zvezi, misliš in želiš pa si nekoga čisto drugega. Tukaj bi se počutila skrajno prevarana ... Ob trenutni misli pa ne.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 17. Avg. 2008 13:53

Zame je prevara poljubljanje in pač vse kar sledi temu, poleg tega pa tud kakšno prepogosto dopisovanje (ki vsebuje prvine, ki nikakor ne sodijo k pogovoru 2 frendov)...

Jaz sem že varala, in bila prevarana...

Enkrat se mi je to zgodilo celo istočasno... :o
Sicer s tipom še nisva bila uradno "par", ampak je vse kazalo na to.

Šli smo žurat, on je bil že prej zunaj s svojimi kolegi in bila sva zmenjena, da pridem jaz pač s svojo družbo v isti diskač.. Jaz sem veliko letala naokrog, ker sem pač poznala veliko ljudi tam... Ko sem prišla nazaj (za pol ure sem skočila v sosednjo gostilno), je on nekam sumljivo plesal z eno, in čez nekaj min se je žvalil z njo... Jaz pa kakor pijana sem bila, takoj navalila in zabluzila s čist naključnim tipom...

Kasneje sem zvedela, da so mu kolegi rekli, da sem jaz kao z nekom drugim, in da je bil potem ljubosumen itd... Bullshit vglavnem...

Naslednji dan se mi je opraviču, da ne ve zakaj je to naredu, itd. Oprostila sem mu, ker pač me ni prizadelo, in ker je bil res splet čudnih okoliščin.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 17. Avg. 2008 13:55

MsN napisal/-a:Zame osebno je poljub prevara. In vse, kar gre naprej od njega seveda tudi ...

Zame tudi. Ok poljub na lice ob kakšnem praznovanju pa to...to seveda ne šteje, ampak drugače pa.
Myra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Myra » 17. Avg. 2008 14:24

Mene pa zanima zakaj delate tako razliko med poljubom in seksom? In zakaj se bi poljub (tisti tapravi, ne na lica) lahko oprostil, seks pa ne? Prvo kot prvo, nekdo, ki se z nekom poljubi si verjetno želi z njim tudi seksat in potem je od spleta okoliščin odvisno ali bo seks ali ne...Okoliščine mislim predvsem na to kje se to dogaja, ali je možnost seksa itd...Verjemite, da moški, ki se z žensko poljubi, jo želi nategnit. Tk da, js ne delam razlik med seksom in poljubom. No, pač moje razmišljanje...

Glede tega, kaj vse je varanje pa.... konstantno razmišljanje o nekom, predstavljanje življenja z njim itd. je zame varanje...seveda psihično, lahko pa še bolj boli.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 17. Avg. 2008 14:35

MsN napisal/-a:Zame osebno je poljub prevara. In vse, kar gre naprej od njega seveda tudi ...

Zame tudi. Ne bi prebavla, če bi vedla, da se je Moj ljubčku z kkšno drugo kokošjo al pa da bi šla še kam dlje. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 17. Avg. 2008 14:37

p!ka napisal/-a:

Zame tudi. Ne bi prebavla, če bi vedla, da se je Moj ljubčku z kkšno drugo kokošjo al pa da bi šla še kam dlje. Slika

Ja itak da je poljub tud prevara..kaj pa druzga.
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 17. Avg. 2008 15:49

Da mene moj prevara ga tak namlatim da mu bo zal se za vse nazaj, ce je ze kdaj kero prevaral. :x
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 17. Avg. 2008 15:54

br0ken heart napisal/-a:Da mene moj prevara ga tak namlatim da mu bo zal se za vse nazaj, ce je ze kdaj kero prevaral. :x

:rofl: Še več takih žensk, majkemi.

Eno vprašanje? Al nimajo Britanci al kdo že poljub za pozdrav :gruebel: ?
Sicer meni je vseeno ali majo to za pozdrav ali ne, če oseba nima lih rojsnega dne, je nima kaj za kušvat :D
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 17. Avg. 2008 15:58

Tonja napisal/-a:Eno vprašanje? Al nimajo Britanci al kdo že poljub za pozdrav :gruebel: ?
Sicer meni je vseeno ali majo to za pozdrav ali ne, če oseba nima lih rojsnega dne, je nima kaj za kušvat :D

A niso to Francozi ? Slika Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 17. Avg. 2008 16:06

Španci majo za pozdrav poljub na lica (na csacga enga :D )
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 17. Avg. 2008 16:10

španci majo 3 lupčke za pozdrav. ko smo bli na izmenjavi smo se skos lupčkal :D

se tud jz strinjam da je poljub in vse kar je več varanje (z zijemo lupčkov za rd al pa kot pozdrav), varanje mi je tudi kakšno tako dopisovanje kot je že ena omenila :roll:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 17. Avg. 2008 16:10

Kika napisal/-a:Španci majo za pozdrav poljub na lica (na csacga enga :D )

Argentinci tud :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov