Imam fanta, pa premišljujem o FF

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 14. Avg. 2008 14:04

mja.. sj vem, mene noben ne šteka... sj sm že jamrala enkrat v tej temi, da ne vem, zakaj sm taka in sem do varanja čist brezbrižna.. ne gane me, če sem prevarana, ne gane me, če varam... in ja, prov zares upam, da je to obdobje in me bo minil oziroma da se bom skulirala in me bo srečala pamet..........
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 14. Avg. 2008 16:07

zakaj varati, ce si v zvezi? to mi nikoli ne bo jasno... naj ne bi zveza temeljila na ljubezni? in ko imas nekoga rad, ga ne varas... tudi ne kar tako... ker ce sploh pomislis na varanje, je nekaj narobe v zvezi in je to treba resit, ce ne pa bolje, da se razideta in vsak po svoje...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 14. Avg. 2008 16:13

*frisko*,jaz te čist dobro razumem. In se strinjam.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 14. Avg. 2008 18:48

trepalnica napisal/-a:zakaj varati, ce si v zvezi? to mi nikoli ne bo jasno... naj ne bi zveza temeljila na ljubezni? in ko imas nekoga rad, ga ne varas... tudi ne kar tako... ker ce sploh pomislis na varanje, je nekaj narobe v zvezi in je to treba resit, ce ne pa bolje, da se razideta in vsak po svoje...

S tem se popolnoma strinjam. Zmeraj sem grdo gledala ženske, ki so kaj takega storile...dokler nisem tega storila tudi sama. Bilo je grdo in če bi čas zavrtela nazaj...bi to zagotovo spremenila.
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 14. Avg. 2008 18:55

Tut mene je že enkrat zaneslo. Bil je sicer sam lupček al pa dva...ampak vseeno. Tega od sebe nism prčakvala in vem, da to ni opravičilo, ampak je mel pr tem velik tut alkohol. :?

Sam men se tko zdi - kdor vara, ni več zaljubljen v svojega partnerja! In me ne bo noben prepričal v nasprotno. Varaš ker tako hočeš, noben te ne sil.

Sam bi blo pa sigurno manj varanja, če ne bi blo alkohola, ker takrat ti pa res vse meje popustijo in itak več ne razmišlaš, al je res pametno da to storiš... Ni pa opravičilo.
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bina_ » 14. Avg. 2008 19:48

ja samo kaj je z vami ko varate..a ne spoštujete svojih fantov. mislim da če maš potrebo po kom drugem,pač poweš fantu da rabiš pavzo...al ne wem kaj... kako lahko pogledate svojemu fantu še pol v oči,ko ga 1x prevarate? zelo podlo je to...
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 14. Avg. 2008 21:17

*frisko* napisal/-a:mja.. sj vem, mene noben ne šteka... sj sm že jamrala enkrat v tej temi, da ne vem, zakaj sm taka in sem do varanja čist brezbrižna.. ne gane me, če sem prevarana, ne gane me, če varam... in ja, prov zares upam, da je to obdobje in me bo minil oziroma da se bom skulirala in me bo srečala pamet..........

Enkrat te bo gotovo pamet srečala, samo enga takega moraš najti, k ga boš imela najraje na celem svetu in ga ne boš želela zamenjati za nobeno stvar na svetu. Če ne drugega te bo ganilo vsaj, če te bo on prevaral..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
arnela
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arnela » 15. Avg. 2008 14:29

bina_ napisal/-a:ja samo kaj je z vami ko varate..a ne spoštujete svojih fantov. mislim da če maš potrebo po kom drugem,pač poweš fantu da rabiš pavzo...al ne wem kaj... kako lahko pogledate svojemu fantu še pol v oči,ko ga 1x prevarate? zelo podlo je to...

Pod to se pa jaz podpisem :respekt:
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 15. Avg. 2008 15:42

bina_ napisal/-a:ja samo kaj je z vami ko varate..a ne spoštujete svojih fantov. mislim da če maš potrebo po kom drugem,pač poweš fantu da rabiš pavzo...al ne wem kaj... kako lahko pogledate svojemu fantu še pol v oči,ko ga 1x prevarate? zelo podlo je to...

Čist maš prav. Sam vsak človek se moti, in kdaj nardi napako (takšno ali drugačno), zarad katere mu je poznej zlo žal... Ti nisi še nikol nobene?
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 16. Avg. 2008 19:55

bina_ napisal/-a:ja samo kaj je z vami ko varate..a ne spoštujete svojih fantov. mislim da če maš potrebo po kom drugem,pač poweš fantu da rabiš pavzo...al ne wem kaj...

Mislim, da ne smeš metat vse v isti koš... Po mojem mnenju ni isto, ali ti varaš nekoga neprestano, ali samo 1x. Če varaš neprestano in pogosto, to lahko pripišeš nespoštovanju, ampak če se nekomu 1x ponesreči (tako kot se je tudi meni), še ne moreš reč, da ne spoštuje partnerja, ali pa da ga nima rad...

bina_ napisal/-a:kako lahko pogledate svojemu fantu še pol v oči,ko ga 1x prevarate?

Težko. Sama sem svojega fanta prevarala na poti na maturantski izlet in verjemi, da sm cel tedn mislila samo o tem. Počutla sm se merda (=drek), nesramna, največja hudobnica, jokala vsako jutro, komaj čakala, da ga vidim in mu vse razložim iz oči v oči...

Prevarala sem ga, ker sem bila pijana (zdej boste rekle tisto bedno foro, da alkohol ni opravičilo...). Močno pijana. In varala sem tudi zato, ker se pred zvezo verjetno nisem še zluftala zadosti. In sm po dveh letih morda pogrešala nove ustnice (grobo povedano) - nevem, kaj mi je blo...
Sva se pa po mojem prihodu domov s fantom pomenla, razčistla stvari...in zdaj sva srečna skupaj... In nihče od naju ne govori več o tem, ker smo se dobro pogovorili...

Ne odobravam varanja, ampak vsakemu se lahko zgodi...
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 16. Avg. 2008 21:01

p!ka napisal/-a: Sama ne vem kako je biti varana. Upam, da tega ne bom niti doživela.

Ne privoščim ti biti varana. Mene je bivši prevaral. Čeprav sem sama ugovotila, da me je prevaral, me je vseeno zelo zelo bolelo. Sem ga pustila in pozabila. Niti v sanjah pa si nisem mislila, da bo v meni to pustilo močan pečat. To sem ugotovila v vezi z zdajšnjim fantom. Posebej na začetku, prve 3 mesece. Naprimer, da se do popoldneva nisva nič slišala ali pa da mi več kot eno uro ni odpisal na sms, sem najprej pomislila: ja, z drugo je, vara me. Na srečo je bilo to vse samo v moji glavi, žal, zaradi te negativne izkušnje z bivšim. Zdaj je dosti bolje in se to ne dogaja več.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 16. Avg. 2008 21:31

Georgia napisal/-a:

Čist maš prav. Sam vsak človek se moti, in kdaj nardi napako (takšno ali drugačno), zarad katere mu je poznej zlo žal... Ti nisi še nikol nobene?

ja samo to ni nekaj ker se kar zgodi, vedno lahko pred tem rečeš ne, sej te noben ne prisil v to da varaš...
zame je to nedopustno in ne bi dala nikol druge priložnosti.... enkrat me prevara, pa je konec!
tud jz nvem kako nekateri prevarajo in kar mirno živijo naprej, jst bi mela tako slabo vest .. :? ma sploh tega nikol ne bi nardila svojmu partnerju :?
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 17. Avg. 2008 1:36

Smetka_ napisal/-a:*frisko*,jaz te čist dobro razumem. In se strinjam.

Tudi jaz.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 17. Avg. 2008 7:36

~NIA~ napisal/-a:
ja ne, zakaj bi bla kriva punca (ki sicer ve da je on zaseden) če je pa samska in lahko seksa z komerkoli hoče..

Sicer se strinjam z napisanim, kljub vseemu pa se mi poraja vprašanje...
Bi govorila enako, če bi bila ti v tovrstnem položaju in ne 3ja oseba (kot je uporabnica tega foruma)? Ti v primer nisi osebno vpletena, zaradi tega lahko podaš objektivno mnenje.
In če bi tvoj tip spal z neko samsko žensko, ter ti pod nos vrgel, češ: "Draga, jaz sem kriv, saj ona je samska in lahko seksa s komer hoče", močno dvomim, da nebi bila niti malo ihtava na "tisto" žensko. Nebi niti za sekundo pomislila, da je ženska vedela, da tip babo ma, pa je vseeno kljuvala po njem in tudi skljuvala, kar je hotla?
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 17. Avg. 2008 7:42

Georgia napisal/-a:

Napaka je, če neko besedo narobe razumeš, napaka je, če spregledaš rdečo luč na semafori, napaka je, če ne pogledaš levo in desno na prehodu za peščce, napaka je, če napišeš stupit namesto stupid,...
Varanje ni napaka. Je dokaz šibkosti. Dokazovanje naroda, kaki frajerji so, ko se upajo fukarit okoli, ne upajo pa partnerju v oke pogledat pa mu rčt: "Čuj, za en kurc si, zato mam drugega. Sam... Tebe mam pa vseeno rada."

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]